Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان استان آذربایجان غربی گفت: مهمترین کشفیات ما مربوط به قاچاق احشام بوده که در هشت ماهه سال ۹۹ حدود ۶۰ هزار راس احشام کشف و ضبط گردیده است.

خبرگزاری میزان - عمرانی معاون دادستان کل کشور در جلسه کارگروه نظارت بر اجرای پرونده‌های قاچاق کالا و ارز موضوع بند چ ماده ۱۱ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار می‌شد گفت: کار ما در دستگاه قضایی امانتداری هست، ما در مقابل مردم امانتدار هستیم و باید در تصمیم گیری‌ها و حرکتهایمان مواظب هر گونه لغزش و انحراف باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شهدایی که اخیراً در دفاع از میهن در آذربایجان غربی به شهادت رسیدند حافظان امنیت این خاک و بوم بودند. گرامی میداریم یاد این شهدا را و می‌گوییم که ما هم مرزبانان میهن اسلامی هستیم و نیز یاد شهید فخری زاده را گرامی می‌داریم و آرزو می‌کنیم که عاقبت ما هم ختم به شهادت شود.

وی افزود: اکنون قوه قضائیه در راه تحول گام نهاده است و این تحول کار جهادی می‌خواهد خصوصاً در امر قاچاق باید کار جهادی و انقلابی صورت گیرد که بهترین حمایت از تولید داخلی و بهترین راه حمایت از اقتصاد کشور است.

عمرانی در ادامه تاکید کرد: امروز مسئول باید شجاع و خطرپذیر  و عملگرا باشد و در واقع همت و شجاعت ۲ عنصر موفقیت یک مدیر هست که هر کسی مسئولیت را می‌پذیرد باید این دو صفت را داشته باشد.

معاون دادستان کل کشور در ادامه صحبت‌های خود از دادستان مرکز استان و مسئولین حاضر در جلسه خواست به مشکلات دامداران استان هم نگاه ویژه‌ای داشته باشند و خصوصاً در امر قاچاق دام به خارج از کشور از طریق مرز‌های غربی توجه ویژه بنمایند تا بتوانیم بصورت کامل مانع خروج دام از مرز بشویم.

وی در پایان سخنان خود گفت: اجرای عدالت را اجرای صحیح قانون است و اجرای قانون هم طبیعتاً مشکلات خود را دارد، ولی مدیر موفق کسی است که بر مشکلات فائق آید و قانون را اجرا نماید.

در ادامه این جلسه حبیبی دادستان مرکز استان به عزم دستگاه‌های ذیربط در مبارزه با قاچاق اشاره کرد و گفت: دستگاه قضایی استان در کنار دستگاه‌های انتظامی و امنیتی و تعزیرات حکومتی عزم خود را جزم کرده است که با یاری خداوند متعال ریشه قاچاق در استان را بخشکاند و در این راه از هیچ تلاش وکوششی دریغ نخواهد کرد.

حبیبی ادامه داد: قاچاق کالا نه تنها جرم بوده بلکه اقتصاد کشور را فلج می‌کند و تولید داخل را به تعطیلی می‌کشاند و آثار شوم و جبران ناپذیری در اجتماع به جا می‌گذارد در واقع مبارزه با پدیده قاچاق کالا نوعی حمایت از تولید داخل ورونق آن است.

بیشتر بخوانید: دستگاه قضایی با پدیده قاچاق بدون مسامحه و با قاطعیت برخورد می‌کند

وی با اشاره به کار‌های انجام شده در دستگاه قضایی استان در مبارزه با امر قاچاق به ارائه آمار در این خصوص پرداخت وگفت: با توجه به اینکه استان آذربایجان غربی با سه کشور هم مرز بوده پرونده‌های مهمی در مورد قاچاق در این استان مطرح است که مهمترین کشفیات مربوط به قاچاق احشام بوده که در هشت ماهه سال ۹۹ حدود ۶۰ هزار راس احشام کشف و ضبط گردیده است. 

حبیبی در پایان صحبت‌های خود گفت: این جلسه در ایجاد هماهنگی بیشتر بین مسئولین دادستانی کل کشور و مسئولین استانی عضو کارگروه بسیار موثر بوده و تعامل بیشتری را به همراه خواهد داشت.

شایان ذکر است این جلسه با تصویب مصوبات راهبردی در زمینه مبارزه با قاچاق کالا به کار خود خاتمه داد.

انتهای پیام/

برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان استان آذربایجان غربی قاچاق احشام

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان استان آذربایجان غربی قاچاق احشام استان آذربایجان غربی دستگاه قضایی مرکز استان قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۵۹۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر، آمارهای منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه نشان می‌دهد که مبادلات تجاری ایران و ترکیه در سه ماه نخست ۲۰۲۴ به یک میلیارد و ۳۶۴ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات تجاری دو کشور در این دوره نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۱۶ درصدی داشته است. در سه‌ماهه نخست سال میلادی گذشته یک میلیارد و ۶۳۵ میلیون دلار کالا بین دو کشور مبادله شده بود.

افت مبادلات تجاری دو کشور در این دوره مربوط به افت واردات ترکیه از ایران بوده است. ترکیه در ماه‌های ژانویه تا مارس سال میلادی گذشته ۹۳۴ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود؛ این رقم با افت ۴۱ درصدی در سه‌ماهه نخست امسال به ۵۴۷ میلیون دلار رسیده است.

در عین حال صادرات ترکیه به ایران در سه‌ماهه نخست امسال با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۸۱۷ میلیون دلار رسیده است. ترکیه در سه‌ماهه نخست سال قبل ۷۰۱ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.

بر اساس این گزارش مبادلات تجاری ایران با این کشور در سال ۲۰۲۳ به ۵ میلیارد و ۴۹۰ میلیون دلار رسیده بود. ترکیه در این سال ۳ میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار کالا به ایران صادر و ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار کالا از ایران وارد کرده بود.

کد خبر 6093780

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • دیدار چهره به چهره رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با بیش از ۱۳۰نفر 
  • واژگونی یک دستگاه خودروی پرشیا در محور خوی_چایپاره با ۴حادثه دیده و یک مصدوم
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • توقیف محموله داروهای قاچاق در گمرک سرو ارومیه
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان