Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر،محققان کره ای پوست مصنوعی جدیدی ابداع کرده اند که به سربازان قدرت  نامرئی شدن در میدان جنگ را می دهد و اجازه نمی دهد دوربین های گرمایی آنها را ردیابی کنند.

 در حقیقت پوست مصنوعی توسعه یافته با استفاده از گرمایش و سرمایه در ۵ ثانیه  رنگ های محیطی با قابلیت تغییر به یکدیگر را تقلید می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گجت پوشیدنی از نمایشگرهای دارای پیکسل ساخته شده که از کریستال های مایع ترموکرومیک برای واکنش سریع به محیط اطراف و پنهان کردن پوست انسان در محدوده های چند طیفی استفاده می کند.

این وصله ها هم اکنون در مراحل اولیه توسعه هستند اما به گفته محققان همراه این سیستم از دوربین های میکرویی استفاده می شود تا وصله های پوستی بتوانند به طور خودکار نسبت به محیط اطراف واکنش نشان دهند.

در این تحقیق آمده است: سرپایان( گروهی از موجودات از جمله هشت پا) توانایی خارق العاده ای برای مخفی شدن در پس زمینه را دارند. محققان با الهام از این قابلیت استتار در نور مادون قرمز و طیف مرئی را ابداع کرده اند .

در این تحقیق یک پوست مصنوعی نامحسوس و چند طیفی به پوست انسان کمک می کند فقط با کنترل دمای یک گجت انعطاف پذیر، در پس زمینه مخفی شود.

پوست مصنوعی مذکور انعطاف پذیر است و کاربر می تواند به راحتی از آن استفاده کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: محققان کره ای سربازی نوآوری پوست مصنوعی پوست مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۰۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا

تیمی از محققان از جوراب‌هایی با فناوری پیشرفته رونمایی کرده‌اند که نحوه راه رفتن افراد را با هدف کاهش خطر قطع پا و انگشتان پا به دلیل دیابت کنترل می‌کند.

محققان می‌گویند که جوراب الکترونیکی که در بیمارستان دانشگاه ملی Chonnam در کره جنوبی ساخته شده است، حاوی حسگری است که تشخیص می‌دهد آیا فشار زیادی به قسمت‌هایی از پای بیمار که در معرض خطر ابتلا به زخم (عوارض دیابت) هستند وارد می‌کند یا خیر؛ زخم‌هایی که ممکن است به زخم‌های عفونی و قانقاریا تبدیل شوند.

تیم تحقیقاتی توضیح داد که سطوح بالای قند خون ممکن است منجر به آسیب به رگ‌های خونی و اعصاب از جمله رگ‌های پا شود. تخمین زده می‌شود که تقریباً ۱۵ درصد از دیابتی‌ها در مقطعی از زندگی خود دچار زخم پا می‌شوند.

تیم تحقیقاتی توضیح داد که پایین جوراب دارای یک حسگر نوار قلب است که می‌تواند جریان خون را در هر نقطه از بدن با ردیابی قدرت انقباضات قلب اندازه گیری کند.

متخصصان می‌گویند که بیماران دیابتی فشار بیشتری به ناحیه متاتارس و فشار کمتری به پاشنه پا وارد می‌کنند. این نوآوری می‌تواند به بیماران آموزش دهد که چگونه راه رفتن خود را تغییر دهند تا فشار روی قسمتی از پا که مستعد زخم است کاهش یابد.

تحقیقات قبلی نشان داده است که بازآموزی راه رفتن می‌تواند به بهبود جریان خون و عملکرد عصبی در پای بیماران دیابتی کمک کند.

نتایج کارآزمایی در کنگره انجمن قلب و عروق اروپا ارائه شد.

منبع: دیلی میل

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • محل دفن افلاطون کشف شد | رمزگشایی طومارهای باستانی از طریق هوش موصنوعی
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟
  • با ۲٫۵ ساعت انتظار، الماس خودتان را بسازید
  • (ویدئو) تصاویری از آتش سوزی مهیب اطراف بیمارستان هفت تیر شهرری
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی