Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@03:39:27 GMT

لایحه غبارگرفته «مشارکت عمومی و خصوصی» در مجلس

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۶۰۴۶۵

لایحه غبارگرفته «مشارکت عمومی و خصوصی» در مجلس

ایسنا/زنجان عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: لایحه «مشارکت عمومی و خصوصی» هفت سال است که در مجلس خاک می‌خورد.

سید البرز حسینی شامگاه دیروز (۱۸ آذرماه) در جلسه با اعضای هیئت‌مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان اظهار کرد: حرفه مهندسی و زیرمجموعه‌های آن در نظام فنی و اجرایی و ارتباط بین خروجی دانشگاه‌ها و فرآیندی که در حوزه اشتغال طی می‌کند، سهم‌ به‌سزایی در توسعه کشور دارد و حفظ جایگاه مهندسان باید در درون ساختارهای مرتبط با این حرفه‌ها انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با گریز به ارتباط بین نظام مهندسی و ساختارهای قانون‌گذاری عنوان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد، اقشار مختلف جامعه از بسترهای قانون‌گذاری اطلاع چندانی ندارند و نحوه قانون‌گذاری مورد نقد است. در واقع آن چیزی که به عنوان خروجی از مجلس بیرون می‌آید؛ آن چیزی نیست که در جامعه مورد استفاده قرار می‌گیرد و نقاط مغفولی در روند قانون‌گذاری وجود دارد.

عضو کمیسیون عمران مجلس به پررنگ بودن آثار تصمیم‌های سیاسی نسبت به تصمیم‌های فنی در مجلس اشاره کرد و گفت: تا زمانی که از صحن‌محوری به کمیسیون‌محوری سوق پیدا نکنیم، با مشکلات حوزه فنی دست و پنجه نرم خواهیم کرد و ساختار سیستم‌های اجرایی نشان می‌دهد که توان تحلیل قوانین را به شکل تخصصی در حیطه اجرا ندارند.

وی با اشاره به اینکه لایحه مشارکت عمومی و خصوصی هفت سال است که در مجلس خاک می‌خورد، ادامه داد: به نتیجه رسیدن این لایحه، ساختارهای عمرانی را نظام‌مند کرده و فعالیت‌های کشور را به سمت بخش خصوصی و ثروت‌سازی سوق خواهد داد.

حسینی با اشاره به اینکه افراد و نهادهای مختلف، اطلاعات کتابخانه‌ای و مطالعه خوبی در اختیار دارند، بیان کرد: اما متاسفانه این اطلاعات از بخش‌های مختلف تجمیع نشده و در ارتباط با یکدیگر قرار نگرفتند و در استان باید زنجیره‌ای ایجاد شود که صنوفی که از لحاظ فنی و اجرایی در روند توسعه استان موثرند، در حلقه‌های این زنجیره قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت نظام مهندسی ساختمان فقط به ساخت و ساز مسکن وصل شده است، تصریح کرد: از زمانی که مسکن از کالای مصرفی به کالای سرمایه‌ای تبدیل شد، حرفه‌ مهندسی نیز آسیب دید و دانش فنی مهندسان به ساختن سرپناه محدود شد.

نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی، نبود تناسب بین خروجی دانشگاه و بازار کار حرفه مهندسی را از دیگر چالش‌های کشور برشمرد و افزود: بیکاری فارغ‌التحصیلان نیاز به آسیب‌شناسی دارد و ساختارهای نظام مهندسی باید در این بخش بازنگری شود.

عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: در حوزه ساخت، تعمیر و نگه‌داری ساختمان، سالانه بین ۶ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه می‌شود، این در حالی است که سازمان نظام مهندسی ساختمان زنجان ۶۰۰۰ عضو دارد و اگر به همه آن‌ها ماهیانه ۵ میلیون تومان پول بدهیم، به رقم ۵۰۰ میلیارد تومان نیز نمی‌رسد.

یحی نصیرا با اشاره به اینکه حوزه ساختمان صنعت بزرگی است و این ظرفیت را دارد که برای افراد زیادی اشتغال ایجاد کند، خاطرنشان کرد: عملکرد ما در صدور خدمات فنی و مهندسی صفر بوده و سهمی از بازار کشورهای همسایه نداریم، در حالی که می‌توان با ایجاد کمیسیون ویژه با محوریت سازمان نظام مهندسی، زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی را فراهم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان سازمان نظام مهندسي كميسيون عمران مجلس شورای اسلامی ساختمان نظام مهندسی ساختمان سازمان نظام مهندسی قانون گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۰۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

ایسنا/کرمانشاه قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی خبر داد.

دکتر افشین باقرزاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش ۳۵ درصدی تعرفه های پزشکی و درمانی در سال جدید، گفت: این میزان افزایش در بخش های مختلف متفاوت است، اما بطور میانگین شاهد افزایش ۳۵ درصدی تعرفه های پزشکی و درمانی در سال جدید هستیم.

باقرزاده گفت: بر اساس ابلاغ صورت گرفته قیمت تعرفه های پزشکی در سه بخش دولتی، عمومی غیردولتی و خصوصی متفاوت است.

وی افزود: در بخش «دولتی» تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان، پزشک و دندانپزشک متخصص ۵۵ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک فوق تخصص ۶۷ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک متخصص روانپزشکی ۷۰ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک فوق تخصص روانپزشکی ۸۴ هزار و ۲۰۰ تومان، کارشناس ارشد پروانه دار ۳۸ هزار و ۴۰۰ تومان و کارشناس پروانه دار ۳۱ هزارو ۳۰۰ تومان است.

باقرزاده گفت: در بخش «عمومی غیردولتی» نیز تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۵۶ هزار تومان، پزشک و دندانپزشک متخصص ۹۲ هزار تومان، پزشک فوق تخصص یکصد و یازده هزار تومان، پزشک متخصص روانپزشکی ۱۱۹ هزار تومان، پزشک فوق تخصص روانپزشکی ۱۳۶ هزار تومان، کارشناس ارشد پروانه دار ۴۹ هزار و کارشناس پروانه دار ۴۲ هزار است.

قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بخش «خصوصی» هم بر اساس ابلاغ صورت گرفته تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۱۲۶ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۹۴ هزار و ۵۷۰ تومان است و مابقی آن توسط سازمان های بیمه گر پرداخت می شود، تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک متخصص هم ۱۸۹ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۱۴۹ هزار و ۹۴۰ تومان است و مابقی توسط سازمان های بیمه گر پرداخت می شود.

وی تعرفه ویزیت پزشک فوق تخصص در بخش خصوصی را نیز ۲۴۱ هزار تومان اعلام و تصریح کرد: از این میزان سهم بیمار ۱۹۳ هزار و ۵۴۰ تومان است و مابقی توسط سازمان‌های بیمه گر پرداخت می شود.

باقر زاده تعرفه ویزیت پزشک متخصص روانپزشکی را نیز در بخش خصوصی ۲۵۱ هزار اعلام و تصریح کرد: سهم بیمار از این میزان ۲۰۱هزار و ۴۴۰ تومان است، تعرفه ویزیت پزشک فوق تخصص روانپزشکی هم در بخش خصوصی ۲۸۶ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۲۲۷ هزار تومان می باشد.

وی تعرفه ویزیت کارشناس ارشد پروانه دار در بخش خصوصی را ۱۰۲ هزار تومان و کارشناس پروانه دار را هم ۸۷ هزار تومان اعلام کرد.

باقرزاده گفت: در بخش خصوصی تعرفه ویزیت پزشک عمومی بالای ۱۵ سال سابقه هم جداگانه تعیین شده که ۱۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان است و سهم پرداختی بیمار از این میزان ۱۳۴ هزار و ۷۰۰ تومان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟
  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی، در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود