Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایجاد روابط اقتصادی بین کشورها به وسیله ایجاد گمرکات منطقه‌ای در شهرستان‌ها از یکی از راهکارهای پیشرفت و توسعه مناطق است که اکنون این گمرک در سبزوار با تلاش مسئولان راه‌اندازی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ یکی از راهکارهای ترغیب صاحبان صنایع به افزایش تولید داشتن بازارهای متنوع و فروش هرچه بیشتر محصولات است شاید در نگاه اول بتوان این بازار ها را در شهر و یا منطقه جغزافیایی اطراف خود جستجو کرد اما با نگاهی وسیع می توان بازارهایی که تا کنون در حیطه نگاه ما نبوده را هم تحت تاثیر اجناس خود قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با راه‌اندازی گمرک در سبزوار حالا مردم سبزوار منتظر افزایش مبادلات بین‌المللی در شهرستان امیدوار شده‌اند مبادلاتی که می‌تواند به کمک رونق منطقه آمده و سبب شود تا صاحبان صنایع با امید به دست‌یابی مستقیم به بازارهای دیگر کشورها علاوه بر رشد در تولید بر کیفیت محصولات خود هم بیفزایند.

بهروز محبی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در خصوص افتتاح گمرک در سبزوار در گفت‌وگو با صبح توس گفت: رویکرد جدی مجلس بحث توجه به صادرات است و هر محصولی که این ظرفیت را دارد نباید ازنظر دور بماند.

وی بابیان اینکه سبزوار با توجه به ظرفیتی که دارد و کارخانه‌های سیمان و جمکو که تاکنون صادرات هم داشته‌اند افزود: صاحبان این کارخانه‌ها و فعالان اقتصادی حوزه صادرات تاکنون برای پیگیری امورات مربوط به صادرات باید به شهرهای دیگر سفر می‌کردند و امروز می‌توانند در کمترین زمان این اقدامات را انجام دهند.

محبی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم آموزش صاحبان صنایع برای صادرات و ایجاد ارتباط است که به‌صورت جدی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

علی امیدبخش رئیس اداره صنعت معدن و تجارت سبزوار در خصوص راه‌اندازی و افتتاح این گمرک در سبزوار اظهار داشت:

یکی از انتظاراتی که امروز از سبزوار می‌رود  تسهیل در مراودات بین‌المللی و کسب بازارهایی است که به‌واسطه افتتاح این گمرک در اختیار صاحبان صنایع قرار خواهد گرفت.

وی با برشمردن دیگر مزایای استقرار گمرک در سبزوار اذعان کرد: گمرک یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های اقتصادی یک منطقه برای زمینه‌سازی رشد سریع اقتصادی خواهد بود که امروز این زمینه برای سبزوار فراهم‌شده است.

امیدبخش بابیان اینکه شتاب اقتصادی و رشد با سرعت صنایع به‌واسطه این مزیت باعث کاهش بسیاری از معضلات در منطقه می‌شود تصریح کرد: این مرکز فراتر از یک دفتر در سبزوار خواهد بود و فعالان اقتصادی می‌توانند امورات مربوط به صادرات و واردات را انجام دهند.

وی اضافه کرد: شهرستان سبزوار با ۱۷ هزار واحد صنفی و حدود ۲۷۰ واحد صنعتی و ظرفیت‌هایی چون فرودگاه و راه‌آهن نیازمند ایجاد اداره گمرک بود که سال گذشته سازمان گمرک کشور با استقرار این اداره در سبزوار موافقت کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: گمرک در سبزوار صاحبان صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۰۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • جذب دانشجویان توسط صاحبان صنایع از طریق سامانه سیب
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند
  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران