Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جهاددانشگاهی در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری سه‌جانبه بین معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، کمیسیون ملی آیسسکو و جهاددانشگاهی واحد الزهرا (س) به نقش مهم زنان در خانواده و جامعه اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی به‌عنوان نهادی الگوساز،‌ حامی ارتقای توانمندی‌های بانوان است.

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه‌ همکاری سه‌جانبه بین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، کمیسیون ملی آیسسکو و جهاددانشگاهی الزهرا (س) با حضور دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاددانشگاهی و دکتر معصومه ابتکار، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده به امضای دکتر غلامرضا کریمی، قائم‌مقام وزیر آموزش‌وپرورش در امور بین‌الملل و دبیر کل کمیسیون ملی آیسسکو در ایران، دکتر زهرا جواهریان، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دکتر زهرا نقی‌زاده، رییس جهاددانشگاهی واحد الزهرا (س) رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهاددانشگاهی حامی ارتقای توانمندی‌های بانوان است

دکتر طیبی در این مراسم به نقش مهم زنان در خانواده و جامعه اشاره کرد و با تاکید بر اینکه باید زمینهی بروز استعدادهای زنان فراهم شود گفت: بانوان برای شکوفایی استعدادشان نیاز به‌سلامت روحی و جسمی دارند تا بتوانند در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی فعالیت کنند. 

وی بابیان اینکه جهاددانشگاهی به‌عنوان نهادی الگوساز،‌ حامی ارتقای توانمندی‌های بانوان است گفت: فعالیت‌ها و طرح‌های پژوهشی بسیاری در جهاددانشگاهی حال انجام است که به حل مسائل بانوان می‌پردازد. 

رییس جهاددانشگاهی در مراسم امضای این تفاهم‌نامه‌ی همکاری سه‌جانبه همچنین به برنامه‌های جهاددانشگاهی در حوزه مشاغل خانگی نیز اشاره کرد و افزود: اشتغال برای زنان به‌خصوص زنان سرپرست خانوار از اهمیت زیادی برخوردار است و باید موردتوجه قرار گیرد.

اهمیت موضوع گفت‌وگوی خانواده در شرایط همه‌گیری کرونا

دکتر ابتکار نیز در این مراسم به اهمیت موضوع گفت‌وگوی خانواده به‌ویژه در شرایط همه‌گیری کرونا اشاره کرد و افزود: تجربیاتمان در سطح ملی کمک کرد تا بتوانیم آن‌ها در سطح بین‌المللی انتقال دهیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده بابیان اینکه موضوع خانواده در جامعه بین‌المللی نیز بسیار حائز اهمیت است گفت: ایران به‌عنوان یک جامعه اسلامی بر اهمیت خانواده به‌عنوان نهادی مقدس تاکید دارد که همه‌گیری کرونا موضوع خانواده را مهم‌تر کرده است.

وی بابیان اینکه در این شرایط از سویی اعضای خانواده فرصت کنار هم بودن بیشتری پیداکرده‌اند و از سوی دیگر،‌ تنش‌ها در خانواده افزایش پیدا می¬کند ادامه داد: کاهش شکاف بین نسلی نیز حائز اهمیت است و در این رابطه شورای راهبری ایجادشده است که نمایندگان آیسسکو و جهاددانشگاهی نیز به این شورا اضافه می‌شوند.

اهمیت آموزش دختران در مناطق محروم

دکتر مجتبی زینی‌وند، قائم‌مقام وزیر آموزش‌وپرورش در امور بین‌الملل و دبیر کمیسیون ملی آیسسکو در ایران نیز در سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از توجه به موضوع گفت‌وگوی خانواده بر اهمیت آموزش دختران به‌خصوص در مناطق محروم تاکید کرد. 

دکتر زینی‌وند با اشاره به لزوم برگزاری کنفرانس علمی مجازی برای رسیدگی به مشکلات و مسائل خانواده در دوران همه‌گیری کرونا گفت:‌ ایجاد برنامه مشترک بین آیسسکو و معاونت امور زنان و خانواده با حضور جهاددانشگاهی می‌تواند به ارتقای کیفیت گفت‌وگو میان اعضای خانواده کمک کند.

دبیر کمیسیون ملی آیسسکو در ایران به لزوم تشکیل کمیته مشترک در خصوص بهبود شرایط آموزش به دختران تاکید کرد و با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب به توجه به شرایط آموزش اتباع خارجی،‌گفت: این کودکان می‌توانند سفیر ایران در کشور خود محسوب شوند.

گسترش همکاری‌ها در حوزه زنان و خانواده

تفاهم‌نامه‌ی همکاری سه‌جانبه بین معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، کمیسیون ملی آیسسکو و جهاددانشگاهی واحد الزهرا (س) باهدف توسعه و گسترش همکاری‌ها و مشارکت درزمینه‌ی فعالیت‌های ترویجی، توسعه‌ای، پژوهشی، فرهنگی و اطلاع‌رسانی در حوزه زنان و خانواده و بهره‌گیری از منابع، امکانات و توانمندی‌های علمی - تخصصی و اجرایی در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، از جمله محورهای همکاری مشترک در این تفاهم‌نامه می‌توان به اجرایی سازی طرح گفتگوی ملی خانواده و گفتگوی بین نسلی و فعال کردن مرکز بین‌المللی گفتگوی خانواده با همکاری آیسسکو و معرفی آن به سایر کشورهای اسلامی از طریق سازمان آیسسکو؛ همکاری درزمینه‌ی برگزاری نشست‌های تخصصی با مراکز تخصصی بین‌المللی در حوزه آیسسکو با موضوع زنان و خانواده؛ ترویج و معرفی رویکردهای مؤثر جمهوری اسلامی ایران درزمینه‌ی تقویت بنیان خانواده و تحکیم روابط بین نسلی به جهانیان به‌ویژه به جهان اسلام؛ تهیه و انتشار گزارش‌های تخصصی در حوزه رویکردهای نوین به تعاملات و ارتباطات در درون خانواده؛ مشارکت در برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی به‌منظور تبادل تجارب و دستاوردها درزمینه‌ی تقویت بنیان خانواده و تعاملات بین نسلی و... اشاره کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی آيسسكو توانمندسازي بانوان معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری توانمندی های بانوان کمیسیون ملی آیسسکو رییس جهاددانشگاهی همکاری سه جانبه همه گیری کرونا بین المللی تفاهم نامه درزمینه ی بین نسلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۲۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است

نجمه کمالی مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور در نشست مدیران ارشد سازمان حفاظت محیط زیست در شیراز که با حضور علی سلاجقه معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، با بیان اینکه توجه به جایگاه بانوان در دولت سیزدهم افزایش یافته است اظهار کرد: محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است، توسعه آموزش و توان افزایی بانوان در محیط زیست کاملا مشهود است.

 او بیان کرد: ۳۰ درصد از کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست را زنان تشکیل می‌دهند و هم اکنون ۲۴۵ بانو در پست‌های مدیریتی مشغول خدمت هستند.

او افزود: افزایش سهم بانوان در مدیریت محیط زیست کشور یکی از راهبرد‌های اصلی سازمان حفاظت محیط زیست است.

مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: انسجام، شبکه سازی و تقویت نشاط درون سازمانی، تعامل و ارتباط موثر با کارکنان ستاد و ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، استفاده از ظرفیت زنان به ویژه خانواده‌ها به عنوان مهم‌ترین بنیان اجتماعی در گسترش فرهنگ حفاظت از محیط زیست، تقویت شکوه مادری و جوانی جمعیت، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و اعتلا و گسترش فرهنگ و تقویت باور‌های دینی در حوزه خانواده از جمله مهم‌ترین اهدافی است که در این سازمان دنبال شده است.

کمالی همچنین اقدامات سازمان حفاظت محیط زیست در جهت اجرای بند ح تبصره ۹ قانون بودجه و حمایت از بانوان را تشریح کرد و افزود: با اجرای رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه، حمایت از فرزند آوری، آموزش و مشاوره در حوزه خانواده، اجرای برنامه‌های حوزه زنان و خانواده، برگزاری کارگاه‌ها و برنامه‌های تخصصی در حوزه همسرداری، کار، خانواده، تعلیم و تربیت فرزند، ارتباط موثر والدین و فرزندان و برگزاری کارگاه مهارت‌های زندگی و برقراری تعادل و توازن بین کار و زندگی برای ارتقای جایگاه زنان و حمایت از آنان تلاش شده است.

مشاور اموز زنان و خانواده سازمان حفاظت محیط زیست کشور همچنین با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به قشر زنان، ادامه داد: اجرای کامل قانون جوانی جمعیت در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، تعامل و همکاران با مادران دارای فرزند زیر ۲ سال برای استفاده از ظرفیت دورکاری، برگزاری دوره‌های آموزش تحکیم خانواده در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها، استفاده از ظرفیت بانوان متخصص در پست‌های مدیریتی، همکاری در برگزاری و اجرای برنامه‌های کارگروه محیط زیست و خانواده رویداد ملی خانواده و فرهنگی عامه و ارسال به موقع گزارشات اجرای مصوبه شوارای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و تشویق کارکنان از جمله انتظارات بانوان است.

کمالی همچنین خواستار تعامل و همراهی با مادران دارای فرزند زیر ۶ سال و موافقت با مرخصی آنان، حضور و عضویت مشاور امور زنان و خانواده اداره کل در جلسات شورای معاونین استان‌ها، تهیه لباس همسان برای بانوان به منظور آراستگی و حفظ عفاف و حجاب در ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و راه اندازی اتاق مادر و کودک در جهت ماده ۲۲ قانون جوانی جمعیت و همچنین همکاری با اداره کل امور زنان و خانواده استانداری برای معرفی بانوی تاثیر گذار در حوزه محیط زیست شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • برگزاری همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند