Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان یک فوق تخصص عفونی کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اینکه تمامی افراد گروه های پرخطر در هر زمان از فصل شیوع این بیماری باید واکسن را بزنند اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون گزارشات زیادی از شیوع بیماری آنفلوانزا در کشور نداشته ایم این در حالی است که سال گذشته در این موقع از سال، ویروس به شدت فعال بود و ما در پیک بیماری بودیم که امسال این اتفاق نیفتاده است و امیدواریم بتوانیم این بیماری را در سال جاری به آرامی بگذارنیم اما خیلی بعید است که اتفاقی هم نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "علیرضا ناطقیان" در گفت و گو با ایسنا درباره واکسن آنفلوآنزا و آیا اینکه در شرایط کنونی تزریق این واکسن موثر است؟ اظهار کرد: برخی عنوان می کنند که زمان تزریق واکسن آنفلوانزا معمولا بین ۱۵ مهرماه تا ۱۵ آبان ماه است اما ما در مورد واکسن آنفلوآنزا به دو نوع برای کسانی که می خواهند این واکسن را دریافت کنند، نگاه می‌کنیم.

وی افزود: یک از گروه‌هایی که طبق تمامی منابع و مراجع علمی باید حتما واکسن آنفلوآنزا را دریافت کنند، افراد پرخطر شامل کسانی که بیماری قلبی، کلیوی، بیماری های زمینه ای و مشکلات سلامتی خاص مانند کمبود خون و بیماری های عصبی پیش رونده، آسم شدید و ... دارند، هستند که این گروه ها کاملا در ریسک خطر بیماری آنفلوآنزا قرار داشته و معتقدیم در هر زمان و فصلی که شیوع آنفوآنزا متصور می شود، باید این واکسن را بزنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر اینکه به هیچ وجه نباید به این تصور برسیم که در چنین زمان های دیگر نیاز نیست واکسن آنفلوآنزا را بزنیم اظهار کرد: در سال های قبل در نیمه دوم سال مواردی داشته‌ایم که تشخیص داده ایم فردی به بیماری کلیوی مبتلا شده است که بلافاصله به وی گفته ایم که واکسن آنفلوآنزار را دریافت کند و این تصور که چون زمان مطرح شده برای دریافت واکسن آنفلوانزا فقط در اوایل مهرماه تا آبان ماه بوده و دیگر باید منتظر سال بعد باشیم، کاملا اشتباه است.

ناطقیان با تاکید بر اینکه تمامی افراد گروه های پرخطر در هر زمان از فصل شیوع این بیماری باید واکسن را بزنند اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون گزارشات زیادی از شیوع بیماری آنفلوانزا در کشور نداشته ایم این در حالی است که سال گذشته در این موقع از سال، ویروس به شدت فعال بود و ما در پیک بیماری بودیم که امسال این اتفاق نیفتاده است و امیدواریم بتوانیم این بیماری را در سال جاری به آرامی بگذارنیم اما خیلی بعید است که اتفاقی هم نیفتد.

این فوق تخصص عفونی کودکان با اشاره به اینکه هدف واکسن انفلوآنزا گروه‌های پرخطر است افزود: یکی دیگر از گروه هایی که به آنها توصیه می شود واکسن آنفلوآنزا را بزنند، کودکان زیر ۵ سال به ویژه کودکانی که به مهد کودک می روند، هستند و انتظار می رود که خانواده های این کودکان واکسن آنفلوآنزا را از داورخانه های دولتی شبانه روزی تهیه کرده و هرچه سریعتر تزریق آن را برای کودک خود انجام دهند.

وی با تاکید بر اینکه کودکانی که به مدرسه نمی روند و یا آموزش های مجازی را دنبال کرده و از نظر بدنی سالم است در اولویت دریافت واکسن آنفلوآنزا قرار ندارند اظهار کرد: هیچ ارتباطی بین این بیماری آنفلوآنزا و کرونا وجود ندارد و اینکه تزریق واکسن آنفلوآنزا می تواند بر روی بیماری کرونا موثر باشد، کاملا باوری اشتباه و غلط است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن آنفلوانزا اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران واکسن آنفلوآنزا گروه های پرخطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۴۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)

روز جمعه که می‌شود، حال و هوای خانه ما کمی متفاوت‌تر می‌شود، نه اینکه امروز، یک روز تعطیل است، بلکه به خاطر اینکه که این روز، خودش یک عید است، آن هم از نوع عید مهدوی، برای همین تلاش می‌کنیم تمام کار‌های روز جمعه‌مان را بر مدار امام زمان بچینیم، البته فکر نکنید در این روز شرکت در دعای ندبه، نمازجمعه یا خواندن دعای سمات جزو ثابت برنامه‌های ما است.

اتفاقاً سعی می‌کنیم اینها را هم لحاظ کنیم، منتها آنچه روز جمعه ما را هیجانی می‌کند تنوع برنامه‌ها است تا فرزندانم بهتر بتوانند با امام زمان (عج) مأنوس شوند، حال اگر شما هم جزو آن دسته از والدینی هستید که فکر و ذهنتان این شده است که چگونه ارتباطی میان فرزندتان با امام زمان (عج) ایجاد کنید، این گفت‌وگوی ما با نویسنده و کارشناس کودک و نوجوان مهدویت حجت‌الاسلام حسن محمودی را از دست ندهید، با ما همراه باشید تا در جریان راهکار‌هایی برای انس بیش‌تر کودکان با امام زمان (عج) قرار بگیرید:

پدر بودن امام زمان (عج) را این گونه برای کودکمان ملموس کنیم

از آنجایی که روز جمعه اکثر پدران در خانه هستند و این روز هم منتسب به امام زمان (عج) است، بچه‌ها در چنین روزی باید محبت، با هم بودن، صمیمیت را با حضور پدرانشان حس کنند؛ یعنی به آنها بگویید به خاطر امام زمان (عج) است که این کار‌ها مانند بازی کردن، بیرون رفتن، خرید کردن و ... را انجام می‌دهید. 

حجت‌الاسلام محمودی می‌گوید که همان طور که در روایات امام را به عنوان پدری مهربان و دلسوز معرفی کرده‌اند، ما نیز باید این مسأله را برای کودک جا بیندازیم که امام زمان (عج) در حکم یک پدر مهربان است، ولو اینکه ما او را نمی‌بینیم، مانند وقتی که پدر در مسافرت است و ما او را نمی‌بینیم، ولی پدر بودنش هست و تمام نمی‌شود.

جواب سلام امام زمان (عج) در زندگی ما می‌آید

او می‌افزاید همانطور که انسان باید به پدرش سلام کند، ما نیز باید به امام سلام کنیم، حالا با الفاظ مختلف به بچه‌ها یاد دهیم که بابا جان هر روز که از خواب بلند می‌شوی، اولین کاری که می‌کنی به امام زمان (عج) سلام بده، چون امام (عج) از سلام ما با خبر می‌شود و می‌شنود، پس حتماً جواب می‌دهد، چون جواب سلام واجب است. حالا اگر ما جواب سلام را نمی‌شنویم، اشکالی ندارد، اما جواب سلام امام در زندگی ما می‌آید. 

گام اولی که باید در این رابطه برداریم این است که جلوه‌های محبت امام مهدی (عج) را به فرزندان بگوییم، اینکه «امام عاشق او است»، «امام دوستدار او است» و «بیش از همه به او علاقه دارد».

رابطه هدیه و جلب محبت

این کارشناس مهدویت با تأکید بر سلام کردن روزانه به امام عصر (عج) می‌گوید همین یک راهکار اساسی برای پدران و مادران است که جواب سلام امام زمان (عج) بدرقه راه زندگی فرزندشان از دوران کودکی شود. مطمئناً چنین فرزندی در یک مسیر درستی تربیت خواهد شد. دومین راهکار در این زمینه دادن هدیه است. برای اینکه محبت یک نفر را بیشتر حس کنیم و آن محبت برای ما ملموس شود، ما باید به او هدیه بدهیم. 

او ادامه می‌دهد در روایت از پیامبر اکرم (ص) آمده است که «تَهادَوا تَحابُّوا، تَهادُوا فإنَّها تَذهَبُ بِالضَّغائنِ» به همدیگر هدیه بدهید تا رابطه‌تان با همدیگر قوی‌تر شود، پس بیاییم به امام هدیه بدهیم، در سیره اهل بیت (ع) نقل شده که بعضی از شیعیان به امام زمانشان هدیه می‌دادند، امام آن هدیه را به شکل بهتری بر می‌گرداندند، حال ما چه هدیه‌ای می‌توانیم به امام زمان بدهیم؟ بیاییم به فرزندانمان یاد دهیم که مثلاً یک صلوات بفرستند و ثواب آن صلوات را هدیه به امام مهدی (عج) کنند، یعنی برای کودکمان تبیین کنیم که صلوات فرستادن ثواب دارد و خدا از این کار خوشش می‌آید، ما نیز این ثواب را می‌توانیم به امام هدیه دهیم.

دعایی که امام زمان (عج) در حق کودکمان می‌کنند

شاید در اینجا برای شما این سؤال پیش بیاید، امام زمان (عج) چه هدیه‌ای در حق کودکمان می‌دهند، آن هدیه می‌تواند دعایی باشد که امام عصر (عج) در حق کودک ما کنند یا به اصطلاح یک خیری از جانب امام (عج) به او می‌رسد ولو ملموس نباشد.

نمونه چنین موضوعی را در سیره امام کاظم (ع) دیده شده که شخصی به امام (ع) گفت وقتی قرآن می‌خوانم ثوابش را به شما هدیه می‌دهم، این کار چه فایده‌ای دارد؟ امام کاظم (ع) فرمودند تو با این کارت روز قیامت در بهشت کنار ما هستی؛ یعنی این مسأله نشان می‌دهد که هدیه به شدت رابطه ما را با امام تقویت می‌کند.

همچنین وقتی فرزندمان کمی بزرگ‌تر شد، به او یاد بدهیم ۲ رکعت نماز بخواند و ثواب آن را به امام زمان (عج) هدیه دهد، زیرا هدیه رابطه را قوی می‌کند.

با همان لهجه کودکی‌ات با امام زمان (عج) سخن بگو

حجت‌الاسلام محمودی از سومین راهکار طلایی انس کودک با امام زمان سخن به میان می‌آورد و می‌گوید ببینید وقتی با پدرتان حرف می‌زنید، رابطه‌تان با پدرتان قوی‌تر می‌شود و پدرتان بیشتر شما را دوست دارد، بنابراین انسان باید با امام زمان (عج) حرف بزند، پس بیاییم به فرزندانمان یاد دهیم که بعضی وقت‌ها خیلی کوتاه، یک دقیقه، دو دقیقه با امام زمان حرف بزنند، آن هم با زبان و لهجه خودشان! امام، چون امام است، حرف ما را می‌شنود و خوشحال می‌شود که می‌بینید شیعیان با او حرف می‌زنند؛ و در آخر، در این دوران ظهور یادمان باشد که از همین دوران کودکی فرزندمان حب امام (عج) را در دلش بپرورانیم تا ما نیز مفتخر به تربیت سربازان امام زمان (عج) شویم.

منبع: فارس 

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است