Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۸۱۸ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست غلامعلی حداد عادل به صورت حضوری و مجازی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.

در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر بین اعضا و بررسی عناوین پیشنهادی، عنوان رشته سیاست‌گذاری اجتماعی با رای مثبت اعضا تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در ادامه این جلسه بررسی "جزییات برنامه درسی رشته سیاست‌گذاری اجتماعی" در مقطع کارشناسی لیسانس در دستور کار قرار گرفت و پس از اظهار نظر اعضا و جمع بندی حداد عادل به تصویب رسید.

حداد عادل در این جلسه گفت: سیاست‌گذاری اجتماعی یک رشته جا افتاده بوده و در چهار هزار و ۷۲۹ دانشگاه جهان در مقطع کارشناسی تدریس می‌شود. با جستجوی عبارت لیسانس سیاست‌گذاری اجتماعی ۱۳ هزار و ۶۰۰ نتیجه به دست می‌آید، که نشان از اهمیت این رشته در دنیا دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: تجربه چندین ساله بنده در نظام، انقلاب و حکومت نشان می‌دهد که در کشور ما دو ضعف بزرگ برخی مدیران سیاسی، نداشتن نگاه تخصصی اجتماعی و تخصص نداشتن در علم حقوق است. بدون این دو ابزار نمی‌شود جامعه را اداره کرد و مسوولان  کشور باید توانمندی ادراک مسایل اجتماعی را داشته باشند و از متخصصان مربوطه در هر حوزه کمک گیرند.

حداد عادل با اشاره به اینکه برای اداره جامعه به متخصصان علوم انسانی نیاز است، تصریح کرد: متاسفانه هنوز ارزش علوم انسانی در کشور ما خیلی جا نیفتاده است و علوم انسانی در جامعه ما جزء تشریفات و حواشی است و همه به دنبال مهندس و پزشک هستند، در حالی که سر و کار داشتن با مردم متخصص علوم اجتماعی نیاز دارد.

وی خطاب به برنامه‌ریزان این رشته اظهار داشت:  اهتمام بیشتری در تالیف منابع داشته باشند و هرچه سریعتر کارشناسی ارشد و دکتری این رشته را راه‌اندازی کنند و خیلی از منابع را به دانشگاه‌ها به عنوان پایان نامه بدهند و این رشته را مهم و جدی بگیرند.

نبود سیاست گذار که برنامه را به سیاست تبدیل کند نقص بزرگی است

 حسین سلیمی رییس دانشگاه علامه طباطبایی نیز با تاکید بر اهمیت و ضرورت رشته سیاست‌گذاری اجتماعی خاطرنشان کرد: در نشست‌هایی با مسوولان دستگاه‌های مختلف اجرایی کشور همه معتقد بودند، کارشناسان زیادی در بخش‌های متعدد دستگاه‌ها مشغول فعالیت هستند، ولی سیاست گذاری که بتواند برنامه را به سیاست تبدیل کند، وجود ندارد و این خود یک نقص بزرگی است.

وی افزود: با توجه به اجماعی که از جمیع جهات بین علمای این رشته در خصوص عنوان وجود دارد، و با عنایت به اینکه در مدرک تحصیلی این فارغ التحصیلان کارشناس سیاست‌گذاری اجتماعی قید می‌شود، عنوان این رشته سیاست‌گذاری اجتماعی باشد، بهتر به نظر می‌رسد.

مسعود عالمی مدیر گروه تعاون و رفاه اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه این جلسه گفت: در حال حاضر انجمن بین المللی ۴۸ سال است سیاست‌گذاری اجتماعی دارد و در مقطع  لیسانس حتی گرایش‌های این رشته مشخص شده و به طور مفصل درباره این رشته مطلب وجود دارد.

وی افزود: اگر عبارت رشته سیاست‌گذاری اجتماعی را در گوگل جستجو کنیم، ۷ هزار و ۶۱۰ عنوان می‌دهد و این نشان دهنده این است که این اصطلاح در بین اصحاب علوم اجتماعی جا افتاده است.

عالمی درباره کتاب‌ها و مقالات مختلفی که با همین عنوان چاپ شده است، گفت: در دانشگاه علامه پژوهشکده مطالعات و سیاست‌گذاری اجتماعی تاسیس شده و  هر تغییری در عنوان رشته باعث می‌شود جایگاه کاربردی این رشته از بین برود و در بحث جذب در دستگاه‌های اجرایی تصور نوعی نظری بودن مطرح می شود.

برچسب‌ها حسین سلیمی دانشگاه علامه طباطبایی غلامعلی حداد عادل دانشگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسین سلیمی دانشگاه علامه طباطبایی غلامعلی حداد عادل دانشگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی حسین سلیمی دانشگاه علامه طباطبایی غلامعلی حداد عادل دانشگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی اخبار کنکور رشته سیاست گذاری اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه علامه علوم انسانی حداد عادل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۵۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد

۷ پروژه علمی فناوری با حضور معاون آموزشی وزیر علوم تحقیقات و فناوری در دانشگاه کاشان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، پیش از ظهر امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ با حضور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری ۷ پروژه شامل آزمایشگاه روانشناسی، فیزیولوژی علوم ورزشی، مرکز نوآوری علوم انسانی و خانه خلاق علوم انسانی، کلینیک حقوق، خانه سلامت، مرکز توانمندسازی اجتماعی و مرکز بین المللی سازی علوم انسانی افتتاح شد.

همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز استاد تجلیل از اساتید سرآمد کشوری دانشگاه کاشان و عملیاتی شدن خوابگاه متاهلی «خیرساز» در زمینی به مساحت هزار مترمربع با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان به ظرفیت ۱۲۰ دانشجوی مجرد و ۲۴ زوج دانشجوی متأهل در دانشگاه کاشان به زمین زده شد.

کد خبر 750875

دیگر خبرها

  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد