Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از کاربران در حساب‌های شبکه‌های اجتماعی به طور مداوم هک می‌شوند که برای آن‌ها یک سرقت هویت است و باعث افشای اطلاعات مهمی می‌شود که اغلب این اطلاعات مربوط به داده‌های موقعیت مکانی و همچنین اطلاعات تصویری مانند عکس و فیلم است. گاهی اوقات این هک‌ها در نتیجه عدم مراقبت کاربران از حساب‌هایشان رخ می‌دهد که ممکن است شامل حساب‌های بانکی باشد و بسیار خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرقت هویت می‌تواند به هکر امکان افتتاح حساب کارت اعتباری به نام شما یا ایجاد حساب در شبکه‌های اجتماعی با استفاده از عکس‌های شما را بدهد. کاربران می‌توانند با انجام برخی از تنظیمات امنیت گوشی خود را بالا ببرند و از هک شدن دستگاه خود جلوگیری کنند.  
۱) تنظیمات امنیتی خود را افزایش دهید
با استفاده از رمز عبور یا گذرواژه قوی، همیشه از تلفن هوشمند خود یا هر برنامه دیگری که می‌تواند به اطلاعات شخصی حساس شما دسترسی پیدا کند، محافظت کنید یا از احراز هویت بیومتریک مانند Touch ID یا Face ID استفاده کنید؛ یا ویژگی ۲FA را که برخی از برنامه‌ها در سیستم عامل خود اجازه می‌دهند، از این طریق فعال کنید. تلفن کاربران در صورت گم شدن یا سرقت از یک لایه امنیتی اضافی برخوردار است. از جمله عادت‌هایی که باید انجام دهید این است که بلوتوث را خاموش کنید؛ علی‌الخصوص وقتی که در مکان‌های عمومی هستید، زیرا این امر موبایل را در برابر حملات مضر آسیب پذیر می‌کند.  
۲) رمز‌های عبور قوی ایجاد کنید
برای ایمن نگه داشتن پرونده‌ها در اینترنت باید گذرواژه‌های قوی ایجاد کنید تا امکان هک شدن آن‌ها وجود نداشته باشد و رمز عبور باید متشکل از عناصر مختلف شامل حروف و اعداد باشد و باید تا حدی طولانی باشد.  
۳) استفاده از احراز هویت دو عاملی
هنگام انجام احراز هویت دو عاملی برای باز کردن پرونده‌ها هر بار، تلفن از کاربران می‌خواهد که در هر مرحله یک گذرواژه اختصاص دهند و بدون این رمز‌ها پرونده‌ها باز نمی‌شوند و نفوذ به آن‌ها دشوار می‌شود.

۴) عدم اجرای تصادفی پرونده‌ها یا برنامه‌ها  
کاربر نباید هر آنچه را که از طریق پیامک یا ایمیل به تلفنش ارسال شده است، بدون بررسی دقیق منبع باز کند، حتی اگر توسط شخصی که می‌شناسد ارسال شده است و مخاطب ناشناخته باشد و یا اگر پیام به کاربران اخطار فوری داد، پاسخ ندهند یا هر لینکی را باز نکنند.  
۵) تلفن را مرتبا به روز کنید
به روز نگه داشتن تلفن همراه علاوه بر اینکه پرونده‌ها را به روشی عادی باز نگه می‌دارد، ضمن رفع خطا‌ها و رفع مشکلات امنیتی و حریم خصوصی، از کاربران در برابر آسیب‌پذیری‌های امنیتی محافظت می‌کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گوشی همراه هک گوشی پارسی خبر پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۵۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چند ترفند تربیتی کاربردی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم