Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - استاندار یزد از حمایت جدی بانک توسعه صادرات از شرکت های دانش بنیان در استان پایلوت حوزه دانش بنیان ها تقدیر کرد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر محمدعلی طالبی در مراسم افتتاح اولین نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار یزد، با اشاره به اینکه رویکرد توسعه اقتصاد دانش بنیان از دو سال پیش در استان یزد آغاز شده، گفت: حمایت از استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان در دستور کار نهادهای مختلف استان یزد قرار گرفته و خوشبختانه ظرفیت های خوبی در این حوزه در استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عملکرد فراتر از انتظار بانک توسعه صادرات در یزد، افزود: یکی از چالش های مهم شرکت های دانش بنیان، عدم حمایت شبکه بانکی از برخی طرح های دانش محور است؛ خوشبختانه با حضور موثر بانک توسعه صادرات در استان، این نیاز تا حد قابل توجهی مرتفع شده است.

طالبی اظهار داشت: عملکرد شایسته بانک توسعه صادرات ایران در تامین مالی شرکت های دانش بنیان قابل تقدیر است و خوشحالم که به نمایندگی از طرف شرکت های این حوزه در استان یزد از مدیرعامل و نیز همکاران ایشان در شعبه بانک توسعه صادرات ایران تشکر کنم.

به گفته استاندار یزد، برنامه های متنوعی در حوزه علم و فناوری آغاز شده که با توجه به پیشرفت چشمگیر این برنامه ها، امیدواریم حمایت های بیشتری از این حرکت را شاهد باشیم. وی افزود: یزد استان پایلوت کشوری درحوزه دانش بنیان است و انتظار می رود نهادهای مرتبط در دستیابی به اهداف طراحی شده همکاری لازم را داشته باشند.

طالبی اظهار امیدواری کرد که در حوزه تامین مالی شرکت های دانش بنیان، شاهد حضور بیشتر بانک توسعه صادرات در استان یزد باشیم. دکتر علی صالح آبادی نیز در این نشست مجازی آمادگی بانک توسعه صادرات ایران را برای ارائه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان اعلام کرد و گفت: بسیار خوشحالم که از عملکرد این بانک توسعه ای در استان یزد رضایت نسبی وجود دارد؛ سیاست های بانک توسعه صادرات ایران در راستای تعامل هرچه بیشتر با شرکت های دانش بنیان بنا نهاده شده و امیدواریم روند رو به رشد این شرکت ها تا رسیدن به اهداف صادراتی مد نظراین بانک، کماکان ادامه داشته باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک توسعه صادرات ایران شرکت های دانش بنیان استان یزد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۷۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت