Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران از آمادگی همه جانبه اگزیم بانک ایران برای حمایت از شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت: ۴۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به شرکت های دانش بنیان در سال جاری تخصیص داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، دکتر علی صالح آبادی در مراسم افتتاح اولین نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان یزد که به میزبانی استانداری یزد و با حضور استاندار، مدیر سازمان منطقه ویژه علم و فناوری یزد، رئیس اتاق بازرگانی و جمعی از مدیران این استان و شرکت های دانش بنیان برگزار شد، افزود: ۳۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در سال گذشته به شرکت های دانش بنیان پرداخت شده که از این میزان شرکت های دانش بنیان استان یزد بالغ بر ۷۲۰ میلیارد ریال، معادل ۲۰ درصد از این تسهیلات را جذب کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حمایت از شرکت های دانش بنیان کشور جزو رسالت های اصلی بانک توسعه صادرات است، افزود: ۴۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات با نرخ سود ۱۲ درصد برای حمایت از شرکت های دانش بنیان در کشور در نظر گرفته شده که در مقایسه با نرخ تسهیلات معمول در بانک های کشور( ۱۸ درصد) تسهیلات بسیار مناسبی تلقی می شود.

صالح آبادی ضمن تقدیرازعملکرد شرکت های دانش بنیان استان یزد و نیز مدیریت شعبه یزد بانک توسعه صادرات در جذب مشتریان دانش بنیان، اظهار داشت: تسهیلات سرمایه در گردش برای شرکت های دانش بنیان در دوره های بازپرداخت دو ساله و برای طرح های این حوزه با دوره بازپرداخت هفت ساله اعطا می شود.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران گفت: از آنجاییکه اعتبارسنجی شرکت های دانش بنیان با سایر بنگاه های اقتصادی متفاوت است، قراردادی با “شرکت اعتبارسنجی اعتماد” منعقد کرده ایم که ارزیابی متناسب با این شرکت ها را انجام دهد؛ به این ترتیب چالش اعتبارسنجی این شرکت ها برای دریافت تسهیلات رفع می شود.

وی یادآور شد: در سال های اخیر شعب بانک توسعه صادرات ایران، برنامه های خوبی برای آشنایی شرکت های دانش بنیان با تسهیلات و خدمات این بانک برگزار کرده اند که طی آن تسهیلات ، نرخ ها و شرایط لازم برای استفاده از این خدمات برای شرکت های دانش بنیان تشریح شده البته لازم به ذکر است این برنامه ها کماکان در شعب سراسر کشور ادامه خواهد داشت.

صالح آبادی به تفاهم نامه بانک با صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و گفت: طی این تفاهم نامه یارانه نرخ سود تسهیلات به شرکت های دانش بنیان با عاملیت بانک توسعه صادرات ایران پرداخت می شود؛ همچنین تفاهم نامه ای با ستاد نانو به امضا رسانده ایم که زمینه را برای کمک به شرکت های دانش بنیان فراهم می کند.

به گفته صالح آبادی، بانک توسعه صادرات علاوه بر وثائق متداول بر اساس اعتبارسنجی انجام شده برای شرکت های دانش بنیان با ارائه ضمانت نامه از صندوق های پژوهش و نوآوری تا سقف ۴۰۰ میلیارد ریال برای هر پروژه به عنوان وثیقه می پذیرد.

مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با اعلام آمادگی بانک برای اعطای بدون محدودیت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان، گفت: بانک توسعه صادرات می تواند هر اندازه که شرکت های دانش بنیان آمادگی داشته باشند، از محل منابع بانک به آنها تسهیلات و خدمات ارائه دهد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: تسهیلات به شرکت های دانش بنیان بانک توسعه صادرات ایران شرکت های دانش بنیان میلیارد ریال تسهیلات صالح آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۷۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت