Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدحسن لطفی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس از یزد، با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی همزمان با سراسر کشور در یزد، اظهار کرد: طرح محله محور شهید سلیمانی که با همکاری مشترک وزارت بهداشت و سازمان بسیج مستضعفان طراحی شده است، دو هفته است که اجرای آن در استان یزد آغاز شده است.

وی با اشاره به این‌که ساختار طرح در قالب استقرار قرارگاه و پایگاه سلامت در محلات سطح  شکل گرفته است، افزود: این قرارگاه‌ها و پایگاه‌ها سه وظیفه مراقبت، نظارت و حمایت را بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی گفت: این قرارگاه‌ها با شناسایی افراد قطعی و یا مشکوک به کرونا، مراقبت‌های بهداشتی و درمانی همچنین حمایت‌های معیشتی، اجتماعی و روانی و معنوی را با کمک افراد تحت عنوان سر خوشه‌های محلات انجام می‌دهند که به ازای ۴۰ تا ۱۰۰ خانوار با متوسط جمعیت ۳۰۰ نفر یک سر خوشه مرد و یک سر خوشه زن این وظایف را بر عهده می‌گیرند.

وی افزود: در بعد نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت با کمک اعضای بسیج و داوطلبان هلال احمر بر اماکن تهیه و توزیع و اماکن عمومی محله نظارت خواهند کرد.

رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی گفت: در استان‌ها استاندار به عنوان فرمانده قرارگاه و فرمانده سپاه استان به عنوان فرمانده عملیات و در شهرستان‌های استان نیز فرماندار فرماندهی قرارگاه و فرمانده بسیج هر شهرستان فرمانده عملیاتی هر شهرستان را بر عهده دارند.

دکتر لطفی با بیان این‌که بلوک بندی‌های جمعیتی قرارگاه‌های طرح شهید سلیمانی بر اساس بلوک بندی بسیج در نظر گرفته شده است، افزود: فرماندهی پایگاه‌های سلامت در سطح محلات استان به بسیج سپرده شده که این قرارگاه‌ها عمدتا در مساجد و یا پایگاه‌های مقاومت بسیج محلات مستقر هستند.

وی افزود: در کنار فرماندهی پایگاه سلامت محله که به عهده بسیج است تیم فنی سلامت مرکز جامع سلامت نیز وظیفه ارائه خدمات مراقبتی به افراد بیمار ایزوله شده و افراد قرنطینه شده  محلات را به عهده دارند که با همکاری سرخوشه‌ها انجام می گیرد.

وی ادامه داد: در این طرح از ائمه جماعات مساجد، خیرین، سمن‌های سلامت، خادمیاران آستان قدس رضوی و دانشجویان گروه پزشکی در قالب گروه‌های داوطلب استفاده می شود.

دکتر لطفی تصریح کرد: هدف از اجرای طرح محله محور شهید سلیمانی جمع‌آوری اطلاعات کامل جمعیتی از خانواده‌ها در سطح محلات، شناسایی به موقع بیماران کرونایی و تدارکات حمایتی برای آسیب دیدگان از کرونا و نظارت بر رعایت شیوه ‌نامه‌های بهداشتی است.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا سلامت شهید یزد دانشگاه علوم پزشکی شهید سلیمانی قرارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۷۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟

احسان محمدحسنی، مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج در کتاب سلیمانی عزیز ۲، صفحه ۱۹۴ به خاطره جالبی از نگاه سردار سلیمانی فرمانده وقت نیروی قدس سپاه به سریال پایتخت ۵ و سکانس‌های مربوط به داعش اشاره دارد. هم چنین سیروس مقدم کارگردان این سریال خاطراتی از ساخت این قسمت‌ها دارد. این روز‌ها که پخش این سریال پرمخاطب در شبکه‌ای فیلم به قسمت‌های حساس حضور خانواده نقی معمولی و همراهانش در سوریه و درگیری با داعش رسیده بد نیست این خاطرات شیرین را مرور کنیم.

سردار سلیمانی هماهنگ کرد تا عوامل فیلم با اسیران داعشی صحبت کنند

همشهری نوشت:در کتاب کتاب سلیمانی عزیز ۲ به نقل از مدیر سازمان هنری رسانه‌ای اوج می‌خوانیم: وقتی قرار شد پایتخت ۵ ساخته شود، تیم را بردیم دیدار حاج قاسم. حاجی خیلی کمک کرد تا بچه‌ها با فضای سوریه و مدافعین حرم آشنا بشوند؛ حتی هماهنگ کرد با یکی دوتا اسیر داعشی صحبت کنند. فیلم‌نامه که نهایی شد، یک روز صبحانه مهمان حاج قاسم شدیم. همین که فهمید آخر سریال قرار است بابا پنجعلی شهید شود و در کربلا یا مشهد خاکش کنند، گفت: «فیلم‌نامه رو عوض کنید، همه این خونواده باید صحیح و سالم برگردن ایران.» کارگردان و نویسنده با تعجب نگاهی کردند و گفتند: «نمیشه! ما می‌خوایم قصه این‌طور تموم بشه.» حاجی وقتی دید قبول نمی‌کنند، غیرتمند گفت: «مگر ما مرده باشیم که یکی از این خونواده به دست داعش شهید بشه!

نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود

سیروس مقدم کارگردان خلاق و خوشفکر این سریال در خصوص این سری از مجموعه پایتخت در یک گفت و گویی مطبوعاتی می‌گوید: پرمخاطبترین فصل سریال پایتخت (فصل پنجم) را تولید کردیم که حملات زیادی هم به آن شد. این سریال با توصیه حاج قاسم سلیمانی ساخته شد. نظر سردار در خصوص ساخت «پایتخت ۵» مثبت بود و فقط یک نگرانی داشتند که انتهای قصه چه می‌شود که ما گفتیم خانواده نقی با رشادت و جانفشانی خودشان را از مهلکه جنگ نجات می‌دهند و در نهایت یک بالگرد سوری این خانواده را از مخصمه نجات می‌دهد. سازمان اوج همفکر و ناظر بر کار بود و قسمت به قسمت فیلمنامه، هم به اوج و هم تلویزیون داده می‌شد و کاملا هماهنگ بودیم... یک صبح زود خدمت‌شان (سردار سلیمانی) رسیدیم، زیرا می‌خواستند سرشان خلوت‌تر باشد و مفصل صحبت کنند. من از فحوای کلامشان متوجه شدم پایتخت‌های دیگر را هم دیده‌اند. ایشان نظراتی داشتند که بحق هم درست بود. ضمن این‌که به ما مشاورانی برای کار معرفی کردند و فقط نگران فینال قصه بودند که قهرمانان نجات پیدا کنند.

جلسات مفصلی با فرماندهان داشتیم

مقدم در ادامه می‌افزاید: بار‌ها من و محسن تنابنده جلسات مفصلی با رده‌های بالای عملیات سوریه داشتیم و پای خاطرات آنها نشستیم و نوشتیم، حتی خودم یک بار پیش سردار سلیمانی رفتم و راجع به پایتخت و داعش صحبت کردیم ...

حضرت‌آقا همه را خوشحال کردند

این کارگردان در ادامه می‌افزاید: حضرت آقا در صحبت‌هایشان تاکید کردند به رئیس وقت سازمان صدا و سیما سفارش کرده‌اند نمونه سریال‌هایی مثل پایتخت ساخته شود که روایتگر یک خانواده متدین، ایرانی و بافرهنگ است و گفته بودند، چرا از این سریال‌ها کم ساخته می‌شود؟ من حرف آقا را به عوامل رساندم و خیلی خوشحال شدیم که ایشان حتی حرف‌های نهفته در سریال را کشف کرده‌اند و تاکید داشتند در پایتخت ۲ خیلی خوب به حق‌الناس پرداخته‌ایم. شنیدن این حرف‌ها خیلی حالمان را خوب کرد.

سیروس مقدم، کارگردان شناخته شده تلویزیون است. او بعد از ساخت مجموعه‌های پرمخاطب تلویزیونی همچون پایتخت، روز‌های زندگی، نرگس، تا ثریا، چک برگشتی، بچه‌های نسبتا بد، مدینه، میکائیل، علی‌البدل و... نشان داده که رگ خواب مخاطب را بخوبی می‌شناسد و می‌داند از چه زاویه‌ای به دغدغه‌های مردم نگاه و آن را از قاب دوربینش به بهترین شکل ثبت کند.

منبع: خبرآنلاین 

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ۴۰ برنامه هفته بسیج کارگری در چالوس برگزار می‌شود
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود