Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید سوری اپیدمیولوژیست طی یاد داشتی عنوان کرد: زمانی که کودکان استرس می‌گیرند، پاسخ‌های متفاوتی مانند جیغ زدن، پنهان شدن، غمگین شدن و غیره نشان می‌دهند. برای کمک به آن‌ها در مقابله با این پاسخ‌ها، مهم است از احساسات آن‌ها آگاه باشیم و آن‌ها را در فعالیت‌های مختلفی مانند موارد زیر قرار دهیم:

وی طی یادداشتی خواندن کتاب، درگیر کردن باکارهای هنری و مهارتی، کمک کردن به والدین در کارهای روزانه، انجام ورزش یوگا برای تناسب جسمی،  تفکر و صحبت‌های معنوی برای تعادل روحی، دعا کردن، تمرین‌های آگاهی ذهن، باغبانی کردن برای نزدیکی به طبیعت، جست‌وجو کردن گزینه‌های یادگیری آنلاین،  معاشرت از طریق تلفن، نوشتن داستان و شعر، انجام بازی‌های داخل خانه با اعضای خانواده،گوش دادن به داستان‌های پدربزرگ و مادربزرگ‌ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما می‌توانیم از کودکان به‌ویژه کودکان در گروه سنی پایین بخواهیم که حس درونی‌شان را از طریق کشیدن نقاشی درباره اطلاعاتی که درباره کروناویروس دارند، نوشتن داستان، شعر یا نقاشی بیان کنند.  

مسئولیت معلمان این است که دانش آموزان خود را با حقایق ‌روز آشنا کنند و به سؤالات آن‌ها با آرامش و ادب پاسخ دهند. با فراهم آوردن حقایق علمی و اشتراک‌گذاری اطلاعات درست درباره کووید ۱۹، ترس‌ و اضطراب کودکان کاهش داده می‌شود.

برمبنای منابع معتبری همچون یونیسف و سازمان جهانی بهداشت، کودکان پیش ‌دبستانی باید با برخی از فعالیت‌ها که موجب درک پروتکل‌ های سلامتی در دوران پاندمی مانند شست و شوی دست‌ها، فاصله‌گذاری اجتماعی، پرهیز از دست دادن، استفاده از دستمال هنگام سرفه کردن و عطسه و غیره می‌شود، آشنا شوند.

تعطیلی مدارس به معنای پایان وظیفه آن‌ها در دوران پاندمی نیست، در عوض نقش مدارس به‌عنوان منبع اصلی، انتقال آموزش‌های حیاتی به دانش آموزان و خانواده‌هایشان برای کمک به درک پیامدهای نقض قوانینی که توسط دولت و قانون‌گذاران سلامت تعیین می‌شود، است.

سرپرستان مدارس، معلم‌ها و کارکنان پشتیبانی، باید روی تندرستی دانش آموزان تمرکز نمایند و امکان استمرار تحصیل آن‌ها را از طریق کار کردن آنلاین و گزینه‌های آموزش از راه دور فراهم سازند. ایجاد کلاس‌های مجازی، اشتراک‌گذاری و بهبود آموزش الکترونیک می‌تواند برای غلبه بر از هم گسستگی آموزش به دانش آموزان کمک کند.

بیشتر والدین راه دیگری جز اعتماد به پزشک‌ها، پرستارها، و مراکز مراقبت از کودکان در دوران پاندمی پیدا نمی‌کنند. آمادگی والدین برای مقابله با استرس کودکان، بستگی به اعتبار اطلاعاتی به‌دست‌آمده دارد.

در دوران پاندمی، پریشانی که توسط کودکان در هر گروه سنی احساس می‌شود، مطمئناً ناشی از تعطیلی مدارس، دوری از دوستان و ورزش است و سطح استرس کودکان می‌تواند با مراقبت و علاقه‌مندی بیشتر، کاهش یابد.

هنگام صحبت با کودکان، بسیار مهم است که حقایق به آن‌ها گفته شود تا از دستورالعمل مناسب پیروی کنند، بجای افزایش ترس آن‌ها بسیار خوب خواهد بود که فقط بتوانیم آن‌ها را آرام کنیم.

والدین ضروری است ترس‌های خود را بدانند و از ایجاد یک سناریوی مشکل‌ساز برای کودکان جلوگیری کنند. برای همین نیاز داریم تا سطح ذهنی که کودکان ممکن است داشته باشند را بفهمیم:

۱.     اطلاعات محدود یا نداشتن اطلاعات و حتی داشتن اطلاعات غلط

۲.     ترس و وحشت درباره پاندمی کنونی

۳.     از بیان‌ها و عکس‌العمل والدین خویش، مضطرب و نگران هستند

توصیه‌هایی برای والدین جهت مواجهه شدن با خشم کودکانشان، شامل:

‌أ.       کنترل سطح اضطراب آن‌ها

‌ب.    در حضور کودکان از ترسیدن در مورد موضوعاتی که موجب ذهن مشغولی آن‌ها می‌شود، اجتناب کنید.

‌ج.     درون‌گرایی وضعیت روحی خود، قبل از روبه‌رو شدن با کودکان

‌د.      ترس، خشونت و دلهره خود را کنترل کنید و خود را برای مکالمه ای بر مبنای حقیقت آماده کنید.

‌ه.      تلاش کنید تا بفهمید که کودکان ما، چه چیزی درباره کروناویروس می‌دانند؟ و اطلاعات غلط آن‌ها چیست؟

‌و.      قبل از اینکه پیشنهادی بدهید و یا وارد مباحثه‌ای بشوید صبورانه گوش فرا دهید.

‌ز.      صحبت درباره دستورالعمل‌های اصلی پیشگیری

‌ح.     هرگز ذهن کودکان خود را با دلواپسی‌های آینده و نگرانی‌های خود پر نکنید.

‌ط.     به آن‌ها درباره مفهوم و ضرورت تعطیلی و خود قرنطینگی، توضیح دهید.

‌ی.     به کودکان خود اطمینان دهید که افرادی نگران به‌صورت شبانه‌روزی و دقیق در حال جست‌وجو و تلاش برای کنترل شرایط هستند.

‌ک.    به آن‌ها بگویید که ما می‌توانیم با ایفای نقش خود به‌صورت عاقلانه مانند حفظ فاصله اجتماعی، حفظ بهداشت روزانه و پاکیزگی، محدودیت در سفرها، داشتن رژیم غذایی متعادل برای پرهیز از مشکلات دیگر سلامت و مراقبت از تندرستی جسم و روان خود، از کاهش پاندمی حمایت کنیم.

‌ل.     پرهیز از تماشا کردن یا خواندن اطلاعاتی که موجب استرس و ترسش می‌شوند.

‌م.      بازی کردن، خواندن کتاب داستان، نقاشی کردن و انجام کارهای روزانه خانگی با یکدیگر

‌ن.     اجبار کردن کودکان به نشستن و مطالعه کردن واقعاً کار سختی است، اجازه دهید تا کار عملی انجام دهند و بیاموزند.

‌س.   می‌توانیم به آن‌ها فرصت پس‌انداز پول برای خرید اسباب‌بازی یا ابزار موردعلاقه‌شان را در آینده بدهیم، به‌شرط آنکه آنچه ما از ایشان می‌خواهیم را انجام دهند!

‌ع.     باید تلاش خود را برای سرگرم کردن آن‌ها کنیم، در این صورت آن‌ها آرام باقی می‌مانند و در دوران همه‌گیری، دچار پریشانی نمی‌شوند همچنین باید برایشان اطلاعاتی واقعی و مفید فراهم کنیم تا بدون اضطراب و سالم بمانند.

‌ف.    باید برای کودکانمان توضیح دهیم که ویروس کووید ـ ۱۹ بسیار سرکش و مغرور است، ازاین‌رو تا زمانی که شما به بیرون بروید و او را با خود به خانه نیاورید به خانه شما نخواهد آمد.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تغذیه کودکان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تغذیه کودکان کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تغذیه کودکان اخبار کنکور دوران پاندمی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۹۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • درخواست برخی فعالان فراری برای بازگشت به ایران
  • فوری | درخواست برخی چهره‌های حامی اغتشاشات برای بازگشت به ایران
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • نیازمند آگاه‌سازی پایدار برای نسل جدید هستیم