Web Analytics Made Easy - Statcounter

روشنفکر با اشاره به ضرورت توجه به زیرساخت‌های عمرانی به ویژه در مناطق روستایی و کمتر برخوردار، گفت: بهترین راه برون رفت مناطق از محرومیت ایجاد طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی، در راستای تحقق توسعه پایدار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی امروز (۲۰ آذر) به همراه مدیران استانی و شهرستانی با حضور در روستای سقاوه شهرستان مارگون، از محل پیش‌بینی شده برای احداث سد خاکی سقاوه بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«مهدی روشنفکر» در این بازدید با اشاره به ضرورت توجه به زیرساخت‌های عمرانی به ویژه در مناطق روستایی و کمتر برخوردار، گفت: بهترین راه برون رفت مناطق از محرومیت ایجاد طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی، در راستای تحقق توسعه پایدار است.

 

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مصوبات لازم سد سقاوه اخذ و مطالعات فاز نخست انجام شده‌ و امیدواریم با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی، این پروژه سال آینده در ردیف پروژه‌های کد دار قرار بگیرد و عملیات اجرایی آن آغاز شود.

 

«علی سلحشوری» هم در ادامه ابراز امیدواری کرد اعتبار لازم جهت آغاز عملیات اجرایی این پروژه در بودجه سال آینده لحاظ شود.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در بودجه سال آینده سعی می‌شود این طرح پادار شود و به عنوان یک پروژه کد دار معرفی گردد.

 

 

 

 

 

«رسول فرهادی» در تشریح پروژه سد خاکی سقاوه، گفت: با توجه به اینکه منطقه سقاوه در شهرستان مارگون در آینده به یک شهرک صنعتی بزرگ تبدیل می‌شود و از آنجا که اکثر صنایع به آب مصرفی نیاز دارند و با عنایت به رشد جمعیتی شهرستان مارگون و همچنین ظرفیت منطقه برای کشاورزی احداث سد خاکی سقاوه در دستور کار قرار گرفت.

 

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود: مطالعات سد مخزنی با ظرفیت ۹ میلیون متر مکعب به صورت خاکی و با ارتفاع ۴۵ متر انجام شده‌ است.

 

وی خاطرنشان کرد: مصوبات مربوطه برای احداث سد آبی سقاوه، اعم از تخصیص وزارت نیرو، مجوزهای زیست محیطی، باستان‌شناسی و میراث فرهنگی اخذ شده‌ است.

 

فرهادی گفت: مطالعات فاز نخست این سد به پایان رسیده، مطالعات توجیه اقتصادی طرح نیز مصوب شده‌ و باید اسناد مناقصه طرح نیز آماده شود.

 

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: انتظار می‌رود با توجه ویژه مسئولان در بودجه سال آینده اعتبار لازم برای عملیات اجرایی در نظر گرفته شود.

 

فرهادی گفت: این سد علاوه بر تامین آب شرب و  مصارف صنعتی، می‌تواند در تامین آب هزار هکتار از اراضی منطقه کمک شایانی کند.

 

وی گفت: اگر اعتبارات لازم برای احداث سد  تخصیص داده‌ شود، ظرف مدت سه سال این پروژه به بهره‌برداری خواهد‌ رسید.

 

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: مهدی روشنفکر سقاوه سد مارگون مجلس شورای اسلامی کشاورزی شهرک صنعتی سال آینده احداث سد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۵۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به افزایش اعتبارات روستاهای یزد در دولت سیزدهم از اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدجواد ابوالحسینی بعد از ظهر امروز در نشست با اعضای شواری اسلامی شهر و روستاهای مهریز با اشاره به اینکه توجه به نقش شوراها در اداره و مدیریت شهرها و روستاها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است اظهار داشت: اینکه در ایران مدیریت شهرها و روستاها به شوراهایی سپرده شده که اعضای آن به صورت مستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند، نشان‌ دهنده توجه ویژه و خاص جمهوری اسلامی ایران به نقش‌آفرینی مردم در مدیریت امور خود است.

وی تصریح کرد: قطعا با توجه به شرح وظایفی که در قانون اساسی کشور در نظر گرفته شده، شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش بسیار مهم و کلیدی در فعالیت‌های عمرانی و همچنین تامین امنیت اجتماعی منطقه خود دارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد یکی از اولویت‌های اصلی استان یزد را توسعه متوازن دانست و تصریح کرد: سال گذشته مجموع اعتبارات روستاهای استان یزد از محل ارزش افزوده و سایر اعتبارات، 400 میلیارد تومان بود.

ابوالحسینی عنوان کرد: این در حالی است که با اقدامات صورت گرفته از سوی مجموعه دولت در استان، در حال حاضر شاهد فعالیت‌های عمرانی با بیش از یک هزار میلیارد تومان اعتبار در روستاهای استان هستیم.

وی با بیان اینکه همه این اقدامات و فعالیت‌های عمرانی مرهون تلاش اعضای شورا‌ها و جلب مشارکت آنهاست عنوان کرد: تکمیل این پروژه‌ها نقش بسیار مهمی در توسعه نقاط روستایی استان ایفا می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد افزود: همکاری و مشارکت مردم با دهیاران و اعضای شورا‌های اسلامی و تعامل مناسب با دستگاه‌های اجرایی، مهمترین عامل در راستای تسریع در اجرا و بهره‌برداری از طرح‌ها و توسعه مناطق روستایی است.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد