Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@09:57:35 GMT

توضیح در مورد ویدئو کودکی که برای آب به چاه می رود

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۷۹۷۱۵

توضیح در مورد ویدئو کودکی که برای آب به چاه می رود

مدتی پیش فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که در آن کودکی خردسال برای پر کردن ظرف آب با ترس وارد چاه تاریکی می شود، این فیلم واکنش های متعددی را به دنبال داشت و سرانجام امروز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان درباره آن توضیحاتی را مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، هرچند در سال های اخیر آب رسانی به روستاها با سرعت بیشتری انجام می شود اما هنوز روستاهایی در کشور وجود دارند که برای تامین حیاتی ترین نیاز خود با مشکلاتی رو برو هستند که این مساله در استان سیستان و بلوچستان هم به چشم میخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال هاست که سیستان و بلوچستان با مشکلات زیادی برای تامین آب مواجه است، هرچند که برنامه هایی برای آن درنظر گرفته شده اما حل مشکل این استان نیازمند اقدامات بیشتر و جدی تری است. علی‌رضا قاسمی مدیرعامل آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان در واکنش به ویدییی که اخیرا در فضای مجازی منتشر شد، با بیان اینکه تاسیسات روستای "حسین آباد فنوج" خود گردان است، از تامین پمپ و لوله برای رفع مشکل آبی این روستا خبر داد و گفت: این شهرستان در جنوب غرب سیستان و بلوچستان واقع شده و دارای ۱۴۱ روستاست که از این تعداد ۶۹ روستا دارای تاسیسات آب آشامیدنی و ۷۶ روستا فاقد تاسیسات بوده که از این تعداد ۳۰ روستا بالای ۲۰ خانوار است.

وی شاخص بهره‌مندی از آب آشامیدنی فنوج را ۸۰ درصد اعلام و اظهار کرد: جمعیت کل روستاهای سطح شهرستان ۳۶ هزار نفر بوده که ۲۹ هزار نفر دارای تأسیسات آبرسانی هستند. روستای به تصویر کشیده شده در کلیپی که به تازگی در فضای مجازی منتشر شد، روستای حسین آباد مره از دهستان مسکوتان، دارای ۲۳ خانوار است که به صورت خودگردان توسط خود اهالی مدیریت می‌شود.

طبق اعلام وزارت نیرو، مدیرعامل آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه به دلیل عدم استقبال مردم از گرفتن انشعاب، تاسیسات فرسوده و قدیمی این روستا توسط بهداشت محیط اجرا شده است، ادامه داد: طی چند سال اخیر شرکت آب و فاضلاب اقدام به بهسازی و تجهیز چاه کرده و مخزن ذخیره روستا نیز شست و شو و آب در قالب شیر برداشت توزیع می‌شده که مدیریت توزیع به صورت خودگردان توسط خود اهالی صورت می‌گرفت.

به گفته قاسمی به تازگی پمپ چاه آب شرب سوخته و اهالی محترم با توجه به خودگردان بودن تأسیسات به شرکت آب و فاضلاب مراجعه نکرده‌اند که در صورت اعلام به شرکت قطعا برای رفع مشکل اهالی اقدام لازم صورت می‌گرفت؛ ضمن اینکه قنات از روستا فاصله داشته و برداشت آب از خود چاه صورت می‌پذیرفت.

وی تصریح کرد: تامین آب شرب پایدار به روستا در قالب مجتمع آبرسانی لاشار در برنامه اجرایی شرکت قرار دارد و در حال حاضر تهیه پمپ و لوله برای روستا در حال پیگیری خرید، حمل و اجرا است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آبرساني سيستان و بلوچستان استان سیستان و بلوچستان آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۹۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان

مدیرکل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان از ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی به همراه چهار پل بزرگ با اعتبار بالغ بر دو هزار و ۶۸۹ میلیارد تومان در چهار سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، عطاءاله اکبری در بازدید تعدادی از معتمدین و ریش سفیدان استان سیستان و بلوچستان از پروژه‌های ساخت بزرگراه در محورهای شمال سیستان و بلوچستان از ساخت بیش از 250 کیلومتر بزرگراه و راه اصلی به همراه چهار پل بزرگ نهراب، شیله، ماشکید و افضل آباد با اعتبار افزون بر2689 میلیارد تومان در چهار سال اخیر در استان خبر داد.

مدیرکل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان افزود: در سال‌های اخیر دولت با درکی عمیق از مناطق محروم، توسعه زیرساخت‌های راه را در اولویت قرار داده طوری که توانستیم با حمایت مسئولان استانی با بهره‌گیری مناسب از این فرصت طلایی و با کارکرد و رویکردی امیدبخش و کارشناسانه هم راستا با خط مشی و اصول راهبردی دولت اقدام به تدوین برنامه‌ها و تلاش مضاعف برای خروج از محرومیت تاریخی و رفع مشکلات انباشت شده از گذشته در این حوزه کنیم.

وی تاکید کرد: در این راستا علاوه بر بهره‌برداری از پروژه‌های مذکور در سال جاری عملیات ساخت 150 کیلومتر بزرگراه و راه اصلی را آغاز کرده که در تلاش است با هدف‌گذاری رقم اعتباری بیش از دو هزار و 782 میلیارد تومان 80 کیلومتر آن را تا پایان سال افتتاح کند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: همچنین بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال جاری پروژه بزرگراه زابل-زاهدان پس از 18 سال با تلاش جهادی دولت مردمی به اتمام می‌رسد.

اکبری با یادآوری اینکه یکی از افتخارات دولت تقویت زیرساخت‌های حمل و نقل در سیستان و بلوچستان بوده، تصریح کرد: بزرگراه یکی از مسائل مهم و اساسی و به عنوان یکی از ارکان پیشرفت جنوب شرق کشور و زندگی مردم برای جابه‌جایی مسافر و بار در حوزه داخلی و خارجی بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌ و بلوچستان
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)