Web Analytics Made Easy - Statcounter

 پروفسور "باری فاکس"، متخصص بیماری‌های عفونی در دانشکده پزشکی و بهداشت عمومی دانشگاه ویسکانسین با تاکید بر اینکه هیچ مکمل جادویی برای تقویت سیستم ایمنی وجود ندارد، یادآور می‌شود: داشتن یک رژیم غذایی مناسب، خواب کافی و ورزش منظم همراه با تمریناتی مانند مدیتیشن یا یوگا برای کاهش استرس، بهترین راه برای تقویت سیستم ایمنی بدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند بنابر مقاله‌ای که به تازگی در نشریه تخصصی Web MD منتشر شده، نتایج مطالعات گوناگون نشان می‌دهد برخی از مکمل‌ها ممکن است برای مبارزه با عفونت فوایدی داشته باشند.

یکی از این مکمل‌ها ویتامین C است. به نظر می‌رسد ویتامین C نقشی در جلوگیری از عفونت‌های تنفسی نداشته باشد، ولی طول دوره این عفونت‌ها را کوتاه می‌کند. البته دوز‌های زیاد ویتامین C و بالای ۵۰۰ میلی‌گرم در روز می‌تواند باعث ناراحتی‌های گوارشی شود و خطر ابتلا به آب مروارید و خطر سنگ کلیه را در برخی افراد افزایش دهد.

همچنین تحقیقات اخیر نشان می‌دهد افرادی که دارای سطح پایین ویتامین D هستند، به احتمال زیاد به موارد شدید کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند. در عین حال دوز‌های اضافی این ویتامین و مصرف بیش از ۶۰ هزار واحد در روز برای چندین ماه می‌تواند سمی باشد و باعث تهوع، استفراغ، ضعف، درد استخوان و مشکلات کلیوی شود.

ویتامین E نیز برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن در سالمندان سودمند است. کمبود ویتامین E می‌تواند مانع فعالیت سلول‌های ایمنی بدن شود که این امر در بزرگسالان خطرآفرین است.

زینک یا همان "روی" نیز می‌تواند مدت زمان سرماخوردگی را بعد از شروع علائم کوتاه کند. بر اساس داده‌های مجله Royal Society of Medicine، بهبودی سریع ناشی از سرماخوردگی در کسانی که مقادیر کافی زینک دریافت می‌کنند، سه برابر بیشتر از سایرین است. برای تأثیرگذاری، روزانه به ۸۰-۱۰۰ میلی گرم زینک نیاز دارید. زینک خطر ابتلا به ذات‌الریه را نیز در افراد مسن کاهش می‌دهد.

اما شواهد در مورد مصرف پروبیوتیک‌ها برای جلوگیری از عفونت‌های تنفسی متفاوت است. با این حال ثابت شده که مصرف آن‌ها طول دوره عفونت‌های تنفسی را کوتاه و التهاب بدن را از بین می‌برد.

به گزارش دویچه‌وله، با این وجود همواره به خاطر داشته باشید که تحقیقات در مورد اثربخشی صددرصدی مکمل‌های غذایی، بسیار محدود است. به علاوه، ثابت شده که بهتر است نیاز خود به مصرف ویتامین‌ها را از راه غذا‌های گوناگون تأمین کنیم نه مکمل‌ها.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تقویت سیستم ایمنی ویتامین C تقویت سیستم ایمنی ویتامین C سبک زندگی پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۰۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو

حدود چهار درصد از کل بودجه درمان در کشور‌های پیشرفته صرف درمان سینوزیت می‌شود. با توجه به آغاز فصل گرم و استفاده زیاد از کولر در ماشین، منازل و محل کار شرایطی فراهم می‌شود تا این چالش موج افزایشی داشته باشد.

به گزارش عصرایران، مهمترین علائم سینوزیت درد پیشانی و صورت، کاهش حس بویایی، گرفتگی بینی، ترشحات سبز رنگ بینی، احساس پری و سنگینی صورت و تب بالای ۳۸.۵ درجه است.

در شرایطی که آنتی‌بیوتیک‌ها اغلب برای درمان عفونت‌های سینوسی تجویز می‌شوند، روش‌های طبیعی متعددی نیز برای تسکین علائم و تسریع روند بهبودی وجود دارد. در این مطلب، به بررسی برخی از موثرترین درمان‌های طبیعی برای سینوزیت می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • دوری قهرمان نامدار کشتی ایران از تمرینات +عکس
  • عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • عفونت چشم بلای جان قهرمان کشتی شد
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟