Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر از اجرای ۹ پروژه سد در نقاط مختلف مختلف استان خبر دادو گفت: برای اجرای این پروژه‌ها ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود که تاکنون ۳ سد آن وارد مدار بهره‌برداری شده است. - اخبار استانها -

علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با بیان اینکه میانگین بارش باران در سال در استان بوشهر 256 میلیمتر است اظهار داشت: از آغاز فصل پاییز تاکنون 141 میلیمتر بارش باران در استان ثبت شده که 55 درصد میانگین بارش سالانه محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، از جاری شدن 345 میلیون مترمکعب روان آب در بارندگی‌های فصل پاییز در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: از این میزان روان آب 210 میلیون متر مکعب آن مربوط به بارش 16 آذر بوده که 70 میلیون مترمکعب آن ذخیره شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر با اشاره به ذخیره سازی 60 میلیون مترمکعب روان آب در سد رئیسعلی دلواری گفت: از سال 1385 که سد رئیسعلی دلواری افتتاح شده این میزان حجم روان آب که پاییز امسال به میزان 146 میلیون متر مکعب ذخیره شده  استحصال نکرده است.

محمدی، حجم ذخیره آب در سد رئیسعلی دلواری در 16 آذر را 1840 مترمکعب در ثانیه دانست و بیان کرد: آبهای روان در بارش‌های این هفته در رودخانه‌های میان حوضه‌ای استان بوشهر 740 مترمکعب و ایستگاه حله 3 هزار و 50 مترمکعب در ثانیه بوده است.

وی، با بیان اینکه اگر سدها، آبهای روان در بارش باران این هفته کنترل نمی‌کردند خسارت‌های فراوانی وارد می‌شود خاطر نشان کرد: سد دالکی که در حال ساخت است در بارندگی اخیر در کنترل سیلاب بسیار تاثیرگذار بود و پیک سیلاب را از 1900 مترمکعب برثانیه به 1100 مترمکعب کاهش داد و وارد رودخانه دالکی کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر سد تنگ‌ارم را یکی دیگر از سدهای استان بوشهر دانست و تصریح کرد: حجم مخزن این سد که 4.2 میلیون مترمکعب است در بارندگی اخیر، سرریز شد  و آب مورد نیاز این منطقه تا سال آینده تامین کرد.

محمدی، سد را نماد توسعه و پیشرفت دانست و با بیان اینکه در استان بوشهر تنها یک سد فعال بود تصریح کرد: در حال حاضر 9 سد که قابلیت ذخیره‌سازی روان‌آبهای ناشی از بارندگی دارند  در حال ساخت و یا در مرحله یهره‌برداری است.

وی از افتتاح 3 سد تنگ‌ارم، سنا و قیزقلعه خبر داد و بیان کرد:  با افتتاح این سدها نقش مهمی در کنترل، ذخیره سازی آبهای روان و تامین آب مورد نیاز مناطق دارد.

70 میلیون مترمکعب آب حاصل از بارش باران در سدها و بندهای استان بوشهر ذخیره شد 50 میلیون متر مکعب آب باران در سدهای استان بوشهر ذخیره شد عملیات احداث 10 سد در استان بوشهر آغاز شده است

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر پیشرفت سد دالکی را 30 درصد دانست و خاطر نشان کرد: سد خاییز امسال به مرحله آبگیری و بهره‌برداری می‌رسد و سدهای باغان، دشت پلنگ، اخند و کلمه در نقاط مختلف در حال اجرا است.

محمدی، بیان کرد: علاوه بر پروژه‌های یاد شده برخی سدها برای کنترل سیلاب و تقویت سفره‌های آب زیرزمینی در نقاط مختلف از جمله شبانکاره در حال اجرا است که امسال افتتاح می‌شود.

وی، پیشرفت سد آب‌پا را 50 درصد دانست و افزود: این سد در جریان بارندگی اخیر سرریز شد و ضمن کنترل سیلاب‌ها، آب کنترل شده وارد دره آردو برازجان کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر میزان سرمایه‌گذاری  اجرای سدهای در حال ساخت در استان را 4 هزار و 500 میلیارد تومان دانست و افزود: علاوه بر آن پروژه‌های مختلفی برای ارتقاء شبکه‌ها، اصلاح آبیاری در بخش کشاورزی،  اجرای شیوه‌های نوین و بهسازی کانال‌های آبرسان با اعتبار 250 میلیارد تومان در حال اجرا است.

انتهای پیام/190/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان بوشهر میلیون مترمکعب استان بوشهر میلیارد تومان بارش باران پروژه ها ذخیره شد روان آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران

تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکدۀ هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم­ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.   به گزارش ایسنا، حسین سرحدی، عضو هیأت علمی دانشگاه زابل، که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گاه‌نگاری محوطه پیرزال را بر اساس یافته‌­های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت داده است، درباره جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) توضیح داد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است. این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.   او اضافه کرد: کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان­‌ها یا خانه­‌های دیگر مرتبط می‌کرده است. بقایای این کوچۀ در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان­دهندۀ توسعۀ ساخت­ و­ ساز در دورۀ آخر عصر مفرغ سیستان است.   در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.   باستان‌شناسان همچنین اشیائی را در ارتباط با مدیریت کالا و نظام داد و ستد محلی کشف کرده‌اند که استقرار در این مکان را با سایر محوطه‌های اطراف برقرار می‌کرد. این کالا‌های مبادلاتی به گمان باستان‌شناسان شامل ظروف سنگی، جانورانی همانند گاو، گوسفند و گندم و سایر ملزومات زندگی در آن دوران بوده است. به نظر آن‌ها، مبادلۀ اشیاء سنگی همچون پیکَرَک‌ها و ظروف مرمرین در این تپه از رونق خوبی برخوردار بوده است.   سرحدی درباره اهمیت این تپه باستانی گفت: بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است، که تاریخ و کیفیت آن هنوز از مسائل مورد بحث باستان‌شناسی جنوب شرق ایران به شمار می‌رود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری ظرفیت انتقال آب به دیلم
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران
  • نظارت مستمر بر پروژه‌های مهم مسکونی و عمرانی در استان بوشهر
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود