Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان اظهار داشتند: واکنش جهانی به همه گیری بیماری کووید-۱۹ با بیشترین کاهش سالانه انتشار گاز کربن دی اکسید CO۲ از زمان جنگ جهانی دوم همراه بوده است.

به گزارش ایسنا، نتایج مطالعه انجام شده نشان می دهد که میزان انتشار گاز کربن دی اکسید در سال جاری حدود هفت درصد کاهش یافته است.

فرانسه و انگلیس با بیشترین کاهش میزان انتشار گاز کربن دی اکسید مواجه بوده اند که بیشتر به دلیل اعمال محدودیتهای شدید کرونایی در واکنش به موج دوم بیماری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گفته تیم پروژه جهانی کربن، امسال شاهد کاهش انتشار کربن به میزان ۲.۴ میلیارد تن بوده ایم.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی بی سی، در مقایسه کاهش انتشار گاز کربن دی اکسید در سال ۲۰۰۹ و در دوران رکود اقتصادی جهانی فقط نیم میلیارد تن بوده است؛ در حالیکه در پایان جنگ جهانی دوم کاهش انتشار گازهای گلخانه ای کمتر از یک میلیارد تن بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دی اکسیدکربن انتشار گاز کربن دی اکسید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۴۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن

تورم توکیو از ۲.۶ درصد به ۱.۸ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، اداره آمار ژاپن اعلام کرد شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) برای منطقه کو_توکیو بسیار کمتر از انتظار بود و در ماه آوریل به میزان ۱.۸ درصد رشد کرد.

این رقم در مقایسه با داده‌های سالانه ماه قبل کاهش یافته است، زمانی که شاخص محاسبه شده به ۲.۶ درصد رسید.

شاخص بهای مصرف‌کننده بدون احتساب مواد غذایی تازه و انرژی ۱.۸ درصد به‌طور سالانه افزایش یافت که کمترین سرعت افزایش از ماه سپتامبر ۲۰۲۲ محسوب می‌شود.

اکونومیک نوشت، این رقم در مقایسه با ماه گذشته ۲.۹ درصد کاهش نشان می‌دهد در حالی که شاخص بدون احتساب مواد غذایی تازه ۱.۶ درصد بر اساس آمار ارائه شده سال گذشته اضافه شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • خلبان نامداری که درخواستِ کم کردن درجه‌اش را داشت! + فیلم
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • ادامه وزش باد و ریزش باران در خراسان رضوی
  • آماری عجیب از میزان آسیب نخاعی مردم به دلیل ناایمنی خودروها و جاده ها: سالانه بیش از ۲ هزار نفر (فیلم)