Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مصطفی صفاری با اشاره به افزایش چشمگیر حجم معاملات در بازار سرمایه افزود: آمارها حکایت از بازگشت مجدد پول به بورس دارد؛ به ویژه آنکه بازارهای موازی همچون خودرو، مسکن و طلا به مرور وارد دوران طولانی رکود می شوند.

وی با بیان اینکه چشم انداز روشنی پیش روی سرمایه گذاران بورسی است، خاطرنشان کرد: زمان افزایش سرمایه گذاری در بازار سرمایه فرا رسیده است و با توجه به گزارش های قابل قبول شش ماهه در بسیاری از شرکت ها، حجم نقدینگی در کشور، و دستور العمل های جدید بازار سرمایه از جمله الزامات بازارگردانی، ممنوعیت معاملات الگوریتمی و محدود شدن سفته بازی ، انتظار این است که بازار به سمت مثبت تغییر جهت دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفاری تصریح کرد: عایدی بسیاری شرکت های بورسی در نیمه اول امسال به اندازه کل سال گذشته بوده که این اتفاق، نویدبخش جریانی مثبت در آینده بازار سرمایه است.

بورس

به گفته این کارشناس بازار سرمایه، برخی سرمایه‌گذاران که به‌تازگی وارد این بازار شده بودند، به دلیل ناآگاهی از ویژگی‌های بازارسرمایه، نقدینگی خود را با هدف سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت وارد بورس کرده بودند که این رویکرد اشتباه سبب هیجانی شدن رفتار آنان در مواجهه با روند منفی بازار شده بود.

وی ورود هیجانی مردم به بورس را موجب منفی شدن سیر صعودی بازار دانست و افزود: بازار سرمایه همواره نگاهی به آینده دارد و سرمایه گذاران باید در تحلیل های خود این مساله را در نظر داشته باشند که منطق سرمایه‌گذاری در این بازار حداقل یک ساله است.

صفاری با بیان اینکه بی توجهی به این موضوع عامل اصلی نوسان های اخیر شاخص بورس است، اظهار داشت: زمان اصلاح قیمت سهام، سرمایه گذاران غیر حرفه ای بدون اینکه تحلیل صحیحی از قیمت واقعی سهم داشته باشند با عرضه های هیجانی موجب کاهش شاخص می شوند، در حالی که عوامل بنیادی چنین کاهشی را اعلام نمی کنند.

این کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد: با توجه به ارزندگی بسیاری از سهم ها، بازار سرمایه با تحلیل صحیح همچنان سود معقول و قابل قبولی نصیب سرمایه گذاران خواهد کرد.

منبع: خبرآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه سرمایه گذاران سرمایه گذاران بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • شاخص کل بورس به روند صعودی باز خواهد گشت؟ + فیلم
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • شمارش معکوس برای تقسیم تهران /استان های غربی و شرقی با محوریت کدام شهرها تشکیل می شود؟