Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، فقر، موضوعی است که همیشه خود را در قالب و پوشش های مختلفی چون اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و... نشان داده است و خواهد داد اما  روند افزایشی یا کاهشی آن توجه و بررسی های دقیق و کارشناسانه ای را می طلبد که باید در سریع ترین زمان ممکن اتفاق افتد وگرنه چنین فقرهایی، دامن اجتماع را می گیرد و پیامدهای منفی آن در دل خانواده ها تزریق خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  در روزهای گذشته بود که اخباری مبنی بر قتل دختر نوجوانی در رسانه های داخلی منتشر شد که بازتاب گسترده ای داشت و کارشناسان حوزه های مختلفی چون روانشناسی، آسیب شناسی و...به واکاوی ابعاد و چرایی این اتفاق پرداختند که بدنبال این موضوع، علی اصغر کیهان نیا روانشناس و مشاور خانواده در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با علت قتل شیما ۱۶ ساله توسط مردی ۶۰ ساله و پیامد‌های منفی این اتفاق در جامعه اظهار کرد: تجمع جمعیت، تکنولوژی و حاشیه نشینی از جمله مواردی هستند که باعث بروز چنین حوادث تلخی می‌شوند که اگر به این مسائل، فقر فرهنگی و اجتماعی را نیز اضافه کنیم، می‌بینیم که این حاشیه نشینان می‌توانند از موقعیت‌هایی که پیش می‌آید سوء استفاده کنند.

وی بیان کرد: برخی از مردان دچار بیماری جنسی هستند. یعنی آن‌ها میل شدیدی به شهوت رانی دارند و در زمره افرادی هستند که پرخواسته اند که این موضوع، مشکل بزرگی است.

کیهان نیا تصریح کرد: برخی از مردان مشکل سادیسم و همچنین خودآزاری دارند که نه تنها دیگران را اذیت می‌کنند بلکه از اذیت کردن دیگران نیز لذت می‌برند که در این میان، افرادی هم هستند که از عقده، کینه و تنفر سرشار هستند و تمامی این ویژگی‌های منفی ناشی از اتفاق‌های بدی است که برای آن‌ها رخ داده است و یا در خانواده‌ای متشنج بزرگ شده اند و یا در کودکی توسط پدر خود تنبیه شدیدی شده اند.

بنابراین، افرادی که زندگی ناسالمی داشته اند در گروه افرادی که به آن‌ها ناسالم می‌گوییم هم قرار می‌گیرند.

وی گفت: در جامعه ما، شرایط اقتصادی مطلوب نیست و تورم، گرانی و تغییر قیمت‌ها در حال افزایش است و این موضوع باعث فشار بیشتری روی افراد می‌شود که نتیجه آن موجب بروز خشم فروخورده این افراد و رنجش‌های عمیق آن‌ها می‌شود که در نتیجه، زور خود را روی هر کسی که از آن‌ها ضعیف‌تر است پیاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید

اعترافات تکان دهنده بهلول، قاتل ۶۰ ساله شیما صباگردی+ فیلم

این روانشناس ادامه داد: در خصوص حوادث تلخی، چون قتل شیما ۱۶ساله باید دید که برخی از دختران چه اشتباهاتی مرتکب می‌شوند که در دام چنین مردانی می‌افتند چرا که عده‌ای از آن‌ها مصرفی شده اند تا جایی که صرفا به لباس، اتومبیل و امکانات بهتر علاقه دارند که همین مصرفی شدن کار دستشان می‌دهد.

وی با اشاره به تفریحات ناسالم برخی از دختران افزود: عده‌ای از دختران هم هستند که تفریحات ناسالمی دارند و وارد برخی از سرگرمی‌های غیراخلاقی می‌شوند که حتی این موارد می‌تواند منجر به اعتیاد آن‌ها شود.

کیهان نیا بیان کرد: شنیده‌ها و اخبار در خصوص قتل این دختر نوجوان حاکی از این است که راننده تاکسی، این دختر خانم را سوار می‌کند و با آزار و اذیت، او را پنهان و پس از قتل، او را دفن می‌کند که اگر چنین موردی تایید شود باید توجه کرد که درواقع، این مرد، یک بیمار جنسی ناسالم است که مشکل اخلاقی دارد و این جنایت او ناشی از تمامی موارد مذکور است.

وی تاکید کرد: با توجه به بروز چنین جرائمی، توصیه‌ای که می‌توان به دختران جوان و همچنین زنان کرد این است که امروزه به دلیل تجمع جمعیت، حاشیه نشینی، فقر و در نتیجه افزایش جرم و جنایت‌های ناشی از آن‌ها بیشتر مراقب باشند تا در این مشکلات و تنگنا‌ها قرار نگیرند و به یاد داشته باشند که با افزایش جمعیت و مشکلات اقتصادی و به دنبال آن، تکنولوژی و تغییر سبک زندگی ها، خطر جرم و جنایت بیش از پیش وجود دارد و آن‌ها نیز به عنوان گروه آسیب پذیر بیشتر در معرض این موارد تلخ قرار می‌گیرند.

این روانشناس با اشاره به نقش مهم رسانه ها برای جلوگیری از بروز اتفاقات این چنینی، خاطرنشان کرد: رسانه‌های دیداری، شنیداری و مکتوب باید مردم را در خصوص این مسائل آگاه کنند تا چنین اتفاق‌های تلخ و ناگواری برای مردم به ویژه گروه آسیب پذیر جامعه رخ ندهد.

بیشتر بخوانید

آیا ۹ سال حبس برای پدر دخترکش کافی است؟ / قانون در مورد پدر رومینا چه می‌گوید؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روانشناسی خانواده قتل عمد آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۷۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی – هنری اتقان در احکامی نوشت:

تعامل با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکیل دبیرخانه متمرکز، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، ارتباط با مخاطبان و نشر آثار هنرمندان و گسترش فرهنگ کار و تلاش از طریق انجام امور رسانه‌ای، از جمله اهدافی است که دبیر جشنواره اتقان از دبیر اجرایی و مدیر روابط عمومی این جشنواره خواسته است.

امیرحسین شفیعی، تهیه کننده و کارگردان تئاتر، مدیر فرهنگی و دارای نشان درجه۲ هنری و مدرک کارشناسی مدیریت فرهنگی است. شفیعی در کارنامه خود دبیر اجرایی تئاتر مهم بین المللی و ملی را به ثبت رسانده که جشنواره بین المللی تئاتر فجر یکی از آنها است.

مصطفی ساجدی نیز فعال‌رسانه‌ای و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. ساجدی سابقه سردبیری پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و برنامه‌های تلویزیونی و همچنین معاونت خبر و اطلاع‌رسانی مرکز رسانه‌ای حوزه هنری انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌های هنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای)) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۵ خرداد ماه اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه امسال برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • اتفاق عجیب در مراسم خاکسپاری | وقتی حاضران زیر خاک دفن می‌شوند! + ویدئو
  • تقسیم عجیب بودجه‌های فرهنگی؟ / وقتی میراث فرهنگی کمبود بودجه دارد اما بعضی نهادها پول‌های کلان می‌گیرند (فیلم)
  • مرکز البرزپژوهی در کرج راه اندازی می شود
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان