Web Analytics Made Easy - Statcounter

«هاشم مظاهری» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در مرحله اول این شهرک، ۲۵ قطعه زمین به هنرمندان منبت کار این روستا که جواز تاسیس کارگاه دارند، واگذار شده است.

وی اظهار داشت: بیش از ۱۷ هزار نفر در هنر صنعت منبت مبلمان استان همدان اشتغال بکار دارند که از این نظر همدان یکی از پنج استان برتر در تولید صنایع دستی کشور محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مظاهری خاطرنشان کرد: بالاترین حجم صادرات سفال ایران به شهر لالجین تعلق دارد و همچنین بالاترین حجم تولید مصنوعات چوبی نیز مربوط به استان همدان‌ است.

به گفته وی با توجه به اینکه ۲۵ قطب بزرگ تولید صنایع دستی در لالجین، ملایر، تویسرکان و سه شهرک تخصصی حاجی آباد، اشترمل و لالجین در استان فعال هستند، توانمندی‌های استان همدان در زمینه صنایع دستی بسیار بالاست.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان ادامه داد: ۲۸ هزار و ۸۰۰ کارگاه ثبت شده صنایع دستی در این استان وجود دارد که ۴۳ هزار و ۵۴۰ نفر در این کارگاهها و در عرصه تولید محصولات متنوع صنایع دستی و هنرهای سنتی مشغول کار هستند.

وی اظهار داشت: درهمین ارتباط کارگاه بزرگ منبت تکمیلی نیز در محدوده جاده همدان-کرمانشاه و در زمینی به مساحت چهار هزار مترمربع راه‎اندازی خواهد شد.

 روستای دهفول نهاوند با ۳۵۰ منبت کار به عنوان پایلوت صنعت منبت استان همدان مطرح شده است.

این روستا در حدود ۷۰ سال سابقه در تولید مبل و منبت دارد و در حال حاضر ۱۲۰ کارگاه فعال نجاری در تولید مبلمان در این روستا فعال است که میانگین سنی فعالان این حوزه ۲۰ تا ۲۵ سال است.

این روستا حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها تویسرکان لالجین گردشگری جشنواره مبل و منبت روستایی همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تویسرکان لالجین گردشگری جشنواره مبل و منبت روستایی همدان تویسرکان لالجین گردشگری جشنواره مبل و منبت روستایی همدان اخبار کنکور استان همدان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۰۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مازندران گفت: با معرفی ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت، ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین ایزدی، امروز_سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تعداد ۳۰۰ هنرمند صنایع‌دستی جهت بیمه سازمان تأمین اجتماعی به وزارت معرفی شدند، اظهار کرد: از این تعداد ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی و هنرهای سنتی واجد شرایط در این استان بودند و بیمه شدند.

وی افزود: این هنرمندان با داشتن مجوز تولید از این اداره‌کل و گواهی مهارت سازمان فنی‌وحرفه‌ای، توسط اداره‌کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی مازندران به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه هنرمندان تقاضای خود را از طریق شهرستان محل فعالیت خود از سال‌های قبل به رئیس شهرستان مربوطه ارائه و در نوبت بیمه بوده‌اند، گفت: فعالیت مستمر این هنرمندان یکی از شروط مهم برای بیمه محسوب می‌شود که برای رئیس شهرستان مذکور مربوطه و این اداره‌کل محرز شده است.

ایزدی با تاکید بر اینکه هنرمندان تحت پوشش در رشته‌های سفال، سرامیک، چرم، گلیم، هنرهای چوب فعالیت دارند، اظهار داشت: حداقل ۱۷۴ اشتغال در این بخش ایجاد کرده‌اند و سوابق خدمتی درخشانی را در رزومه خود دارند.

وی خاطرنشان کرد: معاونت صنایع‌دستی اداره‌کل در تلاش هستند تا در دوره‌های آینده، تعداد بیشتری از هنرمندان واجدان شرایط استان از خدمات بیمه‌ای هنرمندان بهره‌مند شوند.

کد خبر 751481

دیگر خبرها

  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین