Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، قاسمعلی خدابنده درباره دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در سال جاری خاطرنشان کرد: با توجه به برآوردی که از ثبت‌نام دانش‌آموزان و آمار ثبت‌شده در سامانه سناد خراسان رضوی داشتیم، حدود ۴۰ هزار دانش‌آموز ترک تحصیلی داریم. در حال حاضر که سه ماه از سال تحصیلی گذشته، بعید به نظر می‌رسد پرونده ثبت‌نشده در مدارس باقی مانده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیته‌ای در استان تشکیل داده و درخواست کرده‌ایم در شهرستان‌ها هم شکل بگیرد تا از طریق مدیران مدرسه، دهیاران، خانه‌های بهداشت و... دانش‌آموزان را به مدارس بازگردانیم. در حاشیه شهر مشهد دفاتر تسهیل‌گری داریم که از آنان درخواست داشتیم در صورت شناسایی دانش‌آموزان ترک تحصیلی، آنان را به ما معرفی کنند.

بیشترین آمار ترک تحصیل در صالح‌آباد است

وی عنوان کرد: در صالح‌آباد بالاترین آمار ترک تحصیلی را داریم و بیشترین آمار به دانش‌آموزان دختر که پایه متوسطه اول را ثبت‌نام نکرده‌اند، مربوط می‌شود. قطعا آمار دختران ترک تحصیل کرده بیشتر از پسران است. همچنین در مناطق محروم و مرزی نسبت به مناطق شهری آمار بالاتری وجود دارد. البته شرایط کرونا اقتصاد خانواده‌ها را هم دچار بحران کرده که در این عامل بی‌تاثیر نیست.

افزایش سه‌برابری آمار ترک تحصیل نسبت به سال گذشته

مدیر کل آموزش‌پرورش خراسان رضوی افزود: همچنین ترس از ابتلای به کرونا بی‌تاثیر نبوده و برخی خانواده‌ها مانع حضور فرزندان خود در مدرسه شده‌اند. البته بخشی از این آمار هم به دانش‌آموزانی مربوط می‌شود که در مدارس غیررسمی حضور پیدا می‌کنند، مانند مدارسی که در مساجد تشکیل می‌شود. این مدارس در سامانه‌های آموزش و پرورش محاسبه نمی‌شوند. آمار ترک تحصیلی‌ها نسبت به سال گذشته بیش از دو برابر افزایش داشته است. در سال گذشته ۱۳ هزار دانش‌آموز ترک تحصیلی داشتیم، در حالی که این آمار در سال جاری به ۴۰ هزار نفر افزایش یافته است.

مدیر کل آموزش‌ و پرورش خراسان رضوی درباره وضعیت آمار ابتلای معلمان و دانش‌آموزان استان تاکید کرد: آمار مبتلایان معلمان و دانش‌آموزان را هر هفته از سراسر استان جمع‌آوری می‌کنیم. وزارت بهداشت متولی اعلام آمار مبتلایان به کرونا در کشور است اما از ما درخواست شده برای جلوگیری از حساسیت‌ها و نگرانی‌های بی‌مورد از اعلام آمار مبتلایان به کرونا در این حوزه خودداری کنیم. خوشبختانه در دو سه هفته اخیر، آمار مبتلایان به کرونا در معلمان و دانش‌آموزان خراسانی رو به کاهش بوده است.

امتحانات دی‌ماه چگونه برگزار خواهد شد؟

خدابنده درباره نحوه برگزاری ارزشیابی دانش‌آموزان گفت: یکی از مشکلات و چالش‌های ما ارزشیابی پایانی است. در مکان‌هایی که شبکه شاد فعال است، حضور دانش‌آموز در شبکه شاد ملاک است. جاهایی که شاد در دسترس نبوده، کار ما برای ارزشیابی سخت‌تر شده است. در حال حاضر که به امتحانات پایان ترم دی‌ماه نزدیک شده‌ایم، ارزشیابی دانش‌آموزان داوطلب آزاد پایه نهم و دوازدهم حضوری خواهد بود و نحوه برگزاری امتحان سایر پایه‌های به تصمیم شورای مدرسه و منطقه بستگی دارد. یک نرم‌افزار آزمون‌ساز در خراسان رضوی طراحی کرده‌ایم که می‌توانیم برای هر پایه تحصیلی برای تمام دانش‌آموزان استان یک آزمون هماهنگ برگزار کنیم و حدود ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در یک ساعت مشخص می‌توانند در یک آزمون شرکت کنند.

افزایش ۲۰ درصدی بودجه آموزش و پرورش

وی درباره بودجه سال ۱۴۰۰ آموزش و پرورش اظهار کرد: بودجه آموزش و پرورش سال گذشته حدود ۵۶ هزار میلیارد تومان بود. معمولا بودجه‌ها ۱۱۰ درصد تخصیص پیدا می‌کند. یعنی سال ۹۹ تقریبا ۶۲ هزار میلیارد تومان بودجه دریافت خواهیم داشت. پیش‌بینی ما این است که برای سال آتی بودجه آموزش و پرورش ۲۰ درصد افزایش داشته باشد، اما این‌که مجلس چه رقم و عددی را تصویب کند، از آن بی‌اطلاعیم. همچنین در بودجه سال ۱۳۹۹ بودجه‌ای برای آموزش‌های مجازی نداشتیم. اگر برای سال آینده هم در نظر گرفته باشند از آن بی‌اطلاعیم.

کد خبر 571539 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش استان خراسان رضوی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش استان خراسان رضوی آمار ترک تحصیل هزار دانش آموز آمار مبتلایان آموزش و پرورش خراسان رضوی دانش آموزان ترک تحصیلی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۰۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان خبر داد.

اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان ترک تحصیل دانش‌آموزان در این استان در دوره متوسطه دوم بیشتر از دوره‌های دیگر است. ترک تحصیل در دوره متوسطه اول نیز بیشتر از دوره ابتدایی است. در واقع، در دوره گذر از ششم به هفتم و نهم به دهم ترک تحصیل بیشتر است.

وی ادامه داد: در این استان ۲۴ هزار و ۲۳۴ نفر در مقطع متوسطه دوم مشغول به تحصیلند که ۱۵ درصد آن‌ها ترک تحصیل می‌کنند. همچنین حدود ۴۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در این استان ترک تحصیل می‌کنند.

اکبری بیان کرد: ۶۵ درصد افرادی که در این دوره ترک تحصیل می‌کنند دانش‌آموز پسر و ۳۵ درصد دخترند. ازدواج دانش‌آموزان دختر و مشغول به کار شدن دانش‌آموزان پسر از جمله مهم‌ترین دلایل ترک تحصیل دانش‌آموزان در دوره متوسطه دوم است.

۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خراسان شمالی تعیین تکلیف شدند

عصمت بدخشان، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی در این استان تعیین تکلیف شدند.

وی اظهار کرد: در سامانه شهید محمودوند ۱۳۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی در این استان ابلاغ شد که با پیگیری‌های انجام‌شده ۱۱۱۱ دانش‌آموز تعیین تکلیف شدند و ۲۰۰ دانش‌آموز هنوز باقی مانده‌اند.

بدخشان توضیح داد: از ۱۱۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل که در سامانه یادشده به این استان ابلاغ شده، ۴۵ دانش‌آموز فوت کرده بودند و ۴۸ دانش‌آموز نیز به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند. دو دانش‌آموز جذب مدارس دینی (حوزه‌های علمیه) شده‌اند و والدین ۸۱ دانش‌آموز نیز اعلام کردند که فرزندان‌شان جثه کوچکی دارند و امسال نیز پیش‌دبستانی را سپری می‌کنند.

به گفته وی، چهار دانش‌آموز به علت اشتغال به کار، ۳۹ دانش‌آموز به علت فقر مالی خانواده، ۳۹ دانش‌آموز به علت ابتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج در این استان از تحصیل بازمانده‌اند. ۲۵۰ دانش‌آموز نیز استثنایی بودند، ۲۲ دانش‌آموز بی‌سرپرست و بدسرپرست بودند و ۱۳۲ دانش‌آموز نیز به علت مهاجرت داخلی از تحصیل بازمانده‌اند.

وی تاکید کرد: پوشش تحصیلی دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره ابتدایی در سال گذشته ۹۸.۶۲ درصد بود که از میانگین کشوری بالاتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب