Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-جبهه پایداری در حالی از مهرماه کمیته انتخابات 1400 را فعال کرده که به نظر می‌رسد تنها جریان درون اصولگرایی است که شیخوخیت جامعه روحانیت را قبول ندارد و در هیچ‌یک از جلسات آن که به گفته سخنگویش همه احزاب شرکت کرده‌اند، حضور نداشته است.

از سویی دیگر برخی شنیده‌ها حاکی است که اینکه سعید جلیلی دوباره نامزد اصلح این جبهه شود، قطعی نیست؛ در این صورت جبهه پایداری کاملا راهش را از بقیه همین چندماه مانده به انتخابات جدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها که در انتخابات مجلس یازدهم هم به‌سختی حاضر به ائتلاف با جریان قالیباف شدند و سهم خوبی هم از فهرست اصولگرایان گرفتند، حالا برای انتخابات ریاست‌جمهوری به‌ویژه در صورت حضور قالیباف قطعا مصرتر از انتخابات مجلس و بر همان سیاق انتخابات 92 احتمالا با گزینه اصلح خودشان خواهند آمد. جبهه پایداری تصور می‌کند در صورت حضور مستقل این شانس را دارد که منتخب 1400 بالاخره اصلح مورد تأیید آیت‌الله مصباح‌یزدی شود؛ آن‌هم در شرایطی که گفته می‌شود اوضاع جسمی رئیس مؤسسه امام خمینی این روزها چندان خوب نیست.


فاطمه آلیا از اعضای این جبهه هم تلویحا به مستقل‌حرکت‌کردن این جبهه در ۱۴۰۰ اشاره کرده و پیش‌تر گفته بود: «احزاب باید معیارها، گفتمان و برنامه‌های خود را مطرح کنند و نزدیک انتخابات هم که می‌شود، براساس آن باهم ائتلاف کنند. در نهایت ممکن است جبهه پایداری با توجه به معیارهای خودش مستقلا بیاید».


احتمال اینکه جبهه پایداری در 1400 به اصلح دیگری به جز سعید جلیلی برسد زیاد است و این یعنی برخلاف آنها برخلاف ایده سال‌های پیش که معتقد بودند مهم نیست اصلح رأی‌آور هست یا نه، رویه جدید را در پیش خواهند گرفت و آن اصلح رأی‌آور است.

اگر تصور کنند یا از دیدگاه خودشان به فردی برسند که از جلیلی صالح‌تر باشد! تا جایی که حمیدرضا ترقی درباره وضعیت انتخاباتی سعید جلیلی که گفته می‌شود یکی از گزینه‌های اصولگرایان برای سال آتی است گفته: «من تصور نمی‌کنم نامزد پایداری آقای جلیلی باشد، اما درعین‌حال او نیز یکی از گزینه‌ها در بین اصولگرایان است اما به‌هرحال تا روز انتخابات هر جناحی می‌کوشد فرد نزدیک‌تر به خود را معرفی کند که البته در نهایت باید از میان همه گزینه‌ها بر یک نامزد اجماع شود».

به نظر می‌رسد چهره‌هایی مانند بذرپاش، زاکانی و نیکزاد هم از جمله گزینه‌هایی‌اند که جبهه پایداری به آنها نظر دارد. تا جایی که خود ترقی هم پیش‌تر گفته بود: «پایداری‌ها با آقایان رئیسی، سعید جلیلی، نیکزاد و پرویز فتاح صحبت انتخاباتی داشته‌اند». گزینه فتاح بعد از ماجرای افشاگری‌های اخیرش در رابطه با برخی نهادها و چهره‌های سیاسی مورد وثوق اصولگرایان و حملاتی که به او شد و عقب‌نشینی‌های بعدش به نظر کنار گذاشته‌شده می‌رسد. کمااینکه به نظر می‌رسد خودش هم هیچ‌وقت تمایلی به آمدن نداشته است؛ اما علیرضا زاکانی ۱۲ سال با پایداری‌ها در مجلس نشست‌وبرخاست داشته و مرکز پژوهش‌های مجلس هم سهمی بود که لابی جبهه پایداری به او داد.

او حتی در جریان انتخابات‌های ۹۶ و ۹۸ حضور پررنگی داشت و حتی از او به‌عنوان یکی از مهره‌های کلیدی در رأی‌گیری‌های جمنا در سال 96 یاد می‌شد. او در انتخابات سال ۹۶ هم سودای ریاست‌جمهوری در سر داشت اما رد صلاحیت شد. از «مهرداد بذرپاش» هم که حضورش بر مسند دیوان محاسبات هم باز محصول حمایت‌های جریان جبهه پایداری از اوست، می‌توان به‌عنوان گزینه دیگر یاد کرد. تا جایی که وقتی اصولگرایان می‌خواهند دولت جوان انقلابی را توصیف کنند، به او هم اشاره می‌کنند. علی نیکزاد هم که وزیر دولت احمدی‌نژاد بوده، از دیگر چهره‌هایی است که مورد وثوق این جریان است و ممکن است درباره اصلح‌بودن او هم به توافق برسند.
بااین‌حال گزینه سعید جلیلی هم کاملا از روی میز کنار نرفته است. رجوع به او به آینده پرونده هسته‌ای و واکنش دولت جدید آمریکا تا پیش از انتخابات 1400 ایران بستگی دارد. قبلا گفته می‌شد که در صورت رأی‌آوری مجدد جمهوری‌خواهان در انتخابات 2020 حضور یک دیپلمات در قواره هسته سخت جریان اصولگرا را بیشتر محتمل می‌کند و سمت‌وسوگیری‌های انتقادی سعید جلیلی نسبت به برجام به‌عنوان یکی از نقاط عطف حضور وی در انتخابات 1400 در نظر گرفته خواهد شد؛ اما با مصوبه اخیر مجلس درباره سیاست‌های هسته‌ای ایران درصورتی‌که دولت بایدن هم نخواهد به برجام بازگردد یا حداقل به‌راحتی یا به این زودی پالس‌های مثبتی دراین‌باره مخابره نکند، شانس سعید جلیلی برای 1400 بیشتر خواهد شد!

منبع: روزنامه شرق

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد جبهه پایداری سعید جلیلی گزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران اعلام شد

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اسامی نامزدهای لیست نهایی جبهه انقلاب که مورد حمایت مشترک جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هستند را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، مجید متقی‌فر با تاکید بر اهمیت حضور مردم در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: حضور غرور انگیز ملت حماسه ساز ایران اسلامی در انتخابات یازدهم اسفندماه سال گذشته، با وجود مشکلات اقتصادی و کمبودها، برگ زرین دیگری از دفتر رشادت و وفاداری به انقلاب اسلامی بود که ان‌شاءالله در ۲۱ اردیبهشت ماه و در مرحله دوم انتخابات با حضور پرشور مردم تکمیل خواهد شد.

وی افزود: جبهه پایداری انقلاب اسلامی بر مبنای ادای تکلیف و انجام وظیفه، تلاش کرد با در نظر گرفتن شاخص‌های گفتمان انقلاب اسلامی در زمینه انتخابات و ویژگی‌های یک نماینده اصلح در مجلس شورای اسلامی نسبت به معرفی نامزدهای اصلح به مردم اقدام کند.

متقی‌فر افزود: جبهه پایداری انقلاب اسلامی مفتخر است با درک صحیح از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب که در خطبه نماز عید سعید فطر در فروردین ماه سال جاری نیز به صورت علنی بر آن تأکید کردند و توفیق ملت ایران را در توحید کلمه دانستند و همه فعالان سیاسی_اجتماعی را توصیه به عدم ایجاد دودستگی‌های جعلی کردند، در مسیر حفظ وحدت میان نیروهای انقلاب با اعتقاد کامل گام بردارد و در همین راستا در مرحله دوم از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز لیست نهایی جبهه انقلاب از سوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس جمع بندی و مورد توافق قرار گرفت.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی، یادآور شد: آنچه از منظومه فکری امامین انقلاب بر می‌آید، این است که در انتخاب و گزینش نامزدهای انتخابات برای معرفی به مردم، ملاک‌ها و شاخص‌ها مهم است و صرف وابستگی به حزب و گروه و یا قبیله سیاسی نمی‌تواند ملاک عمل قرار گیرد.

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اسامی نامزدهای لیست نهایی جبهه انقلاب که مورد حمایت مشترک جبهه پایداری انقلاب اسلامی و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هستند را به ترتیب زیر اعلام کرد:

 ۱- علیرضا سلیمی
۲- غلامحسین رضوانی
۳- محمد سراج
۴- زهره سادات لاجوردی
۵- زهره طبیب‌زاده
۶- فاطمه قاسم پور
۷- مجتبی زارعی
۸- حسین صمصامی
۹- حسین نجابت
۱۰- محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۱۱- علی اصغر پورمحمدی
۱۲- حسن خجسته باقرزاده
۱۳- مهدی شریفیان
۱۴- مهدی عسگری
۱۵- عبدالحسین روح الامینی
۱۶- سعید آجرلو

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • عکس احمدی‌نژاد و سعید جلیلی ۲۰ سال قبل
  • لیست نهایی جبهه انقلاب جهت مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • لیست ۱۶ نفره جبهه پایداری و شورای ائتلاف منتشر شد
  • اعلام لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری در دور دوم انتخابات
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران اعلام شد
  • شانا و جبهه پایداری در جستجوی ۳ کاندیدا /لیست مشترک قطعی شد؟
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • پیشنهاد پایداری به شانا برای تکمیل لیست در دور دوم انتخابات