Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر پوریا ترابی، عکاس جوان قزوینی یکی از دو عکاس خوشنام و آتیه دار قزوینی است که در چهارمین جشنواره تلویزیونی مستند توانست عنوان برگزیده را از آن خود کند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به این جشنواره اظهار کرد: این جشنواره در بخش‌های مختلف مستندنگاری، مستند کوتاه و بلند تک عکس و مجموعه عکس برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ترابی عنوان کرد: من در این دور از جشنواره موفق شدم در بخش مجموعه عکس با عنوان «قدم رنجه» عنوان برگزیده را از آن خود کنم.

وی در رابطه با موضوع این مجموعه عکس افزود: «قدم رنجه» مجموعه‌ای از تصاویر یک معلم فداکار در منطقه چالدران و در مرز ترکیه است.

برگزیده جشنواره تلویزیونی مستند اضافه کرد: محل خدمت این معلم فداکار در روستای خان بغلچی است که ۲۸ کیلومتر با چالدران فاصله دارد اما این معلم عاشقانه و بدون در نظر گرفتن سختی‌های مسیر صعب‌العبور و حتی خطرهای امنیتی هر روز آن را طی می‌کند.

وی بیان کرد: این گزارش در خردادماه امسال و در روزهایی که تحصیل و آموزش عملیاتی شده بود تولید شد و من حدود یک ماه در کنار این معلم زندگی کردم تا بتوانم مستند را تهیه کنم.

ترابی عنوان کرد: من در خانواده‌ای فرهنگی بزرگ شده بودم و از نزدیک با زندگی فداکارانه معلمان و سختی‌هایی که می‌کشیدم آشنا بودم و می‌دیدم که علی رغم سختی‌ها چگونه در این مسیر گام بر می‌دارند.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر از سال ۹۷ محور کار خود را بر روی تهیه گزارش از مناطق محروم قرار دادم و سعی کردم ابزار هنر را در اختیار بیان مشکلات مردم این مناطق قرار دهم.

این عکاس قزوینی ادامه داد: متأسفانه مشاهده می‌کردم که معلم‌ها در مناطق محروم عاشقانه و غریبانه وظایف خود را انجام می‌دهند و از داشتن حداقل‌ها هم محروم هستند و بر همین اساس سعی کردم یکی از این افراد عاشق را معرفی کنم.

وی در پایان یادآور شد: سعی کردم بدون سانسور این مشکلات را طرح و بیان کنم و امیدوارم موفق بوده باشم.

کد خبر 5093640

منبع: مهر

کلیدواژه: مستندساز قزوین ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر آیت الله یزدی کرمانشاه گرگان شیوع کرونا عکس استانها شهرکرد شهرستان کرج محدودیت های کرونایی مجلس شورای اسلامی سازمان بازرسی کل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۴۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته

الهام یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در نشست خبری گفت: دومین نمایشگاه دستاورد سمپاد است و نسبت سال گذشته با افزایش شرکت کنندگان همراه بوده است. در این دوره نمایشگاه  دانش آموزان مدال آور جشنواره خوارزمی حضور دارند. 

وی ادامه داد: هدف از این نمایشگاه نمایش دستاورد های دانش آموزان ،شرکت های دانش بنیان می توانند با حضور در این نمایشگاه استعداد هارا شناسایی کنند. همچنین در این نمایشگاه شبکه خوبی بین دانش آموزان سمپاد ایجاد می شود و دانش آموزان شهرستان می تواند دانش آموزان مناطق دیگر را ببند و محصولات آنها رانقد کنند. 
وی افزود: پسران با ۱۱۹ طرح و دختران با  ۱۱۸ طرح ددر زمینه هنر، ژنتیک، مکانیک در این نمایش شرکت کردند، ، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود برای حل مسایل کشور سپری کرده است و هم اکنون به نمایش گذاشته اند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود افزود: دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

یاوری دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

وی افزود: مدارس سمپاد به دنبال ایجاد عدالت آموزشی است در همین راستا تعداد دانش آموزانی که از دهک های یک تا چهار وارد مدارس سمپاد شده اند ۴۵ درصد افزایش داشته است. 
او ادامه داد: حدود ۷۱ درصد کمیته امداد قبول شده است. در سال گذشته ۱۶ دانش آموز از ۴۰ رتبه برتر از مدارس سمپاد مناطق محروم بودند که قبول شدند.

در ادامه این نشست مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: برای اولین بار در سه پایه متوسطه دوم به صورت یکپارچه آزمون نهایی برگزار می‌شود.
وی افزود:  در حال حاضر۳۳ کنکور دارد ما در تلاشیم  تا به کتاب بازگردیم و به محتوای آن توجه کنیم.

یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: ما در تهران، اصفهان و مشهد ۵ مدرسه غیر دولتی نامی و مشهور داریم که بعضی از دانش‌آموزان هم نمرات بالایی می‌کیرند و وارد دانشگاه می‌شود اما میانگین نمرات مدارس دولتی از مدارس غیر دولتی بیشتر است.

او ادامه داد: تلاش است که بعد از دیدن دستاوردهای دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد، سایر دانش‌آموزان سراسر کشور هم علاقه‌مند شوند و امید آفرینی در جامعه شکل بگیرد. برای پیشرفت امید لازم است و برای امید جلوه‌هایی از موفقیت در گذشته مهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • ۲ دهه خدمت در منطقه محروم / روایت معلم غلامانی از زندگی معلمی
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • خبر‌هایی از بررسی مشکلات روستای چاشم مهدیشهر
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست