Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار بندر مرزی آستارا، گفت: تسریع در روند بروکراسی اداری جمهوری آذربایجان در پذیرش کامیون های ترانزیتی از الزامات است.

عباس صابر در جلسه بررسی مشکلات ترافیکی کامیون های ترانزیتی که در سالن اجلاس فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: روزانه ۱۲۰ دستگاه کامیون ترانزیتی یخچال دار، محصولات کشاورزی تولید داخل را از مرز آستارا صادرات می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تسریع در روند بروکراسی اداری این کامیون ها از سوی کشور جمهوری آذربایجان ضروری است، ادامه داد:‌ در یک هفته گذشته تا امروز ۵۰۳ کامیون خارجی وارد پایانه بار و ۴۸۶ کامیون خارجی پس از بارگیری از پایانه بار آستارا خارج شد.

وی افزود: بارگیری کالا به طور منظم انجام شده و در صورت ایجاد ترافیک در شهر از خروج کامیون ها از پایانه بار جلوگیری می شود.

صابر با اشاره به اینکه هم اکنون رونق صادرات محصولات کشاورزی از مرز آستارا به طور فعال در حال انجام است، خاطرنشان کرد: در سه روز گذشته ۳۳۰ گواهی قرنطینه از سوی کلینیک های گیاه پزشکی جهت صادرات این محصولات صادر شده است.

وی با اشاره به لزوم توجه و پیش‌بینی به صرفه ترین مسیر تجارت از مرز آستارا، تصریح کرد: تجارت ریلی مقرون به صرفه ترین مسیر صادرات و واردات کالا در این مرز است.

وی اضافه کرد: با پیشرفت و تکمیل پروژه راه آهن آستارا - رشت می توان آینده روشنی را برای تجار در این مرز متصور کرد.

فرماندار آستارا در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به عمق پهلوگیری ۳/۴ متری بندر آستارا، توضیح داد: قابلیت برای حضور کشتی های متناسب با تجارت کانتینری در منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا فراهم است.

وی افزود: رایزنی هایی را برای حضور دو کشتی بزرگ قزاقستانی در بندر آستارا انجام دادیم و با ایجاد یک فضای رقابتی با کاهش کرایه حمل و نقل کالا ها و تسریع در روند حمل و نقل کالا، متعاقباً کاهش ترافیک کامیون ها را در مرز آستارا شاهد خواهیم بود.

صابر در ادامه به فعالیت بارانداز ریلی آستارا اشاره کرد و یادآور شد: روزانه ۸ واگن صادرات محصولات کشاورزی را از این بارانداز انجام می دهند و با ایجاد صادرات واگن‌های یخچال دار در بارانداز ریلی آستارا می توان یک تجارت ترکیبی متشکل از زمینی، دریایی و ریلی را به طور فعال در مرزهای سه گانه آستارا شاهد باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ساماندهی و استفاده از ظرفیت ریلی، در نشست با صادرکنندگان آستارایی در دستور کار قرار گرفت و با همکاری راه آهن و صادرکنندگان و همچنین افزایش ساعات کار بارانداز ریلی می توانیم مشکل عمده این حوزه را مرتفع کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها تسریع در روند مرز آستارا کامیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۵۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی و هدایت ناوگان آتش‌نشانی تبریز تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، احد صادقی صبح امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از مرکز ستاد فرماندهی این سازمان اظهار کرد: ایجاد و بهره‌برداری از مرکز مانیتورینگ سازمان آتش‌نشانی تاثیر مستقیم در کاهش میزان خسارات جانی و مالی شهروندان دارد که با هدایت سریع و صحیح نیروهای آتش‌نشانی به محل حادثه انجام می‌شود.

وی افزود: ایجاد چنین سامانه‌های هوشمند، پشتوانه‌ای ارزشمند برای سازمان‌های آتش‌نشانی است و با تکمیل و ارتقای چنین سامانه‌هایی می‌توان بیشتر و بهتر به ارائه خدمات ایمنی به شهروندان پرداخت.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: پیگیری تامین نیروهای این سازمان مورد بررسی قرار گرفته است و برای جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی جدید مصمم هستیم.

سعید صالح‌نیا، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز در این بازدید با اشاره به اینکه ایجاد سامانه راهبردی و هدایت ناوگان آتش‌نشانی با تلاش اداره انفورماتیک سازمان انجام شده است، تصریح کرد: این سامانه هوشمند امکان ارائه اطلاعاتی جامع از محل حادثه را دارا است و با استفاده از این سامانه می توان آتش‌نشانان اعزامی را راهنمایی و از وجود امکاناتی از جمله شیرهای هیدرانت، بیمارستان، اورژانس و محل‌های پرخطر آگاه کرد.

وی اضافه کرد: خودروهای سنگین جدید نیز هم‌اکنون در مرحله تجهیز و تکمیل است و در روزهای آینده در بین ناوگان عملیاتی قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز از حضور و حمایت اعضای شورای اسلامی شهر تبریز ابراز امیدواری کرد و ادامه داد: امید است در آینده نیز با حمایت همیشگی اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار تبریز نسبت به رفع نیازهای این سازمان در راستای تامین ایمنی شهر گام برداریم.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه این بازدید از ایستگاه شماره یک این سازمان و خودروهای سنگین جدید خریداری شده بازدید کرد.

در ادامه این بازدید، رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تبریز از محل ایستگاه جدیدالاحداث آتش‌نشانی در خیابان ارتش بازدید کرد و خواستار پشتکاری جدی و افتتاح این پروژه در شهریور سال جاری شد.

کد خبر 749234

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • تردد کامیون‌ ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا کند شد
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • توقف صادرات مقاطع طویل لوله و پروفیل فولادی با الزام برگشت ارز
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود