Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرستاری وزارت بهداشت از ارائه خدمات مراقبت پرستاری به بیش از ۴۵ هزار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ توسط ۵۶۱ مرکز خدمات مراقبت و مشاروه پرستاری در منزل خبر داد.

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مریم حضرتی، با بیان اینکه ارائه خدمات مراقبت پرستاری در منزل، کاهش مراجعات و موارد بستری بیمارستانی، کاهش هزینه ها، ارتقای خودمراقبتی بیماران مبتلا و خانواده آن‌ها و افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت را به دنبال دارد، اظهار کرد: حدود یک هزار مرکز مراقبت پرستاری در منزل مجوز فعالیت دارند که از این تعداد ۵۶۱ مرکز فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به ظرفیت مراکز مشاوره و ارائه مراقبت‌های پرستاری در منزل و در راستای توانمند سازی، سازماندهی و ارتقای کیفیت خدمات این مراکز، دستورالعمل "نحوه مراقبت از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در منزل" و همچنین، بسته استاندارد خدمات پزشکی و پرستاری در منزل در مبتلایان به کووید ۱۹ خفیف با مشارکت واحد‌های مختلف صف و ستاد تدوین و ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: کودکان و زنان باردار در اولویت دریافت واکسن کرونا نیستند

معاون پرستاری وزارت بهداشت عنوان کرد: مراکز مشاوره و ارائه خدمات مراقبت‌های پرستاری در منزل، به رغم مواجهه با چالش‌های بسیار در پاندمی کووید ۱۹ توانستند با ارائه خدمات پزشکی، پرستاری، توانبخشی و تجهیزاتی، به نیاز جامعه پاسخ دهند که جای تقدیر دارد.

حضرتی، راحتی و آسایش بیمار و خانواده، کاهش سردرگمی بیماران و همراهان در مراکز درمانی، آگاهی همراهان و خانواده بیمار از روند بهبودی بیمار، کاهش مراجعات به مراکز درمانی، صرفه جویی اقتصادی برای بیماران، استفاده بهینه از تخت‌های بیمارستان جهت بیماران نیازمند، کاهش انتشار عفونت‌های بیمارستانی و قرنطینه افراد مبتلا برای جلوگیری از انتشار عفونت را بخشی از مهم‌ترین مزایای این طرح برشمرد و گفت: از سوی دیگر، عدم پوشش بیمه‌ای خدمات و عقد قرارداد توسط سازمان‌های بیمه گر با مراکز مراقبت در منزل، عدم واقعی بودن تعرفه‌های خدمات پرستاری در منزل، هزینه بالا و مشکلات تامین وسایل و اقلام حفاظت شخصی، عدم پوشش بیمه مسئولیت حرفه‌ای جهت پرستاران شاغل در این مراکز و عدم آگاهی کافی جامعه از خدمات مراکز مراقبت پرستاری در منزل از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی این مراکز تلقی می‌شوند که نیاز به مداخله عاجل دارد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه هدف غایی کلیه اقدامات این معاونت، افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت است، تصریح کرد: از آنجا که مردم تمایل دارند خدمات سلامت را در منزل دریافت کنند، رفع موانع به ویژه واقعی شدن تعرفه‌ها و پوشش بیمه‌ای خدمات پرستاری در منزل می‌تواند گامی مؤثر در توسعه و ارائه خدمات مورد نیاز جامعه در منزل، چه در طی پاندمی کووید ۱۹ و چه بعد از آن باشد که پیامد آن، کاهش بخشی از بار نظام سلامت خواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا وزارت بهداشت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا وزارت بهداشت پرستاری در منزل مراقبت پرستاری وزارت بهداشت خدمات مراقبت ارائه خدمات کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش

  نبی بامریان رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) خاش گفت: 65 بیمار دیالیزی ثبت شده در شهرستان خاش و تفتان خدمات رایگان را در بخش دیالیز این بیمارستان دریافت می‌کنند.
 
وی افزود: برای هر بیمار به‌طور متوسط ۱۳ تا ۱۴ جلسه دیالیز انجام می‌شود که گاهی تا چند ساعت طول می کشد و همین موضوع ضرورت توسعه بخش دیالیز بیمارستان را گوشزد می‌کرد.
 
وی ادامه داد: بخش دیالیز این بیمارستان دارای 8 دستگاه دیالیز است و بر همین اساس عملیات توسعه بخش دیالیز جهت 20 تخت در حال انجام است.
  بامریان ادامه داد: بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش به صورت شبانه روزی (حتی در روزهای جمعه و تعطیل) به بیماران ارائه خدمات می دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟