Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر بنا باشد کارکرد مستمر انسانی برای رسیدن به اهداف به عنوان یک توانایی مادر شناسایی کنیم، مسئولیت آماده کردن آدم ها برای چنین توانمندی به عهده نظام یادگیری است. خبرگزاری میزان- محسن حاجی میرزایی صبح امروز در مراسم تجلیل از دانش آموزان پژوهشگر و فناوران برگزیده که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: تلاش برای دستیابی به اهداف در سطح فردی و گروهی و اجتماعی و تکاپو برای حل مسائل یکی از فراوان‌ترین رفتار زندگی انسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر بنا باشد این کارکرد مستمر و فراگیر انسانی به عنوان یک توانایی مادر شناسایی کنیم، مسئولیت آماده کردن آدم‌ها برای چنین توانمندی به عهده نظام یادگیری است.

وی ادامه داد: هر چقدر جامعه توانایی اش برای تحقق اهداف و حل مسائل و کاهش بیم‌ها بالاتر برود توان علمی آن جامعه بالا می‌رود. برای رسیدن به این توانایی به پژوهش نیاز داریم که جزو لاینفک جامعه انسان هاست که بدون آن زندگی کیفیت ندارد. توانایی مرتب کردن معلومات و بهره مندی از معلومات برای کاستن از مجهولات نتیجه پژوهش است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: پژوهش فهم دقیق روابط میان پدیده ها، روشن شدن مجهولات، بهره مندی موثر از معلومات برای کاستن از مجهولات، توانمندی جمع آوری اطلاعات، توانایی برای ساماندهی اطلاعات، تعمیم و آسیب شناسی است.

وی تاکید کرد: پژوهش، نیاز واقعی هر جامعه‌ای است و امروز در معیار‌های حکمرانی شایسته گفته می‌شود یک حکمرانی شایسته توانایی حل مسئله را به صورت پایدار دارد. پژوهش این ماموریت را بر عهده دارد و جزو راهبردی‌ترین ماموریت‌هایی است که جامعه دنبال می‌کند.

حاجی میرزایی تاکید کرد: ما سنگ بنای پژوهش را در دوران مدرسه می‌گذاریم. یک فرد در دوران مدرسه بیشترین اثرپذیری و پایدارترین نقش پذیری را دارد و سنگ بنای شخصیت در این دوره گذاشته می‌شود. ما معلم پژوهنده، دانش آموز پژوهشگر و بیش از ۶۰۰ پژوهش سرا در سطح کشور داریم.

وی گفت: وقتی دانش آموزان به این حد از توانایی مسلط شدند بهتر می‌توانند آینده کشورشان را بسازند. اگر دانش آموز پژوهشگری داشته باشیم، در آینده دانشجوی توانمند و کسب و کار حرفه‌ای تری خواهیم داشت و روابط اجتماعی ما بهتر شکل می‌گیرد و توانایی حل مسئله در جامعه افزایش می‌یابد. ما به پژوهش به عنوان یک عنصر اساسی در ارتقای پایداری جمهوری اسلامی و ابزار راهبردی برای تحقق همه اهداف و آرمان‌هایی که مدنظر است نگاه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید:
۳ تیم برتر دانش آموزی مسابقه ایده‌های علوم اعصاب شناختی معرفی شدند
انتهای پیام/ برچسب ها: دانش آموزان مدرسه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانش آموزان مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۶۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، هدف از تغییر سوالات امتحانات نهایی را تقویت یادگیری دانش آموزان و بهبود آموزش‌ها دانست.

محسن زارعی، ۱۶ اردیبهشت ماه در اختتامیه دومین جشنواره طراحی سوال در بجنورد با بیان اینکه ارتقاء سطح ارزشیابی منجر به تغییر در یادگیری می‌شود، اظهار کرد: این تغییر، هماهنگ با بهبود فرآیند آموزش رخ می دهد.

وی با اشاره به اینکه یادگیری، در زمان خلق دانش از سوی دانش آموز رخ می‌دهد، افزود: محتوای از پیش تعیین شده، مانعی برای یادگیری است.

وی تاکید کرد: پیش از این، کنار گذاشتن کتاب به دانش آموز تحمیل می‌شد و منبع آزمون‌ها به جزوه و سوالات پرتکرار تنزل می‌یافت و دانش آموز به‌جای یادگیری، به دنبال کسب مهارت تست زنی بود.

زارعی، هدف از تغییر روند طراحی سوال و سطح آزمون‌ها را تقویت و تعمیق یادگیری در دانش آموزان عنوان و خاطرنشان کرد: شاخص‌ها نشان داده که سوالات امتحانات نهایی سال گذشته، استاندارد و مناسب بوده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: برای ۱۰۸ عنوان درسی، جدول نمونه سوالات، اهداف، چارچوب‌ها و شاخص‌های طراحی سوالات آزمون نهایی تدوین شده و امسال براساس این چارچوب‌ها، امتحانات نهایی برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • «وعده صادق» بخشی از توانایی های ایران را نشان داد
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان