Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی وزیر علوم گفت: به ذهن برخی خطور نمی‌کرد دوره دکتری در کشورمان در این سطح برگزار شود؛ اما اکنون شاهد آن هستیم که فارغ‌التحصیلان دکترای ما منشا تحولات عظیمی در جهان هستند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، غلامحسین رحیمی معاون پژوهشی وزیرعلوم صبح امروز ۲۲ آذر ماه در مراسم تجلیل از دانش آموزان پژوهشگر و فناوران برگزیده که با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در فضای مجازی برگزار شد؛ گفت: در یک دهه اخیر عضو شورای عالی آموزش و پرورش بودم و همواره کنار وزارت آموزش و پرورش و معلمان بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: امروز روز اول هفته پژوهش است. ما بعد از جنگ تحمیلی ۳۰ سال فرصت داشتیم و در این ۳۰ سال به ذهن برخی خطور نمی‌کرد دوره دکترا در کشورمان در این سطح برگزار شود؛ و حتی کسی فکر تبادل دانشجوی دکتری را هم نمی‌کرد. به ذهن کسی خطور نمی‌کرد برای رفع نیازمان در دوره دکترا خودکفا شویم. ما زمانی نیاز داشتیم برای جبران کمبود‌ها دانشجو بفرستیم به خارج از کشور و دکترا در خارج از کشور بگیرند و به ذهن کسی خطور نمی‌کرد امروز فارغ التحصیلان دکترای ما منشا تحولات عظیمی در جهان هستند.

رحیمی بیان کرد: در سه دهه قبل کسی به ذهنش خطور نمی‌کرد ایران بتواند در سطح جهانی و توسعه جهانی مشارکت فعال داشته باشد. در دو دهه اخیر از نظر تولید کمی مقاله رتبه ۱۵ و ۱۶ را داشته باشیم و امسال به رتبه ۱۴ رسیدیم و از نظر کیفیت در مقاله به جایگاهی رسیدیم که میزان ارجاع و استناد به مقالات دانشمندان ایرانی که در عرصه بین المللی نتایج تحقیقات خود را ارائه کردند، بسیار بالاست.

وی ادامه داد: در یک دهه اخیر به تدریج ساختار‌های فناوری را در کشور فراهم کردیم و فعال کردیم و گرچه این مهم هنوز در سطح بین الملل محسوس نیست، اما در سطح ملی گام‌های برگزاری برداشتیم.

وی ادامه داد: امیدواریم این گام‌های استوار را محکم‌تر برداریم این استعداد و توانایی در جوانان و محققان ما وجود دارد که ما را به این افتخارات برساند.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ما باید تلاش کنید همه آن کامیابی‌هایی که در سطح بین المللی کسب شده ماندگار باشد و ادامه یابد. شروع هفته پژوهش با حضور در مدرسه است و این خودش مسئولیت سنگینی به عهده ما می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: غلامحسین رحیمی وزارت علوم هفته پژوهش آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۶۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این تعداد به ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر شوشتری درجمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن تشکر از تلاش‌های معلمین و اهمیت به وضعیت معیشت و حقوق معلمین اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه، با 100 هزار همکار فرهنگی و یک میلیون و 500 دانش آموز مشغول فعالیت است.

وی افزود: در آزمون‌های استخدامی مختلفی که برگزار شد برای سال تحصیلی آینده 10 هزار و 208 معلم جدید در استان خراسان رضوی جذب آموزش و پرورش می‌شوند. با استفاده از معلمان قراردادی نیز این تعداد به 12 هزار و 689 نفر افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 20 هزار نفر بازمانده از تحصیل در این استان طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و این در حالی است که 5 هزار نفر از بازماندگان تحصیل برای سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار مجدد آورده شده‌اند.

شوشتری اضافه کرد: 90 درصد از دانش‌آموزان اتباع در خراسان رضوی افغانستانی هستند و اتباع عراق و سوریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین شمار دانش‌آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی 70 هزار نفر است و علاوه بر این 3 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی در دستور کار سازمان فنی‌وحرفه‌ای است
  • روایت معلمی با عشق و ایثار فراوان
  • تغییر زمان برگزاری یک آزمون استخدامی
  • آزادی بیان آمریکایی
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • جشن فارغ‌التحصیلی به سبک دانشجویان عراقی + فیلم
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند