Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بیماران مبتلا به شکل حاد و شدید کووید 19 ژن هایی وجود دارند که می توانند روند ابتلا به این بیماری هولناک را سخت تر کنند.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا به نقل از اسپوتنیک، نتایج تحقیق دانشمندان دانشگاه ادینبورگ که در مجله Nature منتشر شده ، گواه این امر است.

دانشمندان با بررسی 2200 بیمار مبتلا به کووید 19 از بیش از 200 بخش مراقبت های ویژه در بیمارستان های انگلیس ، اتغییرات مشابهی در ژن های OAS1 ، OAS2 ، OAS3 و همچنین TYK2 ، DPP9 و IFNAR2 را در آنها پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

، تغییرات در این پنج ژن با پیشرفت شکل شدید کووید 19 همراه بوده است - به گفته این تغییرات ژنتیکی می توانند به برهم خوردن روند شکل گیری ایمنی و پیشرفت ذات الریه منجر شوند.

پروفسور کنت بیلی ، مشاور در بیمارستان رویال ادینبورگ ، در مورد علت جدید ابتلا به شکل شدید کرونا به روزنامه گاردین گفت: "اگر مداخله [دارویی] مناسب را برای آزمایشات بالینی بعدی انتخاب کنیم، خواهیم فهمید که این روش زودتر موثر واقع شده  و می تواند جان ده ها هزار نفر را نجات دهد."

پیش از این، پزشکان انگلیسی متوجه شده بودند که کمبود ویتامین D می تواند باعث ابتلا به شکل شدیدتر کووید 19 شود. دکتر گرت دیویس اعلام کرده بود علاوه بر این ، ویروس کرونا می تواند میزان پروتئین ACE2 را کاهش داده و طوفان سیتوکین را تحریک کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا علایم کرونا کووید 19 شکل شدید کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۷۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | تصاویری دیده‌نشده از لحظه پیدا شدن یسنا؛ خوشحالی شدید مردم محلی
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!