Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:41:46 GMT

پرجست و جوترین کلید واژه‌های سال ۲۰۲۰ گوگل

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۷۹۶۰

پرجست و جوترین کلید واژه‌های سال ۲۰۲۰ گوگل

گوگل با انتشار گزارش سالانه خود، پرجست و جوترین واژه‌ها در موتور جست و جوی این شرکت در سال ۲۰۲۰ را اعلام کرد که ویروس کرونا در صدر آنها قرار داشت.

به گزارش ایسنا، فهرست پر جست و جوترین واژه‌ها در موتور جست و جوی گوگل نشان می دهد که جهان در طول یکی از تاریخی ترین سالهای اخیر به دنبال چه اطلاعاتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پر جست و جوترین واژه‌های سال ۲۰۲۰ در وب گوگل "ویروس کرونا" بوده که با توجه به تغییری که همه گیری ویروس کرونا در زندگی مردم به وجود آورده است، منطقی به نظر می رسد. پس از ویروس کرونا، نتایج انتخابات، کوبی براینت، زوم و IPL در فهرست پر جست و جوترین کلید واژه ها در گوگل قرار گرفتند.

پر جست و جوترین واژه‌ها در گوگل نیوز شامل ویروس کرونا، نتایج انتخابات، ایران، بیروت و هانتا ویروس بود.

پر جست و جوترین افراد در گوگل جو بایدن، کیم جونگ اون، بوریس جانسون، کامالا هریس و تام هنکس بودند.

در گزارش گوگل آمده است ۲۰۲۰ سالی بود که در آن کاربران بیش از قبل برای یافتن پاسخ انواع پرسشها جست و جو کردند. جست و جوی کاربران برای "امروز چه روزی است" و همچنین جست و جو برای دستور پخت غذا رکورد زد.

در بخش "چگونه درست کنیم" برترین جست و جوها شامل این موارد بودند: ۱- چگونه ضدعفونی کننده دست درست کنیم ۲- چگونه ماسک صورت با پارچه درست کنیم ۳- چگونه قهوه زده شده درست کنیم ۴- چگونه با یک باند ماسک درست کنیم ۵- چگونه یک ماسک بدون دوخت درست کنیم.

گوگل بخش جدیدی به نام پر جست و جوترینها برای واژه مجازی در سال ۲۰۲۰ معرفی کرد. از آنجا که بسیاری از فعالیتها در سال میلادی جاری مجازی شد، این بخش بیشترین جست و جوی کاربران در زمینه مجازی را نشان داد که به این ترتیب بود: ۱-سفرهای مزرعه مجازی ۲-تورهای موزه مجازی ۳- دربی کنتاکی مجازی ۴- یادگیری مجازی ۵- طرفداران NBA مجازی

بر اساس گزارش سرچ انجین ژورنال، در بخش جست و جو با عبارت "در دوران ویروس کرونا" پر جست و جوترینها از این قرار بودند: ۱-بهترین سهامی که در دوران ویروس کرونا می توان خرید ۲- آشنایی در دوران ویروس کرونا۳- باز بودن مطب دندانپزشک در دوران ویروس کرونا ۴- بیکاری در دوران ویروس کرونا ۵- استخدام در دوران ویروس کرونا

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گوگل موتور جست و جوی گوگل ویروس کرونا دوران ویروس کرونا واژه ها درست کنیم جست و جوی سال ۲۰۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۷۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک

ایتنا - گوگل بخش قوانین محتوای نامناسب خود را به روز رسانی کرد تا به طور واضح تبلیغ وب سایت ها و سرویس های انتشار هرزنگاری دیپ فیک را منع کند.
هرچند این شرکت هم اکنون محدودیت های زیادی برای تبلیغاتی که شامل انواع خاصی از محتوای مستهجن هستند را اجرا می کند اما به روز رسانی جدید هیچ شکی باقی نمی گذارد که محتوایی که طوری تغییر یافته یا تولید شده تا هرزنگاری و مستهجن باشد، برخلاف قوانین آن است.

به گزارش ایتنا از مهر، هر آگهی که مروج سایت یا اپلیکیشن های تولید هرزنگاری دیپ فیک باشد و دستورالعمل ساخت چنین محتوایی را نشان دهد، آنها را تایید کند یا سرویس های هرزنگاری دیپ فیک مختلف را مقایسه کند، بدون هشدار تعلیق خواهد شد.

این آگهی ها دیگر اجازه انتشار در گوگل نخواهند داشت. شرکت فناوری آمریکایی از ۳۰ می۲۰۲۴ میلادی این قوانین را اجرا می کند و به آگهی دهندگان اجازه می دهد هرگونه تبلیغ ناقض این سیاست را حذف کنند.

ظهور فناوری های دیپ فیک به افزایش تعداد ابزارهای تبلیغاتی منجر شده که به طور خاص کاربران را هدف می گیرند که خواهان محتوای مستهجن هستند. برخی از این ابزارها حتی به عنوان سرویس هایی سالم خود را نشان می دهند تا بتوانند در اپ استور اپل و گوگل پلی فهرست شوند اما آنها در شبکه های اجتماعی برای ترویج قابلیت های هرزنگارانه خود، آشکارا عمل می کنند.

دیگر خبرها

  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • قدردانی از معلمان روستای ژان شهرستان دورود+گزارش
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه