Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@08:30:28 GMT

هشدار انگلیس درباره خوش بینی به واکسن کرونا

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۸۰۲۸

هشدار انگلیس درباره خوش بینی به واکسن کرونا

به گزارش روز شنبه ایرنا از روزنامه دیلی میل؛ نرخ انتقال و واگیری در انگلیس برای نخستین بار از ماه اکتبر بالا رفته، اما شمار جان باختگان روزانه به رغم بالا رفتن شمار مبتلایان کاهش یافته و به ۴۲۴ تن رسیده است. مقام های بریتانیا افزودند: مصونیت گسترده در برابر ویروس کرونا بلافاصله پس از کاربرد واکسن ایجاد نمی شود و مدت زمانی طول خواهد کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس، شمار مبتلایان در هفته پایانی دومین قرنطینه حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است. مقام های بلندپایه هشدار داده اند که کاربرد واکسن کووید ۱۹ به معنای بی توجهی مردم در آینده نزدیک به شیوه نامه های بهداشتی نیست.

واکسن کنونی فایزربایونتک باید در ۲ مرحله جداگانه در فاصله ۲۱ روز تزریق شود و با گذشت یک هفته، دستیابی به مصونیت کامل امکان پذیر می شود.

منابع دولت بریتانیا افزودند: کاربرد گسترده این واکسن بر سالمندان و افراد آسیب پذیر، موجب کاهش شمار تلفات و بستری شدگان می شود. اما محدود شدن گسترش بیماری و کاهش انتقال ویروس در اجتماع تنها هنگامی آغاز خواهد شد که بقیه مردم نیز در برابر این بیماری مصون شده باشند.

این سخنان پس از احتمال تشدید محدودیت ها در اسکس و بدفوردشایر تا سخت ترین حالت در روزهای آینده در پی مشاهده بالاترین اوج گیری ابتلا به ویروس کرونا در انگلیس در هفته پس از تعطیلات و قرنطینه کرونایی مشاهده شد.

موارد روزانه ابتلا به ویروس کرونا در جمعه با ۳۳ درصد افزایش در مقایسه با هفت روز پیش از آن، از حدود ۲۱ هزار به حدود ۲۲ هزار تن رسیده است. اما شمار مرگ ها با ۱۵ درصد کاهش از ۵۰۴ تن در جمعه گذشته و ۵۱۶ تن در روز پنجشنبه به ۴۲۴ تن رسیده است.

بر اساس ارزیابی گروه مشورتی علمی نخست وزیری انگلیس (سیژ)، نرخ انتقال و ابتلای کرونا در بریتانیا از ۰.۸ و ۱.۰ در هفته گذشته، به میان ۰.۹ و ۱.۰ رسیده است. دانشمندان جهش در پنج ژن کرونا را همراه با تحول بیماری مرگبار کووید ۱۹ شناسایی کرده اند که ممکن است منجر به پیدایش درمان های بالقوه تازه ای برای این بیماری شود.

یک مادربزرگ انگلیسی هفته گذشته نخستین فردی در جهان بود که در آغاز برنامه گسترده مایه کوبی، واکسن دریافت کرد و قرار است ۸۰۰ هزار واحد از این واکسن در هفته های آینده در انگلیس توزیع و تزریق شود. افراد ۸۰ سال به بالا، کارکنان خانه های نگهداری سالمندان و ساکنان آنها و کارکنان نظام بهداشت و درمان انگلیس در اولویت دریافت این واکسن قرار دارند.

مقام های بلندپایه انگلیس هشدار داده اند که در پی مایه کوبی افراد آسیب پذیر، مردم به اجرا و رعایت شیوه نامه های بهداشتی بی توجه شده و در نتیجه همه گیری دوباره رشد خواهد کرد.

نظام بهداشت و درمان انگلیس با توجه به واکنش آلرژیک ۲ تن از کارکنان یک بیمارستان در پی مایه کوبی، توصیه کرده است که هر فرد پس از دریافت واکسن، به مدت ۱۵ دقیقه زیر نظر قرار گیرد.

برچسب‌ها کرونا انگلیس واکسن کرونا بریتانیا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا انگلیس واکسن کرونا بریتانیا کرونا انگلیس واکسن کرونا بریتانیا اخبار کنکور ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۸۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان/ تهران آخر هفته بارانی می‌شود
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • کف قیمت دلار کجاست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت