Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس به‌کار بردن لفظ عدم‌النفع برای پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی را بی‌معنا دانست و گفت: تولیدات فاز 14 به پالایشگاه فاز 12 انتقال داده شده است تا چرخه سوددهی متوقف نشود.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، محمد مشکین‌فام با اشاره به اینکه بخش دریایی فاز 14 پارس جنوبی به‌طور کامل توسعه یافته است و تولید از این میدان هم‌اکنون ادامه دارد، تصریح کرد: هم‌اکنون گاز تولیدی فاز 14 پارس جنوبی به پالایشگاه فاز 12 انتقال می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه شرایط مخزنی و طبیعی فاز 12 به گونه‌ای است که یک‌سوم این بلوک قادر به تولید نیست و در عمل این فاز با یک میلیارد فوت‌مکعب کمبود خوراک مواجه است، تصریح کرد: حال با فرض تکمیل پالایشگاه فاز 14، ناگزیر گاز تولیدی از این میدان باید خوراک پالایشگاه همین فاز می‌شد و این در حالی بود که یک‌سوم ظرفیت پالایشگاه فاز 12 خالی می‌ماند، بنابراین تولیدات فاز 14 به پالایشگاه فاز 12 انتقال داده شد تا چرخه سوددهی نیز متوقف نشود.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با یادآوری اینکه توسعه بخش دریایی فاز 14 زودتر از فازهای 13 و 22 و 24 یعنی اوایل سال 97 صورت گرفت، افزود: به‌کار بردن لفظ عدم‌النفع هیچ معنا و مفهومی ندارد، چراکه تصمیم درست مدیریتی بر این استوار بود که در شرایط تحریم، محدودیت‌ها و کمبودهای منابع مالی، اولویت خود را مشخص کنیم و بر همین اساس تدبیر شد که پالایشگاه فاز 14 اولویت نخست نبود، زیرا پالایشگاه فاز همسایه این فاز که تکمیل شده و آماده بهره‌برداری بود با کمبود خوراک روبه‌رو بود، بنابراین صلاح همواره در نظر گرفتن کسب بیشترین سود حاصل از منابع مالی صرف‌شده است و بر این اساس گاز تولیدی فاز 14 به پالایشگاه فاز 12 منتقل شد.
مشکین‌فام گفت: اکنون توسعه سایر فازها به پایان رسیده و تمرکز بر تکمیل پالایشگاه فاز 14 است که امیدواریم تا اوایل سال آینده محقق شود، ظرفیت تولید این فاز 56 میلیون متر مکعب است که متناسب با تقاضای پایین‌دست، تولیدات خود را تنظیم می‌کند.
وی تصریح کرد: با آماده شدن و عملیاتی شدن پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی، برای بخشی از فاز 12 که با کمبود خوراک روبه‌روست نیز برنامه ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پالایشگاه فاز 12 فاز 14 پارس جنوبی پالایشگاه فاز 14

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۸۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه با اشاره به وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در استان گفت: با در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای رستوران‌هایی که از غذاهای بومی استفاده می‌کنند، درصدد تقویت ظرفیت‌های خوراک استان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، ایمان درخشی در حاشیه تور گردشگری خبرنگاران برای آشنایی با شهر خلاق خوراک و گیاهان دارویی منطقه دالاهو کرمانشاه، با بیان اینکه منطقه دالاهو به عنوان یکی از مناطق هدف برای معرفی گیاهان دارویی معرفی می‌شود، گفت: در مجموع ظرفیت‌های ویژه استان کرمانشاه، چهار فصل بودن و تنوع‌های قومیتی و خلاقیت مردم در طبخ غذا سبب معرفی آن به عنوان شهر خلاق خوراک شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت خوراک کرمانشاه به انزوا رفته و مغفول مانده است، افزود: رویدادهایی به منظور معرفی ظرفیت‌های خوراک و غذا در کرمانشاه برنامه‌ریزی شده  و برنامه‌هایی نیز از جمله جشنواره آش زمستانی تاکنون برگزار شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: این ظرفیت‌‌ها در زمینه خوراک و غذا باید تقویت و به رستوران‌ها و چرخه اقتصادی منتقل شود و در این راستا مشوق‌هایی برای رستوران‌ها در نظر گرفته شده که از غذاهای بومی استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مردم دلیل و مفهوم شهر خلاق خوراک را نمی‌دانند، عنوان کرد: خبرنگاران به عنوان یک ظرفیتی در جامعه می‌توانند مبلغ شهر خلاق خوراک باشند و از طرفی همه ما باید سفیرانی در این راستا باشیم.

درخشی با بیان اینکه در استان کرمانشاه بیش از 20 نوع خوراک دارویی وجود دارد گفت: همچنین بیش از 80 نوع خوراک بومی در کرمانشاه وجود دارد که این 80 نوع در وعده‌های صبحانه، میان وعده و غذای اصلی قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • لکه‌های سفید روی ناخن‌ها چه معنایی دارند؟
  • صعود هوادار با بردن مس سونگون
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • لکه های سفید روی ناخن ها چه معنایی دارند؟
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است