Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی استان تهران با تاکید بر اینکه در سطح شهر تهران جمع آوری آب‌های سطحی به خوبی توسعه یافته است، گفت: نگرانی ما مربوط به شهرستان‌های مجاور است که آب‌های مدیریت شده شهر تهران در خارج از محدوده تهران چه می‌شود.

به گزارش ایسنا، الهام فخاری در گزارشی با ارائه  عملکرد سه ساله شورا با تاکید بر اینکه شورای اسلامی استان تهران در دوره پنجم تلاش کرد تا با وجود تمامی سلایق، کارها را به بهترین شیوه ممکن انجام دهد، گفت: تلاش کرده‌ایم تا با یک صدای واحد و حرکت هماهنگ کارها را انجام دهیم که این موضوع را مدیون تلاش تمامی اعضای شورای اسلامی استان تهران در 16 شهرستان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به نقش سازمان همیاری‌ها اشاره کرد و افزود: در شهرستان‌ها نقش سازمان همیاری‌ها بسیار پر رنگ است و سبب توسعه استان می‌شود، اما متاسفانه مشکلاتی در گذشته وجود داشته است و امروز آن‌ها درحال برطرف شدن هستند.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: شورای اسلامی استان تهران، ۷۵ دوره آموزشی را به ثمر رسانده است و برای برگزاری دوره های مشترک دیگری با دانشگاه تهران و علامه طباطبایی صحبت شده است.

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر تهران گفت: شیوع بیماری کرونا روال کار را بهم ریخت، اما با همت اعضای دبیرخانه این دوره‌ها بصورت آنلاین ادامه پیدا کرده است و این دوره‌ها با همکاری پدافند غیرعامل بوده است.

فخاری درخصوص وضعیت نظارتی در این شورا اظهار داشت: جمعیت ۱۰ میلیونی تهران، با ۲۲ منطقه و ۲۱ عضو شورا بسیار سخت است و این یک واقعیت است که نشان می‌دهد در بعد نظارت آنچه باید، تحقق پیدا نمی کند. همچنین تحقق اهداف فرهنگی نیازمند یک پروتکل نظارتی است و طرح "حریم آثار" می‌تواند به معضلات این حوزه کمک کند.

وی ادامه داد: جلسات مختلفی با معاونت عمرانی استانداری تهران داشته ایم، اما این نقد وارد است که تامین منابع آب روستایی باید برطرف شود در برخی از شهرستان‌ها کاستی‌هایی وجود دارد، اما اقدامات خوبی هم انجام شده است و درباره طرح هادی باید بگویم که متاسفانه برخی از روستاها هنوز در این طرح مشکلاتی دارند.

رئیس شورای اسلامی استان تهران گفت: خوشبختانه ۶۰ درصد مشکلات ورودی شهریار برطرف شده است، اما در این راه با برخی مشکلات مالی مواجه بودیم و امیدواریم که برطرف شوند.

وی درباره تعداد اعضای بازدداشت شده شوراهای شهر و روستاها نیز توضیح داد: به نسبت عدد جامعه اعضای استان، تعداد اعضای مساله دار زیاد نیست اما بخشی از رسیدگی ها مربوط به ادوار گذشته بوده است و بخشی از آنها مربوط به تخلفات شخصی است و باید تفکیک شود.

فخاری گفت: در شوراهای روستایی و بخش به دلیل تاخیر در صدور ابلاغیه مشکلاتی پیش آمد که با پیگیری ها مساله ایجاد شده که خوشبختانه حل شد. همچنین درخصوص آلودگی آبهای شهرهای اقماری تهران اقدام‌پیشگیرانه در بهبود کیفیت آب صورت گرفته است.

فخاری با تاکید بر اینکه در سطح شهر تهران جمع آوری آب‌های سطحی به خوبی توسعه یافته است، اظهار داشت: اما نگرانی ما مربوط به شهرستان‌های مجاور است که آبهای مدیریت شده شهر تهران در خارج محدوده تهران چه می‌شود. به این منظور کارگروهی ویژه در فصول گذشته در حوزه شهرستان ها تشکیل و درباره جمع آوری و مالکیت آب در شهرستان های قدس، شهریار و بهارستان صحبت شد. رییس شورای استان تهران بودجه این شورا را حداقلی در حد حق جلسه و دبیرخانه ای دانست و گفت: سعی می کنیم از محل های دیگر امورات را بگذرانیم چرا که بودجه مستقلی برای استان در نظر گرفته نشده است.

وی گفت: بحث آب و پساب، ساماندهی بهداشت محیط همچون طرح سگ‌های بلاصاحب و سامان دهی دکل‌ها را در قالب طرح مصوب و به شورای عالی استان‌ها ارسال کردیم که در کمیسیون‌های تخصصی شورای عالی استان‌ها بررسی می‌شود. نظارت بهتر بر گرمخانه‌ها هم از دیگر کارهای انجام گرفته در این بخش است که قرار است در قالب طرح در مقیاس استان هم اقدامات بهتری انجام بگیرد.

رئیس شورای اسلامی استان تهران افزود: تلاش کردیم فقط مشکلات تهران سربار شهرستان‌های اطراف نشود و شهرستان‌های همسایه هم از فرصت‌های پایتخت بهره ببرند و بین فرصت و تهدید تعامل وجود داشته باشد.

وی درباره توسعه مترو در شهرهای اقماری تهران در بودجه ۱۴۰۰ گفت: رقم در نظر گرفته شده بسیار پایین است و با مجلس در حال رایزنی هستیم تا این رقم را افزایش دهیم.

عضو شورای شهر تهران درباره فعالیت‌های گسل‌های اطراف تهران افزود: اقدامات پیشگیرانه و مدیریت بحران با همکاری سازمان پدافند غیرعامل را دنبال کردیم تا آگاهی بخشی لازم را به مردم داشته باشیم.

فخاری با اشاره به افزایش هزینه ها برای زندگی در پایتخت و گرایش برای زندگی در شهرهای اقماری و نیاز به توسعه خطوط مترو در شهرهای اقماری گفت: بودجه توسعه مترو برای شهرهای اقماری رقم پایینی دارد و در حال رایزنی با مجلس در این مساله هستیم. همچنین در خط اتصالی اسلامشهر به تهران کلنگ زنی شده و در محورهای دیگر باید دنبال شود اما تا این زمان تا همین حد و مقیاس توانسته ایم پیش ببریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: الهام فخاری شورای شهر استان تهران شورای اسلامی استان تهران شهرهای اقماری شهرستان ها شهر تهران جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۰۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران

فرماندار تیران و کرون گفت: افت فشار و کمبود زیرساخت‌های برق رسانی در این منطقه مانعی پیش روی توسعه اقتصادی بوده که نیازمند پیگیری و تأمین نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی محمدی کیا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با مدیر برق منطقه‌ای استان اصفهان و فعالان بخش صنعت و کشاورزی تیران و کرون در محل فرمانداری این شهرستان اظهارکرد: پس از رفع مشکل کمبود انرژی گاز در بخش کرون با احداث ایستگاه جدید، کمبود برق چالشی جدید پیش روی کشاورزی و صنایع تیران و کرون قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به احداث ۲ شهرک صنعتی جدید و توسعه گلخانه‌های این منطقه تأمین برق به عنوان زیرساخت اصلی مورد توجه بوده و در صورت عدم تأمین آن با مشکل برق رسانی به خانه‌های مسکونی نیز روبرو خواهیم شد.

فرماندار تیران و کرون ادامه داد: قدمت بالای شبکه‌های برق رسانی در این منطقه و همچنین کمبود پست‌های انتقال برق در حال حاضر مشکل برق رسانی ایجاد کرده و برای صدور مجوز فعالیت‌های جدید اقتصادی، تأمین برق مورد نیاز باید بررسی شود.

محمدی کیا با بیان اینکه هزار و ۲۰۰ فقره درخواست مجوز ایجاد فضای گلخانه‌ای و یا شرکت صنعتی روی میز دستگاه‌های خدمات رسان قرار دارد، تصریح کرد: به دلیل کمبود برق پاسخ استعلامات ساکت مانده و تا رفع این مشکل باید منتظر بمانند.

وی یادآورشد: با وجود مواجه با کمبود زیرساخت‌ها اما بدون برنامه‌ریزی بلند مدت قادر به رفع نیازهای توسعه‌ای نخواهیم بود و شرکت برق باید چشم انداز روشن و چندین ساله برای این شهرستان پیش بینی کند.

عدم تعادل هزینه‌ها و درآمد در شرکت برق

نماینده مردم شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی در بخشی از این جلسه معضل تأمین برق برای این حوزه انتخابیه را جدی بیان کرد و گفت: همین معضل در نجف آباد و تیران و کرون مانع توسعه اقتصادی شده است.

ابوالفضل ابوترابی با بیان اینکه درآمد زایی در شرکت برق متناسب با هزینه‌ها نیست، تصریح کرد: این عدم برابری ورشکستی مالی این شرکت را نشان می‌دهد اما وزارت نیرو برای تأمین نیاز مردم از سهم خود گذشته و با وجود هزینه‌های بالا، مصارف مردمی را در تنگنا قرار نمی‌دهد.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های شبکه برق رسانی در تیران و کرون به بیش از ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد و چنین اعتباری در مقطع زمانی یک ساله قابل تأمین نیست.

نماینده مردم شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون، مشارکت بین سرمایه گذاران و شرکت برف استان اصفهان را فرصتی برای گره گشایی از این مشکل بیان کرد و گفت: صاحبان صنایع و گلخانه داران سهم خود را برای احداث پست جدید بپردازند تا شرکت برق نیز در این همکاری مشترک، معضل پیش رو را بردارد.

احداث ۲ پست جدید در دستور کار شرکت برق منطقه‌ای اصفهان

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان در ادامه این جلسه با بیان اینکه هزینه‌های سنگینی برای احداث نیروگاه و پست‌های برق به این شرکت تحمیل می‌شود، اظهارداشت: احداث دو پست جدید در این منطقه برای پوشش شهرستان‌های نجف آباد و تیران و کرون در برنامه قرار دارد که یک مورد آن امسال روی خط قرار می‌گیرد.

سعید محسنی ادامه داد: پست جدید بعدی انتقال برق نیز سال آینده مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای کاهش خاموشی در فصل تابستان به همکاری صنایع و خانواده‌ها نیاز است، تصریح کرد: بدون این همکاری‌ها مشکل خاموشی رفع نشده و افت فشار و خاموشی را خواهیم داشت.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای اصفهان خاطرنشان کرد: در توسعه صنعتی شکی نیست و همه مسائل روشن است اما تأمین هزینه‌های برای شرکت برق زیاد بوده و باید برای آن برنامه‌ریزی کرد.

کد خبر 748564

دیگر خبرها

  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد
  • در شورای سیاست‌گذاری کنگره ۱۲ هزار شهید استان تهران چه گذشت؟
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • بازداشت یکی از اعضای شورای شهر باغستان شهریار تهران
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران