Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس گفت: حتی یک ریال از درآمد ناشی از مولدسازی و فروش اموال مازاد دستگاه‌های دولتی در فارس محقق تامین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، بابک دایی عصر امروز در شورای برنامه‌ریزی و توسعه فارس با بیان اینکه براساس بند د تبصره 12 قانون بودجه 99 پیش‌بینی شده که از محل فروش و مولدسازی اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی فارس 2200 میلیارد تومان درآمد محقق شود، اظهار داشت: تاکنون حتی یک ریال هم از این رقم محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 با بیان اینکه آیین‌نامه بند د تبصره 12 قانون بودجه از تیرماه به دستگاه‌های اجرایی فارس ابلاغ و مقرر شد که دستگاه‌های اجرایی پیشنهادات خود را به کارگروه فروش و مولدسازی استان ارائه کنند، عنوان کرد تاکنون اطلاعات 13 هزار و 787 فقره ملک دستگاه‌های اجرایی استان در سامانه سادا ثبت شده و 17 دستگاه اجرایی استان نیز 148 فقره ملک به ارزش 523 میلیارد تومان را برای مولدسازی و یا فروش پیشنهاد داده‌اند که برخی از این املاک فاقد سند بوده و یا مشکل ثبتی و قانونی برای این کار دارند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس گفت: استانداری 12 فقره، سازمان اقتصاد و دارایی 3 فقره، جهاد کشاورزی 21 فقره، اداره‌کل ورزش و جوانان 2 فقره، اداره کل ارتباطات زیرساخت 2 فقره، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی 3 فقره، اداره‌کل فنی و حرفه‌ای 3 فقره، اداره‌کل امور عشایر 5 فقره، اداره‌کل تعاون کار و رفاه اجتماعی 5 فقره، اداره‌کل منابع‌طبیعی 3 فقره، شرکت تولید برق 5 فقره، دانشگاه علوم پزشکی شیراز 7 فقره، دانشگاه علوم پزشکی گراش 4 فقره، اداره کل بهزیستی 10 فقره، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی 3 فقره، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری یک فقره ملک و اداره کل آموزش و پرورش 59 فقره ملک را معرفی کرده‌اند که نیمی از املاک معرفی شده از سوی آموزش و پرورش دارای مشکل است.

وی با بیان اینکه از این املاک تاکنون 96 فقره ملک معرفی شده از سوی 15 دستگاه اجرایی به ارزش 470 میلیون تومان در کارگروه نهایی و به وزارت خانه ارسال شده است، گفت: مجوز فروش 29 فقره ملک به ارزش 370 میلیارد تومان از سوی وزیر اقتصاد صادر شده و با همه این احوالات هنوز هیچ یک از املاک فروش نرفته و ریالی از این درآمد پیش‌بینی شده محقق نشده است.

وی با بیان اینکه سازمان‌های مختلف یک ماه فرصت دارند که اموال مازاد خود را معرفی کنند در غیر این صورت بر اساس نامه وزارت اقتصاد و دارایی، به بنده این اجازه داده شده که املاک شناسایی شده را به مزایده گذاشته و به فروش برسانم، عنوان کرد: چنانچه وزارت‌خانه این اموال را به فروش برساند ریالی از فروش و مولدسازی آن نصیب استان و دستگاه مربوطه نمی‌شود ولی اگر خود دستگاه اقدام به فروش اموال مازادشان کنند کل درآمد ناشی از آن برای تکمیل پروژه‌های عمرانی و یا هزینه کرد در سایر موارد پیش‌بینی شده در قانون به حساب همان دستگاه اجرایی واریز می‌شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس با بیان اینکه از کل اعتبار ابلاغ شده اسناد خزانه استان فارس در سال 99 تنها 19 درصد جذب شده است، گفت: دستگاه های اجرایی برای جذب این اسناد از هم اکنون اقدام کنند و کار را به روزهای پایانی سال مالی محول نکنند.

سهم استان فارس در مولدسازی اموال دولت 2238 میلیارد تومان استمدیران فارس برای پرداخت مطالبات کارکنان از ظرفیت مولدسازی اموال استفاده کنندوزیر اقتصاد:‌ مولدسازی داراییها لزوما مربوط به اموال دولت نیست

برای اجرای طرح سایبان در باغات استان ردیف بودجه‌ای در نظر گرفته شود

حسین پژمان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس نیز در این جلسه  خواستار تعیین ردیف بودجه‌ای برای اجرای طرح سایبان در باغات استان فارس شد و اظهار داشت: سالانه یک میلیون و 400 هزار تن محصول باغی در فارس تولید می‌شود که اگر فکری به حال اجرای طرح سایبان در این باغات نشود تا چند سال آینده محصولی در باغات استان باقی نمی‌ماند و محصولات در خطر نابودی قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه سالانه 3 هزار میلیارد تومان یارانه در قالب‌های مختلف از جمله یارانه تسهیلات به کشاورزان استان پرداخت می‌شود، افزود: در هر سال 3 هزار و 100 میلیارد تومان غرامت خسارت به کشاورزان پرداخت می‌شود که این امر حاکی از آن است که کفه ترازو به نفع عوامل خسارت‌زا است ولی اگر طرح سایبان در باغات اجرا شود از بسیاری از خسارت جلوگیری می‌شود.

انتهای پیام/422/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستگاه های اجرایی فروش و مولدسازی میلیارد تومان طرح سایبان اموال مازاد اداره کل فقره ملک کل امور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۱۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگرکمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب وکار انها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تامین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعا ۱۵۰همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد درسیده و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228564 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • سهم ۶۰ هزار میلیاردی اصفهان در مولدسازی
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان
  • فروش ۷۰ میلیارد تومانی املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی استان کرمان