Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-26@10:47:30 GMT

آیا می‌خواهید فرزندتان نابغه باشد؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۰۲۶۶۸

آیا می‌خواهید فرزندتان نابغه باشد؟

به گزارش جام جم آنلاین، کامیلا بنبو از دانشگاه وندربیلت با جمع بندی تحقیقات فعلی در این زمینه می گوید: "هدف برای پرورش یک نبوغ آخرین کاری است که به هر والدینی توصیه می کنیم انجام دهد." وی می گوید ، با تمرکز بر نبوغ ، "می تواند منجر به انواع مشکلات اجتماعی و عاطفی شود."

بنابراین اگر گمان می کنید فرزندتان از نظر عقلی استعداد دارد ، در عوض چه کاری باید انجام دهید؟

چگونه به نبوغ کوچک خود کمک کنیم تا دنیا را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علم بیش از چهار دهه تلاش کرده است تا با مطالعه جوانان زودرس ریاضی ، جواب این سوال را پیدا کند. با استخدام بچه ها از طریق برنامه های غنی سازی تابستانی در جان هاپکینز و جاهای دیگر ، 5000 دانش آموز مستعد ریاضی را از طریق تحصیلات و مشاغل بعدی آنها پیگیری کرده است.

اول ، توانایی ذاتی برای نتایج زندگی بسیار مهم است .

جاناتان وای ، روانشناس در برنامه شناسایی استعدادهای درخشان دانشگاه دوک ، گفت: "چه بخواهیم و چه نخواهیم ، این افراد واقعاً جامعه ما را کنترل می کنند." "بچه هایی که در یک درصد برتر آزمون می گیرند ، تمایل دارند که به دانشمندان و دانشگاهیان برجسته ، مدیران عامل فورچون 500 و قضات فدرال ، سناتورها و میلیاردرهای ما تبدیل شوند."

دوم ، درخشانترین بچه ها واقعاً از فرصت های ویژه بهره مند می شوند. آنها ، همانطور که برخی از مربیان و والدین فکر می کنند ، فقط از خود مراقبت نمی کنند. در حالی که به نگرانی های اخلاقی تأکید بیش از حد بر آزمایش یا برچسب زدن زودرس بر روی بچه ها می پردازد ، همچنین چند پیشنهاد تحقیقاتی را برای کسانی که فکر می کنند چگونه بهترین حمایت را از بچه های با استعداد خود دارند ، ارائه می دهد.

کودکان را در معرض تجارب متنوع قرار دهید.

هنگامی که کودکی استعدادهای قوی از خود بروز می دهد ، فرصت هایی را برای رشد آنها فراهم کنید.

از نیازهای عقلانی و عاطفی پشتیبانی کنید. اما نگران نباشید که پیگیری کارهای پیشرفته تأثیرات منفی عاطفی یا اجتماعی خواهد داشت. "بسیاری از مربیان و والدین همچنان بر این باورند كه شتاب دهی برای كودكان مضر است - این امر به آنها آسیب اجتماعی می زند ، آنها را از كودكی دور می سازد و یا خلا  دانش ایجاد می كند.

با ستایش از تلاش و نه توانایی ، به کودکان کمک کنید تا "ذهنیت رشد" را ایجاد کنند. "[دونا روان شناس رشد] متیوز ادعا می كند كه وقتی كودكانی كه در نزدیكی حد بسیار بالا و پایین دستیابی هستند ، احساس می كنند كه از نظر موفقیت در آینده ارزیابی شده اند ، این می تواند به انگیزه آنها برای یادگیری آسیب برساند و می تواند به آنچه كارول دوك ، روانشناس دانشگاه استنفورد می گوید ، ثابت باشد کلین توضیح می دهد که طرز تفکر ترغیب می شود ، به گفته دوک ، ترغیب به رشد فکری ، که در آن کودکان بر این باورند که مغز و استعداد فقط یک نقطه شروع است.

کودکان را به ریسک های فکری و گشودن در برابر شکست تشویق کنید.

برای رفع نیازهای کودک خود با معلمان کار کنید. دانش آموزان باهوش اغلب به مطالب چالش برانگیزتر ، حمایت اضافی یا آزادی یادگیری با سرعت خود نیاز دارند.

توانایی های کودک خود را آزمایش کنید. این می تواند از استدلال های والدین برای کارهای پیشرفته تر پشتیبانی کند ، و می تواند مواردی مانند نارساخوانی ، اختلال کمبود توجه / بیش فعالی ، یا چالش های اجتماعی و عاطفی را آشکار کند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نابغه زندگی فرزند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۲۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین

اخیرا مطالعه جدیدی در دانشگاه نورث وسترن انجام شده است که نشان می‌دهد مادرانی که در دوران بارداری استرس بیشتری را متحمل شده‌اند، نوزادانشان در ۳ ماهگی با احساسات منفی از قبیل ترس‌، غم و ناراحتی، بیشتر درگیر خواهند شد. این تحقیق نشان می‌دهد که مسیر رشد و تربیت کودک از قبل به دنیا آمدن آغاز می‌شود.

مطالعات قبلی نشان می‌دهند که اضطراب مادران در دوران بارداری با کیفیت خلقی و رفتاری نوزاد ارتباط مستقیمی دارد.

در ادامه به شرح بیشتر این مطلب که آخرین مطالعه صورت گرفته در این زمینه به شمار می‌رود، می‌پردازیم.

یکی از محققان این مطالعه معتقد است که استرس غالبا به عنوان یک ساختار ثابت بررسی و در نظریه‌های مختلف، عاری از هر گونه تغییر شناخته می‌شود. به صورتی که یا کسی دچار اضطراب هست یا نیست! اضطراب دارای ابعاد متفاوتی است که ممکن است در هر فرد به صورت متفاوت بروز کند؛ پس نمی‌توان گفت هر کس به علائم شایع و پرتکرارتر استرس مبتلا نیست، به طور حتمی اضطراب ندارد.

استرس در زندگی روزانه بسیاری از جنبه‌های مهم را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این مسئله یکی از جنبه‌های موثر در ایجاد روش‌های تحقیقاتی جدید به شمار می‌رود که به محققان کمک می‌کند بتوانند مطالعات دقیق‌تری بر این موضوع داشته باشند.

نظریه دیگری که در این تحقیق به دست آمده، این مفهوم را می‌رساند که مادران هنگامی که حتی با کوچک‌ترین استرس‌های روزانه دست و پنجه نرم می‌کنند، همزمان باعث می‌شوند کودکانشان در آینده احساسات منفی بیشتری داشته باشند.

درک بیشتر والدین از ماهیت اضطراب می‌تواند به مدیریت شرایط کمک کند. به عنوان مثال اگر مادر پیش از بارداری دچار استرس‌های بیش از اندازه باشد، با دانش صحیح از این مسئله، قبل از اقدام به باروری سراغ درمان می‌رود و از بروز اتفاقات منفی در آینده جلوگیری می‌کند.

پژوهشگران بیان کردند که سن ۳ ماهگی برای اندازه‌گیری احساسات منفی‌، یک شاخص اولیه محسوب می‌شود و طبیعی است که این مطالعه و بررسی باید تا سنین بالاتر هم ادامه یابد تا بتوان نظریه‌های قطعی و نهایی را اعلام کرد. آن‌ها همچنین شاخص دوم را سن ۳ سالگی تعیین کردند تا بدانند شرایط محیطی، تاثیرات منفی یا مثبتی طی این مدت در کودک ایجاد کرده است یا نه.

والدین می‌توانند کودکان را در بهبود شرایطشان یاری کنند و حتی اگر در دوران بارداری باعث ایجاد برخی احساسات ناخوشایند در فرزندشان شدند، با رفتارهای صحیح و ایجاد محیطی امن و آرام برای آن‌ها، قدمی به سوی رفع ناآرامی‌های روحی‌شان بردارند.

مطالعات نشان می‌دهند که پیوند مادر_فرزند و سیر تربیتی کودک مربوط به دوران پیش از تولد است. به صورتی که تمام رفتارهای مادر به شکل مستقیم بر جنین تاثیر می‌گذارد. به دلایل ذکر شده لازم است برای داشتن فرزندی با اضطراب کمتر، والدین بیشتر از خودشان مراقبت کنند.

منبع: northwestern

ترجمه: تکتم شریفی نژاد خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید وزن کم کنید، شام را زودتر بخورید (فیلم)
  • فال شمع روزانه برای متولیدن ماه‌های مختلف امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید
  • فال شمع روزانه برای متولیدن ماه‌های مختلف امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • فال شمع روزانه امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • فال شمع روزانه امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاپلو: در تاریخ فوتبال سه بازیکن نابغه داریم که کریستیانو رونالدو جزو آن‌ها نیست
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟