Web Analytics Made Easy - Statcounter

«پدرام رحمانی» نویسنده و کارگردان نمایش صحنه‌ای «آواز سنگ غمگین» در گفت‌وگو با خبرنگار تئاتر فارس گفت: «آواز سنگ غمگین» روایتی عاشقانه از مقاومت مردم مظلوم فلسطین است. این نمایش داستانی رازآلود از زن و مردی به ظاهر غریبه، ولی آشنا دارد.

رحمانی ادامه داد: نگاه ما در این نمایش به فلسطین با دیگر روایت‌های داستانی مربوط به آن فرق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«آواز سنگ غمگین» به ابعاد آسیب‌های اجتماعی مردم فلسطین در جنگ و مقاومت برابر اسرائیل و حامیان آن می‌پردازد.

وی افزود: خانواده‌های فلسطینی بیشترین سهم را از نمایش ما دارند. چرا که در بیشتر مواقع، فلسطین را از نگاه سیاسی بررسی و معرفی می‌کنند. این در حالی است که مردم فلسطینی سال‌ها در این شرایط دشوار، زندگی سرشار از عطوفت و مهر را با هم دارند و آسیب‌های اجتماعی ناشی از این سختی‌ها را با فداکاری‌های خود تحمل می‌کنند.

رحمانی در مورد برپایی جشنواره در شرایط نامناسب تئاتر کشور به بهانه کرونا گفت: محدودیت‌های کرونایی همه شرکت‌کنندگان و برگزارکنندگان را به زحمت انداخته است. ما در ارومیه تمرین می‌کردیم و با توجه به اعلام وضعیت قرمز این شهر جایی برای تمرین نداشتیم. به این ترتیب با رعایت حق و حقوق سلامت عوامل گروه، تمام تلاش خود را برای تولید این نمایش به منظور شرکت در هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت به کار گرفتیم.

 

این کارگردان تئاتر ادامه داد: معنای مقاومت در این جشنواره بیش از هر دوره دیگر خود تحقق یافته است. چرا که در هر دوره هنرمندان و ستاد برگزاری به همراه مخاطبان جشنواره با تماشای اجرای نمایش‌ها با معنا و مفهوم مقاومت روبه‌رو می‌شدند، اما امسال شیوه برگزاری جشنواره و ایثار و فداکاری ستاد اجرایی و گروه‌های شرکت‌کننده پیش از آغاز اجراهای این دوره، معنا و مفهوم مقاومت را به نمایش گذاشتند.

رحمانی افزود: هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت یکی از محترم‌ترین رویدادهای تئاتر کشور است. نگرش و شیوه متفاوت ستاد برگزاری این دوره از جشنواره مقاومت، حس بسیار خوب و انگیزه‌ای دو چندان به گروه‌های شرکت‌کننده داده است.

وی ادامه داد: حمایت‌های مالی جشنواره  به همراه اطلاع‌رسانی‌های دقیق آن، کمک بسیاری به رضایت‌مندی هنرمندان شرکت‌کننده کرده است. امید است تا دیگر جشنواره‌های تئاتر کشور نیز از این شیوه الگوبرداری کرده و آن را ادامه دهند.

رحمانی در پایان ضمن تقدیر از همه عوامل برپایی جشنواره گفت: پخش آنلاین آثار جشنواره گام موثری در شعار تئاتر برای همه است. چرا که با امکان پخش آنلاین آثار، تمامی علاقه‌مندان در سراسر کشور می‌توانند آثار را تماشا کنند.

هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و با دبیری حمید نیلی از 25 آذر تا 2 دی‌ماه سال جاری به دو شیوه زنده و آنلاین برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تئاتر مقاومت جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۳۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی

حجت‌الاسلام سعید نصیراسلامی؛ معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش با کاظم نظری؛ مدیر کل هنرهای نمایشی درخصوص اجرای آثار چهاردهمین جشنواره تئاتر ارتش، اجرای عمومی آثار تولیدی، تولید آثار هنری مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برگزیده گفت‌وگو و تفاهم کردند.

به گزارش ایسنا در جلسه‌ای که با حضور حجت‌الاسلام سعید نصیراسلامی؛ معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش، کاظم نظری؛ مدیر کل هنرهای نمایشی و سیامک موحدی؛ مدیر امور هنری سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش و شهرام نوشیر؛ مدیر کانون تئاتر دینی برگزار شد، مقرر شد آثار برگزیده سیزدهمین جشنواره تئاتر ارتش، که اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد، در جشنواره تئاتر فتح خرمشهر و جشنواره تئاتر مقاومت اجرا داشته باشند. همچنین در این جلسه قرار شد فرصتی فراهم شود تا نمایش‌های خیابانی با موضوع شهدا و مضامین مرتبط، بتوانند در پادگان‌ها و فضاهای سازمانی ارتش، روی صحنه بروند.
در سومین مورد از این تفاهم، قرار شد گروه‌های اجرای تعزیه ارتش در فضاهای نمایشی و میادین و فضاهای روباز مختص این نوع نمایش، در ایام سوگواری اجرا داشته باشند.
همکاری دو طرف برای تولید یک اثر فاخر مشترک، نیز جزو مواردی بود که در این جلسه درباره آن گفت‌وگو شد و توافقاتی نیز به عمل آمد که به زودی نام نمایش و سالن اجرای آن اعلام خواهدشد.
همچنین در این جلسه درباره حمایت از نمایشنامه‌های برگزیده جشنواره «نسیم رحمت» با موضوع و نگاه مورد توافق دو طرف، گفت‌وگو شد. جشنواره «نسیم رحمت» از جمله جشنواره‌های برگزارشده توسط ارتش است که امسال هنرمندان شاخص در عرصه نمایشنامه‌نویسی در آن شرکت خواهند کرد.
 همچنین سال جاری، برای تقویت متون نمایشی و جشنواره تئاتر میثاق ۱۴، به نمایشنامه‌نویسان جوان و مطرح کشور نگارش ۲۸ نمایشنامه سفارش داده شده است.
درپایان این جلسه، گفت‌وگوهای اولیه درخصوص احیای سالن‌های ارتش برای اجرای تئاتر و برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک نیز صورت گرفت و ادامه آن برای بررسی سیستم، مشکلات و تحلیل بیشتر موضوع به جلسات آتی موکول شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • نگاهی متفاوت به جنگ در تئاتر/ روایتی به پنج گویش متفاوت از  سرانجام وقایع جنگ
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان