Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، سوئد که از جمله کشورهای به شدت متاثر از ویروس کرونا است در پی افزایش استعفای نیروی پرستار، با کمبود نیروی متخصص روبرو است.

«سینوا ریبرو» (Sineva Ribeiro) رئیس انجمن متخصصان بهداشت این کشور اسکاندیناوی می‌گوید اوضاع "وحشتناک" است. وی در یک مصاحبه تلفنی گفت: «حتی پیش از موج نخست شیوع همه گیری کووید -۱۹ در ماه مارس (اسفند)، کمبود پرستار متخصص، از جمله در بخش‌های آی سی یو وجود داشت».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این امر نشان می‌دهد که حتی کشورهایی با نظام منحصر به فرد مراقبت بهداشتی وجود دارند که اکنون در حال دست و پنجه نرم کردن با کووید -۱۹ هستند. در هفته جاری ظرفیت مراقبت‌های ویژه استکهلم (پایتخت سوئد) تا ۹۹ درصد تکمیل شد و شهر را به وحشت انداخت به گونه‌ای که این کشور خواستار کمک‌های خارجی شد.

اما حتی اگر تعداد بیشتری تخت مراقبت‌های ویژه فراهم شود، نگرانی بزرگتر این است که آیا سوئد به‌اندازه کافی پرستار ماهر برای مراقبت از بیماران کرونایی را دارد.

ریبرو می‌گوید که در ماه می (اردیبهشت)، اعضای اتحادیه پرستاران نسبت به یک وضعیت غیرقابل تحمل هشدار دادند. وی گفت: «در حال حاضر تعداد پرستاران ماهر نسبت به بهار کمتر شده و این امر حتی در شرایطی که ظرفیت بخش مراقبت‌های ویژه هم افزایش یابد تغییری ایجاد می‌کند».

ریبرو افزود: «کارکنان بیمارستان‌ها در وضعیت به شدت ناامیدکننده‌ای بسر می‌برند و استعفا را تنها راه نجات می‌دانند». یک نظرسنجی انجام شده در سوئد نشان داد که در ۱۳ منطقه از ۲۱ منطقه این کشور، استعفا در مشاغل مربوط به مراقبت‌های بهداشتی در حال حاضر نسبت به یک سال قبل افزایش یافته و ماهیانه ۵۰۰ نفر است.

همزمان «ایرن سونونیوس» (Irene Svenonius) شهردار استکهلم می‌گوید که اوضاع "بسیار متشنج" است. وی روز جمعه اذعان داشت که کارکنان بخش مراقبت‌های بهداشتی بیش از اندازه کار می‌کنند و نیازی به افزودن پرسنل وجود دارد. اما مشخص نیست که این ظرفیت اضافی از کجا خواهد آمد.

دولت سوئد از نیروهای مسلح درخواست کادر مراقبت‌های بهداشتی کرده، هرچند مشخص نیست که ارتش منابع لازم برای کمک به آن‌ها را دارد. در عین حال، گزارش شده است که بیش از ۱۰۰ کارمند از یک بیمارستان کودکان به بخش‌های مراقبت ویژه اعزام شده‌اند، به این معنی که کودکانی که قرار بود تحت عمل جراحی غیراضطراری قرار بگیرند اکنون مجبور به انتظار هستند.

سوئد که از زمان آغاز گسترش همه گیری ویروس کرونا از برقراری مقررات قرنطینه خودداری کرده بود، حال به سایر کشورهای شمال اروپا متوسل شده است. روز شنبه فنلاند همسایه شرقی این کشور اعلام کرد که با آزادسازی فضا برای بیماران بخش مراقبت‌های ویژه آماده کمک رسانی است.

از سوی دیگر، موج دوم کرونا در سوئد دیرتر از دیگر کشورها آغاز شد و هنوز به پایان نرسیده است. اما نگرانی اصلی این است که با وجود گام‌های علمی که به پزشکان اجازه می‌دهد کووید -۱۹ را بهتر درک و درمان کنند، پرستار لازم برای استفاده عملی از این دانش وجود ندارند.

گزارش‌ها نشان می‌دهد بخشی از مشکل کمبود پرستار به این دلیل است که پرستاران به دلیل پایین بودن سطح دستمزد، تمایلی در به خطر انداختن جان خود ندارند. یک دستیار پرستار بخش مراقبت‌های ویژه در مصاحبه با بلومبرگ گفت که از کارش استعفا داده زیرا نمی‌توانست با پرداخت ۳۳۶۰۰ دلار حقوق سالانه، زندگی خود را تامین کند.

براساس آمارهای تارنمای «ووردو میترز» (worldometers.info) سوئد تاکنون ۳۲۰ هزار مورد ابتلا به کووید -۱۹ و ۷ هزار ۵۱۴ جان باخته را به ثبت رسانده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مراقبت های ویژه بخش مراقبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۹۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در اولین جلسه مدیریت بحران، که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پیشگیری، آمادگی، بازسازی و باز توانی از مؤلفه‌های مهم مدیریت بحران هستند که روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با تأکید بر آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه بحران، افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی جهان به هم ریخته، باید برای هر نوع حادثه‌ای در کشور از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحث مدیریت بحران، تاکید کرد: در حال خرید یک‌سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه حادثه‌ای ضروری داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سیل‌های اخیر در بعضی استان‌های کشور، گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

نامی با بیان اینکه ۷ استان کشور در سال با بحث سیلاب مواجه است، اضافه کرد: باید در ساخت جاده‌ها، پل‌ها و ساخت‌وسازها توجه ویژه‌ای شود.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، تاکید کرد: با توجه به شعار سال به مشارکت مردم توجه ویژه‌ای خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه اضافه کرد: در نقشه دیجیتالی اقدامات مهندسی بارگذاری می‌شود که در این راستا از سوی استان و مدیریت بحران اعتبار آن تأمین شود.

نامی با اشاره به استفاده بخش صنعت از پساب‌های شهر کرمانشاه، اظهار کرد: امسال باید ۲۵۰ میلیون اصل درخت به ویژه مثمر کاشته شود چون توسعه فضای سبز اصول مهمی در دنیا برای ادامه زندگی و حیات است.

وی با اشاره به زلزله سرپل ذهاب و خسارات باقی‌مانده در اماکن عمومی، مساجد و ادارات، خاطرنشان کرد: بودجه باید به صورت مرحله به مرحله با دقت تا پایان بازسازی واقعی مدنظر باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان به مردم استفاده شود.

کد خبر 748433

دیگر خبرها

  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اجتماع حمایتی مردم و بانوان کرمانشاه از اجرای «طرح نور» برگزار شد
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد