Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@06:30:55 GMT

ترفند‌های مرتاض های هندی برای جذب مردم + تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۰۰۱۱

ترفند‌های مرتاض های هندی برای جذب مردم + تصاویر

 احتمالا شما هم تا به حال درباره مرتاضان و کار‌های عجیب و غریبی که آن‌ها انجام می‌دهند شنیده و خوانده اید. کار‌هایی که به نظر ماوراء الطبیعه هستند و از قدرت انسانی خارج.

البته اگر کمی درباره ریاضت مرتاضان و نحوه زندگی آن‌ها مطالعه داشته اید باید بدانید برخی از آن‌ها صرفا برای خودنمایی با یک سری ترفند‌ها سعی می‌کنند کار‌هایی کنند که با مردم دیگر متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خب حالا حتما فهمیده اید که موضوع گزارش امروز ما مرتاض هستند، اما دلیل این که این موضوع را انتخاب کرده ایم این است که اعلام شد یکی از مرتاض‌های هندی که پیش از این ادعا کرده بود ۷۶ سال آب و غذا نخورده در ۹۰ سالگی از دنیا رفته و بازتاب زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشت. امروز ضمن معرفی چند مرتاض معروف از برخی ترفند‌های آن‌ها برای جذب مردم پرده برداری می‌کنیم.

مرتاض‌ها جاذبه توریستی هند و نپال

مرتاض‌ها که به یوگی‌ها هم شناخته می‌شوند یکی از جاذبه‌های دیدنی هند و نپال به حساب می‌آیند و خیلی‌ها از کشور‌های مختلف برای دیدن کار‌های عجیب و غریب آن‌ها به این کشور‌ها سفر می‌کنند. البته همین جا بگوییم که مرتاض به کسی می‌گویند که با کار‌هایی همانند تحمل گرسنگی و تشنگی، خوابیدن روی تخت پوشیده از میخ و موارد مشابه، می‌خواهد به خودشناسی برسد.

این افراد به گفته خود ساده زیستی را انتخاب کرده اند، اما در واقع بسیار سخت و ناراحت زندگی می‌کنند. این افراد که مرتاض، یوگی و در مذهب هندو «سادهو» نامیده می‌شوند خود را از تمامی لذت‌های دنیا محروم می‌کنند تا بتوانند با استفاده از امواج مغزیِ متمرکز که در اثر تمرین‌های سخت و مداوم به دست آورده اند، در انرژی‌های مکانیکی و مغناطیسی، تغییر ایجاد کنند و مثلا یک شیء را از راه دور جا به جا کنند. به زبان دیگر باید گفت که انجام دادن یک سلسله اعمال خاص توسط مرتاض، نفس وی را از اسباب خارجی مأیوس می‌کند و باعث می‌شود تا بدون استمداد از اسباب طبیعی کاری انجام دهد.

مرتاض هوا خوار!

در چند روز اخیر خبر فوت «براهلاد جانی» یکی از مرتضان معروف هندی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد در حالی که از زمان مرگ این مرتاض حدود ۴ ماه می‌گذرد با این حال با هم با این مرتاض هندی که در ۹۰ سالگی با مرگ طبیعی از دنیا رفته و یکی از معروف‌ترین مرتاض‌های هند بوده بیشتر آشنا می‌شویم.

«براهلاد جانی» معروف به «ماتاجی» است که ادعا داشته ۷۰ سال یک دانه برنج یا یک قطره آب نخورده است. گفته می‌شود پزشکان دو بار درباره این ادعا او را مورد آزمایش قرار داده اند. یک بار در سال ۲۰۰۳ که ده روز در یک اتاق شیشه‌ای بیمارستان تحت نظر بود و یک بار هم در سال ۲۰۱۰ که شش روز او را تحت آزمایش قرار دادند.

گفته می‌شود هیچ وقت نتیجه این تحقیقات در هیچ ژورنال پزشکی به چاپ نرسیده. عده‌ای از محققان اعلام کرده اند زنده ماندن برای چند روز امکان پذیر است، اما برای چند سال ممکن نیست.

  مرتاض جوان با پرونده‌های متعدد

یکی دیگر از مرتاض‌هایی که در چند سال اخیر درباره او صحبت‌های زیادی می‌شود «رام بهادر بامجان» معروف به بودای کوچک اهل نپال است. سال ۱۳۸۴ زمانی که بودای پسر تنها ۱۵ سال داشت نام او نه تنها در ایران و نپال که در تمام جهان تیتر روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها شد.

آن زمان ادعا شده بود که این نوجوان ۶ ماه بدون خوردن آب و غذا زیر یک درخت انجیر هندی نشسته است و همین باعث شد مردم از کشور‌های مختلف برای دیدن او به روستایی به نام «راتاناپوری» در نپال بروند. آن زمان روزنامه‌ها مدام عکسش را چاپ می‌کردند.

او خیلی زود پیروانی به دست آورد و با این که هزاران نفر از مردم نپال هنوز برای دیدن معجزه‌های ناشی از مراقبه‌های او در اعماق جنگل گرد هم می‌آیند، اما او سال‌هاست با انبوه اتهام‌های آزار و شکنجه روبه‌رو است.

هر چند او می‌گوید دلیل کتک زدن دیگران دخالت در فرایند مراقبه بوده است. یکی از سایت‌های محلی به تازگی اطلاعات و جزئیات تازه‌ای از موارد ناپدید شدن، آزار و خشونت در «آشرام»‌ها (محل عبادت یا خانقاه) بومجان منتشر کرد.

جادوی معروف برخی مرتاض‌ها

هرچند برخی از مرتاض‌ها با ریاضت توانسته اند کار‌هایی که در توان انسان نیست انجام دهند و ساعت‌ها و روز‌ها بی تحرک در جایی بنشینند و به نقطه‌ای زل بزنند، اما در این بین نمونه‌هایی هم از برخی افراد دیده شده که برای جمع کردن افراد به دور خود با انجام ترفند‌هایی شبیه ترفند شعبده بازان مردم را دور خود جمع می‌کنند و از این طریق از آن‌ها کلاهبرداری می‌کنند.

یکی از این روش‌ها روی هوا نشستن است که شعبده باز‌ها برای انجام آن از مرتاض‌ها هم ماهرتر هستند. اگر به عکس‌هایی که از این مرتاض‌ها در فضای مجازی موجود است دقت کنید آن‌ها در حالی که یک عصا به دست دارند معلق میان آسمان و زمین هستند این در حالی است که درست همان طوری که در شکل می‌بینید آن‌ها فقط از یک حقه برای انجام این کار استفاده کرده اند.

منبع: روزنامه خراسان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مرتاض جاذبه های دیدنی مرتاض سبک زندگی پارسی خبر جاذبه های دیدنی عکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۰۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)

شرکت هندی فورس موتورز سری بروز شدهٔ شاسی‌بلند گورکا را معرفی کرده که برای اولین بار با نسخهٔ پنج‌در با سه ردیف صندلی همراه است. این آفرودر هندی که به‌وضوح از مرسدس بنز G کلاس الهام گرفته، در داخل نیز به‌روزرسانی‌هایی را تجربه کرده است.

به گزارش پدال، در نسخهٔ پنج‌در جدید، ظاهر جعبه‌ای شکل گورکا همچنان حفظ شده و طول بیشتر بدنه آن را بیشتر به G کلاس شبیه کرده است. این نسخه با ۴,۳۹۰ میلی‌متر طول، ۴۲۵ میلی‌متر کشیده‌تر از نسخهٔ سه‌در است.

در قسمت جلو و عقب گورکا همچنان همان طراحی قبلی با ویژگی‌هایی مثل چراغ‌های گرد جلو و سپرهای پلاستیکی بدون رنگ که با بچه گلگیرهای عریض همراه است حفظ شده و خودرو به لطف ۲۳۳ میلی‌متر فاصله از زمین به همراه لوازم جانبی مثل اسنورکل، باربند و نردبان عقب، توانایی‌های آفرود بالایی را ارائه می‌کند. رینگ‌های آلیاژی ۱۸ اینچی با لاستیک‌های آل‌ترین هم تکمیل‌کنندهٔ ویژگی‌های بیرونی این شاسی‌بلند هندی هستند.

در داخل خودرو، نمایشگر اطلاعاتی-سرگرمی بزرگ‌تر ۹ اینچی ارائه شده که با اندروید اتو و اپل کارپلی همراه است. مقابل راننده نیز یک صفحه آمپر دیجیتالی قرار گرفته است که البته به‌اندازهٔ خودروهای جدید امروزی پیشرفته نیست. به گفتهٔ فورس موتورز، داشبورد گورکا با متریال نرم مشابه خودروهای سواری پوشیده شده است اما طراحی کلی همچنان شخصیت اقتصادی این شاسی‌بلند را نشان می‌دهد.

اتفاق مهم‌تر اما ارائهٔ سه ردیف صندلی در نسخهٔ پنج‌در است که با فراهم کردن ظرفیت حمل هفت نفر، کارایی گورکا را افزایش می‌دهد. بااین‌حال، با توجه به ابعاد جمع‌وجور خودرو، هنگام باز بودن هر سه ردیف صندلی، فضای بار زیادی وجود نخواهد داشت. تجهیزات ایمنی گورکا هم صرفاً به دو ایربگ، کمربند ایمنی، ترمز ABS و دوربین دنده‌عقب محدود می‌شود.

گورکا با یک پیشرانهٔ ۲.۶ لیتری چهار سیلندر دیزلی ساخت مرسدس بنز عرضه می‌شود که ۱۴۰ اسب بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور دارد. نیروی این موتور از طریق یک گیربکس پنج سرعتهٔ دستی و سامانهٔ چهارچرخ محرک با قفل دیفرانسیل جلو و عقب به هر دو محور منتقل می‌شود. این شاسی‌بلند آفرودی هندی بر اساس شاسی نردبانی ساخته شده و در هردو محور از تعلیق چند اتصالی بهره می‌برد.

فروش نسخهٔ بروز شدهٔ فورس گورکا به‌زودی در نسخه‌های سه‌در و پنج‌در در هند عرضه خواهد شد. هرچند قیمت این خودرو هنوز اعلام نشده است اما انتظار می‌رود از حدود ۱.۶۱ تا ۱.۶۶ میلیون روپیه معادل ۱۹ تا ۲۰ هزار دلار آغاز شود. سوزوکی جیمنی و ماهیندرا تار از رقبای این خودرو در هند هستند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ایران تحت اشغال به روایت تصاویر متفقین / شتاب فوق العاده مرسدس بنز‌ای ام جی ۲۰۲۴ / چگونه روانشناس در مغز ما تغییر ایجاد می‌کند؟ / ترفند فیلمبرداری مخفی با آیفون
  • کمین غافلگیرکننده یک ببر برای گاومیش هندی (فیلم)
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • رقص آذری و هندی حامد آهنگی و آقای بازیگر!
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • طرز پخت ۱۱۰ کیلو کابلی پلو با گوشت (فیلم)
  • (ویدیو) روش متفاوت روستاییان هندی برای طبخ آبگوشت زغالی
  • فیلم هندی در پایان پرسپولیس - سپاهان (عکس)
  • طرز تهیه کباب کوبیده به روش آشپز خیابانی هندی (فیلم)
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد