Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، غفارزاده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی گفت: طی چهار سال اخیر، ۱۷۱ دستگاه سازه اندازه گیری و کنترل جریان آب برای بهبود مدیریت توزیع و تحویل آب در شبکه‌های آبی استان احداث شده که ۱۲۰ دستگاه آن در شبکه آبیاری زرینه رود، ۲۲ دستگاه در آجی چای و ۲۹ دستگاه در شبکه آبیاری قلعه چای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: اجرای بهسازی انهار به میزان ۲۱۹۰ کیلومتر در شبکه آبیاری صوفی چای و احداث کانال سنگی نهر علویان یکی دیگر از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این خصوص است.

او گفت: هدف ما بهبود مدیریت توزیع و تحویل آب در شبکه‌های آبیاری و زهکشی است و همچنین تلاش می‌کنیم با احداث سردهنه در انهار سنتی منشعب از رودخانه‌ها، علاوه بر افزایش بهره وری، با بهسازی انهار، راندمان انتقال آب را به دریاچه ارومیه بهبود بخشیم.

غفارزاده با بیان این‌که احداث سردهنه‌ها در ورودی نهرها، سبب تقسیم دقیق حق آبه‌ها و برداشت بهینه آب از رودخانه‌ها می‌شود، افزود: با سازه‌های اندازه گیری، امکان پایش و کنترل حجمی آب تحویلی اراضی پایاب انهار میسر شده و از هدر رفت آب جلوگیری می‌شود.

او گفت: با جلوگیری از برداشت آب و انسداد انهار در فصل غیرزراعی و کنترل میزان برداشت و تحویل حجمی آب، می‌توانیم روند احیای دریاچه ارومیه را در درازمدت تقویت کنیم.

او در خصوص اعتبارات هزینه شده برای این پروژه‌ها نیز گفت: این عملیات از سال ۹۴ آغاز شده و برای سردهنه سازی و احداث سازه‌های اندازه گیری و انهار منشعب بالغ بر ۱۳۲ میلیارد ریال هزینه شده است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت آب احیای دریاچه ارومیه اندازه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۰۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این نشست که به منظور بررسی آخرین وضعیت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا برگزار شد گفت: بیش از ۲۳ هزار پروانه کسب کاغذی در آذربجان شرقی الکترونیکی شده که رتبه دهم را بین استان‌های کشور دارد.

بهروزی افزود: بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت به شناسه الکترونیکی یکتا تبدیل شوند.

وی ادامه داد: کسب و کار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند بعد از تاریخ یادشده به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند و از خدمات دولتی محروم خواهند شد.

 وی یادآور شد: فرایند تبدیل مجوز‌های کاغذی و قدیمی به شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها به آدرس mojavez.ir به راحتی برای صاحبان کسب و کار امکان پذیر است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین تعداد درخواست‌های صدور مجوز کسب و کار از دستگاه‌های اجرایی استان در درگاه ملی مجوز‌ها را بیش از ۱۳۸ هزار مورد اعلام کرد که از این تعداد بیش از ۸۴ هزار مجوز برای متقاضیان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • فیلم| عملیات تعقیب و گریز برای کشف محموله‌های قاچاق چوب در آذربایجان‌شرقی
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم