Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه‌های عصبی هوش مصنوعی به لطف اختراع جدید شرکت "آی بی ام"(IBM) به زودی می‌توانند با گوشی‌های هوشمند آموزش ببینند و یادگیری عمیق ممکن است دیگر با مصرف انرژی بالا همراه نباشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی ای، فناوری "یادگیری عمیق"(Deep learning) به مصرف بالای انرژی مشهور است، چیزی که کاربردهای آن را محدود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر این فناوری بتواند با بهره‌وری انرژی بیشتر کار کند، چه می‌شود؟ این پرسشی است که بسیاری از محققان پرسیده‌اند و ممکن است تیم جدیدی در شرکت IBM پاسخی برای آن پیدا کرده باشد.

تحقیق جدیدی که این هفته در همایش "NeurIPS"(سیستم‌های پردازش اطلاعات عصبی-بزرگترین کنفرانس تحقیقاتی هوش مصنوعی) ارائه شده است، فرآیندی را به نمایش می‌گذارد که به زودی می‌تواند تعداد بیت‌های مورد نیاز برای نمایش داده‌ها در یادگیری عمیق را بدون از دست رفتن دقت، از ۱۶ به چهار کاهش دهد.

محققان در چکیده مقاله خود نوشته‌اند: آموزش چهار بیتی در ترکیب با راه حل‌های پیشنهادی قبلی نشان می‌دهد که دقت را پایین نمی‌آورد، ضمن اینکه شتاب سخت افزاری قابل توجهی را نیز به دنبال دارد.

محققان IBM آزمایشاتی را با استفاده از آموزش چهار بیتی جدید خود برای انواع مدل‌های یادگیری عمیق در حوزه‌هایی مانند بینایی رایانه‌ای، گفتار و پردازش زبان طبیعی انجام دادند. آنها دریافتند که دقت در عملکرد مدل‌ها اندکی کاسته می‌شود، در حالی که این فرآیند بیش از هفت برابر سریع‌تر و هفت برابر با مصرف انرژی کمتری همراه است.

بنابراین، این نوآوری می‌تواند هزینه‌های انرژی برای آموزش یادگیری عمیق را تا بیش از هفت برابر کاهش دهد و به مدل‌های هوش مصنوعی حتی در دستگاه‌هایی به اندازه تلفن‌های هوشمند نیز آموزش دهد.

این امر به طور قابل توجهی باعث بهبود حریم خصوصی می‌شود، زیرا همه داده‌ها در دستگاه‌های محلی ذخیره می‌شوند.

با وجود اینکه این نوآوری، هیجان انگیز به نظر می‌رسد، اما ما هنوز با یادگیری عمیق چهار بیتی فاصله داریم، زیرا محققان فعلا تنها این روش را شبیه‌سازی کرده‌اند و به واقعیت رساندن یادگیری چهار بیتی نیاز به سخت افزار چهار بیتی دارد که سخت افزاری است که هنوز وجود ندارد.

اما ممکن است این سخت افزار به زودی در دسترس قرار بگیرد. "کایلش گوپالاکریشنان" مدیر ارشد IBM و سرپرست این تحقیق جدید گفته است که پیش‌بینی می‌کند ظرف سه تا چهار سال آتی سخت افزار چهار بیتی را مهندسی کند. اکنون این چیزی است که باید از شنیدن آن هیجان‌زده شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آی بی ام شبکه عصبی یادگیری عمیق هوش مصنوعی یادگیری عمیق هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد

حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی اظهار کرد: سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی ۲ مأموریت مهم دارد که دانش بنیان کردن بخش کشاورزی و ارتقای بهره وری در این حوزه است. مقام عالی وزارت.

وی با اشاره به اینکه سازمان تحقیقات و کشاورزی به عنوان متولی دانش بنیان کردن کشاورزی انتخاب شده است، ادامه داد: دانشگاه‌ها نیز در حوزه کشاورزی پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دهند، اما چون مأموریتی در این زمینه ندارند، نمی‌شود انتظاراتی هم از آنها داشت؛ اما مرکز تحقیقات و مؤسسات آن باید به نیاز‌های علمی در این حوزه پاسخ دهند.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از احصاء ۲۱ چالش در حوزه کشاورزی خبر داد که مانع رسیدن به اهداف حوزه امنیت غذایی است و افزود: همه پروژه‌ها و تحقیقات سازمان در خصوص این چالش‌ها معطوف شده است.

جعفری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایشی جمعیتی که وجود دارد، افزایش ضریب دانش در کشاورزی و استفاده از فناوری‌های روز تنها راه حلی است که برای افزایش تولید در پیش رو داریم.

امنیت غذایی وابسته به دانش و تحقیقات است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه در فرآیند توسعه و تولید در کشاورزی عوامل مختلفی دخیل است و در ساختار اجرایی حوزه کشاورزی نیز دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلفی نقش ایفا می‌کنند، گفت: یکی از مهمترین سازمان‌هایی که به نوعی به عوامل انسانی حوزه کشاورزی نیز مرتبط است سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی است.

اکبر فتحی ادامه داد: با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع داریم نقش دانش در افزایش تولید و توسعه بخش کشاورزی بی بدیل است و اگر نتوانیم از ظرفیت دانش استفاده کنیم امنیت غذایی دچار خدشه خواهد شد.

وی اظهار کرد: سیاست گذاران نیز به اهمیت دانش توجه ویژه داشته اند و در واقع تحقیق و توسعه بخش کشاورزی همان مراکز تحقیقات کشاورزی است که به جای اینکه هر واحد جداگانه بخش تحقیق و توسعه داشته باشد، به صورت متمرکز در مرکز تحقیقات و کشاورزی این وظیفه انجام خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جهش تولید زمانی مطرح می‌شود که تولید صورت گرفته و از مرحله رونق نیز گذشته شود، افزود: در این مرحله باید اقداماتی انجام شود که جهش در تولید صورت بگیرد این جهش با شعار صورت نمی‌گیرد بلکه با ارتقای ضریب دانش در همه بخش‌های کشاورزی انجام می‌شود.

فتحی با بیان اینکه امنیت صرفاً به امنیت دفاعی و نظامی محدود نیست، گفت: اگر امنیت غذایی در کشوری نباشد و تولید داخلی وجود نداشته باشد، کشور نمی‌تواند استقلال خود را حفظ کند بنابراین فعالیت‌های همه کسانی که در حوزه امنیت غذایی تلاش می‌کنند مهم است و باید همه اقدامات در این زمینه هماهنگ و پیوسته باشد تا به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.

در این مراسم به موجب حکمی از طرف سید مجتبی خیام نکوئی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور، حسین لطفعلی زاده به عنوان سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان شرقی انتخاب و از زحمات احمد بایبوردی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • برخورد پژو با پایه شبکه برق در بم ۴ مصدوم و ۲ فوتی برجا گذاشت
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • توجه به هوش مصنوعی در نقشه راه سند تحول آموزش
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • چرا ارتش‌ها نمی‌توانند به هوش مصنوعی اعتماد کند؟