Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان آرامستانهای شهرداری ارومیه گفت: روند نزولی دفن شدگان کرونایی در باغ رضوان آغاز شده ضمن اینکه پرسنل آرامستانها در صف اول احتمال ابتلا به کرونا هستند.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، حجت الاسلام والمسلمین امیرعباس عابدینی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماریهای قلبی، سرطانی، امراض داخلی و کرونا به ترتیب رتبه های اول تا چهارم آمار فوت شدگان را به خود اختصاص داده بودند، اظهار کرد: امسال بیشترین آمار مرگ و میر به کرونا اختصاص یافته و متوفیان بیماری های قلبی , سرطانی و امراض داخلی در رتبه های بعد قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نسبت به ماه گذشته آمار مرگ و میر در اثر ابتلا به بیماری منحوس کرونا و تدفین در باغ رضوان روند نزولی به خود گرفته است.

رییس سازمان آرامستانهای شهرداری ارومیه با اشاره به اینکه آمار مرگ و میر نسبت به چهار ماه گذشته افزایش داشته و توسعه قطعات از مشکلات اصلی این سازمان است، افزود : از مسئولان درخواست می کنیم با اتحاد، انسجام و همدلی همچون گذشته در کنار ما باشند تا با تمهیدات لازم جهت هموار ساختن زمین های جزیره ای شکل که با پستی و بلندی همراه است قطعات را توسعه داده و برای دفن متوفیان آماده و تجهیز کنیم.

عابدینی با اشاره به افتتاح غسالخانه ویژه متوفیان کرونایی گفت: غسالخانه جدید شروع بکار کرده و مسئله سیستم برق این غسالخانه و همچنین سیستم روشنایی خیابان و سردخانه اموات کرونایی حل شده است.

وی ادامه داد: در سالهای گذشته ۹۰ هکتار زمین از اداره منابع طبیعی، املاک و اشخاص خریداری کرده ایم که ۱۳ هکتار زمین از سمت منطقه بادکی توسط املاک شهرداری به این سازمان تخصیص داده شده و به زودی مراحل خاکبرداری و تسطیح زمین جهت توسعه قطعات آغاز می شود.

عابدینی از عملکرد کارکنان این مجموعه که رضایت شهروندان را به همراه داشته است تقدیر و تشکر کرد و افزود : در ایام شیوع کرونا مردم به واسطه رسانه ها و حساسیتی که ایجاد شده است کادر درمانی را بیشتر دیده اند اما کادر تغسیل، تطهیر، تکفین و تدفین اموات کرونایی را کمتر دیده اند، در حالیکه کار این زحمتکشان آسانتر از کادر درمانی نیست.

وی ادامه داد : هر دو گروه زحمت می کشند اما متاسفانه تلاش شبانه روزی و گمنام پرسنل باغ رضوان که اکثرا با مشکل دیسک کمر نیز مواجه شده اند به چشم نیامده و حتی دو نفر از زحمتکشان این مجموعه با بیماری کرونا جان باختند که شهید هم حساب نشدند!

عابدینی تصریح کرد: در چنین شرایطی بیش از یکسال است که بدون هیچ اعتراضی آبروی شهر ارومیه را خریده و در فکر خانواده ها و متوفیان کرونای بوده اند و جا دارد به واسطه همین رسانه از زحمات شبانه روزی این ایثارگران نهایت تقدیر و تشکر را داشته باشم.

رییس سازمان آرامستانهای شهرداری ارومیه از حضور محمد حضرت پور شهردار ارومیه در سازمان آرامستانها جهت قدردانی از عملکرد این گمنامان که در صف اول احتمال ابتلا به کرونا قرار گرفته اند تشکر و خاطرنشان کرد: امیدواریم هموطنان عزیز با رعایت پروتکلهای بهداشتی برای ریشه کن کردن بیماری منحوس کرونا مهمترین نقش را ایفا کنند و به زودی شاهد آن باشیم که هیچ متوفی کرونایی در باغ رضوان ارومیه تغسیل و تدفین نشود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بیماری قلبی ارومیه آرامستان مرگ و میر بیماری سرطان آذربایجان غربی فوت بر اثر کرونا باغ رضوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۲۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست
  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • روند نزولی بیت کوین آغاز شد؟
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • نشست خبری اولین جشنواره بین المللی فیلم دینی رضوان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت