Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-06@13:09:05 GMT

شاخص بورس نزولی شد

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۱۲۰۵۱

آفتاب‌‌نیوز :

در معاملات امروز بیش از ۱۲ میلیارد و ۶۹۰ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۵۳ هزار و ۲۳۲ میلیارد ریال داد و ستد شد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) با ۸۷۴ واحد کاهش به ۴۵۶ هزار و ۲۵۷ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با ۵۷۲ واحد افت به ۲۹۸ هزار و ۷۱۵ واحد رسیدند.

شاخص بازار اول ۱۲ هزار و ۴۰۳ واحد و شاخص بازار دوم ۱۰ هزار و ۵۹ و احد کاهش داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد پتروشیمی نوری (نوری) با یک هزار و ۹۵۰ واحد، پالایش نفت اصفهان (شپنا) با ۹۱۸ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با ۸۶۶ واحد، بانک پارسیان (وپارس) با ۸۶۵ واحد، پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۷۷۲ واحد، مخابرات ایران (اخابر) با ۷۵۵ واحد، پالایش نفت تهران (شتران) با ۶۲۲ واحد و سرمایه گذاری ملی ایران (ونیکی) با ۳۶۹ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

برپایه این گزارش امروز نماد ملی صنایع مس ایران (فملی) با سه هزار و ۲۷۱ واحد، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با یک هزار و ۸۹۲ واحد، ایران خودرو (خودرو) با یک هزار و ۲۱۴ واحد، توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با ۸۸۴ واحد، بانک تجارت (وتجارت) با ۷۸۸ واحد، گروه مپنا (رمپنا) با ۷۸۵ واحد، کشتیرانی جمهوری اسلامی (حکشتی) با ۷۷۵ واحد، نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو) با ۷۵۸ واحد، معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۷۴۸ واحد، بانک ملت (وبملت) با ۷۲۹ واحد و بانک صادرات ایران (وبصادر) با ۷۰۶ واحد با تاثیر منفی بر شاخص همراه بودند.

شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، ایران خودرو (خودرو)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)، بانک تجارت (وتجارت)، سایپا (خساپا) و ملی صنایع مس ایران (فملی) درگروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

گروه خودرو هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه سه میلیارد و ۷۵۸ میلیون برگه سهم به ارزش ۱۹ هزار و ۵۷ میلیارد ریال داد و ستد شد.

آخرین وضعیت شاخص فرابورس

شاخص فرابورس نیز بیش از سه واحد افزایش داشت و بر روی کانال ۱۹ هزار و ۷۶۸ واحد ثابت ماند.

همچنین در این بازار سه میلیارد و ۴۵۸ هزار برگه سهم به ارزش ۶۱ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال داد و ستد شد.

امروز نمادهای هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)، شرکت صنعتی مینو (غصینو)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، بیمه کوثر (کوثر)،سنگ آهن گهرزمین (کگهر)، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی (سمگا)، پالایش نفت لاوان (شاوان)، کشت و صنعت دشت خرم دره (زدشت)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، نیروگاه زاگرس کوثر (بزاگرس) و پلیمر آریاساسول (آریا) با تاثیر مثبت بر شاخص این بازار همراه بودند.

امروز نمادهای شرکت سرمایه گذاری صبا تامین (صبا)، سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر)، بانک دی (دی)، پتروشیمی مارون (مارون)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، بیمه پاسارگاد (بپاس)، فرابورس ایران (فرابورس) و توسعه مسیر برق گیلان (بگیلان) تاثیر منفی بر شاخص این بازار را داشتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بورس بازار سهام سرمایه گذاری پالایش نفت بر شاخص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۲۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوام روند نزولی نرخ تورم

آخرین آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد حجم پول به عنوان شاخص سنجش انتظارات تورمی، در زمستان ۱۴۰۲ به کمترین رقم از خرداد ۹۷ تا کنون رسیده است.

به گزارش مشرق، آمارهای بانک مرکزی از شاخص های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیارهای سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالاهای سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازارهای دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • شاخص بورس امروز ۱۷ اردیبهشت/افت ۲۰۶۴۷ واحدی
  • گزارش روزانه بورس ۱۷ اردیبهشت؛ شاخص کل ۲۰ هزار واحد ریخت
  • گزارش بورس امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • دلار باز هم نزولی شد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • ریزش ۵ هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت؛ افت ۵ هزار واحدی شاخص کل
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم