Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در تشریح فعالیت‌های مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق اظهار کرد: فعالیت‌های مرکز مشاوره این واحد دانشگاهی در ابعاد برون دانشگاهی نیز فعال شده است و طبق تفاهم‌نامه و همکاری که با شهرداری و شورای اسلامی شهر قیامدشت صورت گرفته مرکز مشاوره دانشگاه در فرهنگسرای شهری نیز راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: باتوجه به برخورداری پایین شهر قیامدشت از امکانات و مراکز مشاوره دانشگاهی، مقرر شد تا استادان و متخصصان حوزه‌های مختلف مشاوره‌ای را دانشگاه تامین کند و شهرداری نیز درخصوص فراهم کردن فضای استقرار و تبلیغات شهری اقدام کند. اولین گام این مرکز ارائه مشاوره رایگان تحصیلی برای انتخاب رشته‌ داوطلبان ورود به دانشگاه بود که از استقبال کم نظیری نیز برخوردار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق بیان کرد: مرکز مشاوره شهری دانشگاه خدمات مشاوره متنوعی در حوزه‌های خانواده،اعتیاد، تربیت فرزند و کودکان را ارائه می‌دهد که می‌توان گفت دانشگاه با این حرکت یکی مسائل و چالش‌های محوری شهر قیامدشت را رفع کرده است.

موسوی با اشاره به  پیگیری‌های دانشگاه و گروه‌های آموزشی تخصصی برای اخذ مجوز سازمان نظام روانشناسی عنوان کرد: مراحل اخذ این مجوز طی شده و در شرف کسب این پروانه فعالیت رسمی برای مرکز مشاوره فعال در شهر قیامدشت هستیم. هزینه مشاوره‌های تخصصی در این مرکز بسیار پایین‌تر از دفاتر مشاوره سطح تهران است و اخذ مبالغ صرفاً برای ایجاد انگیزه و بهره‌وری این مشاوره‌ها شمرده می‌شود.

وی ادامه داد: پس شیوع کرونا در کشور و لغو حضور دانشجویان در دانشگاه خط ویژه‌ای برای ارائه مشاوره‌های تلفنی دانشجویی نیز راه‌اندازی شده است. از ظرفیت‌های کانون‌های فرهنگی و تخصصی روانشناسی نیز در این مرکز استفاده می‌شود و می‌توان گفت مدیریت سامانه تلفنی مرکز در این مدت دانشجویان سپرده شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق تصریح کرد: مشاوره‌های تلفنی در صورت صلاحدید مشاوران و استادان مستقر در مرکز با حضور دانشجویان و ادامه مشاوره‌ها به صورت حضوری ادامه پیدا می‌کند. همچنین پایش سلامت روان دانشجویان ورودی جدید نیز امسال باتوجه به شرایط موجود به صورت اینترنتی و با قابلیت‌های گوگل فرم محقق ‌شده و اطلاعات سلامت روان دانشجویان ثبت شده است.

موسوی گفت: در تحلیل سلامت روان دانشجویان نیز از ظرفیت کانون‌های تخصصی استفاده شده است. اعضای کانون تخصصی روانشناسی برگه‌های محرنامه و بی‌نام تست سلامت روان را تحلیل و سپس نتایج را در اختیار استادان و متخصصان مرکز مشاوره دانشگاه گذاشته‌اند. در نظر داریم شماره‌های دومی برای تماس مستقیم با درمانگران و متخصصان مرکز مشاوره با همکاری شرکت مخابرات تهیه کنیم تا دانشجویان بدون نیاز به سامانه ثابت تلفنی دانشگاه بتوانند راحت‌تر به مشاوران دست پیدا کنند.

وی خاطرنشان کرد: در حال طراحی وب سایتی برای نوبت‌دهی و گسترش ارتباط دانشجویان و خانواده‌هایشان با مرکز مشاوره هستیم. برگزاری دوره‌های آموزشی روانشناسی اعتیاد نیز از برنامه‌هایی است که برای روزهای آینده پیش‌بینی کرده‌ایم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1083895 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور سیدعلی موسوی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور سیدعلی موسوی دانشگاه آزاد اسلامی مشاوره دانشگاه واحد تهران شرق شهر قیامدشت مرکز مشاوره سلامت روان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۹۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت

اکنون رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور می‌گوید که اگرچه در سه نوبت اسامی روانشناسان زرد طی ادوار گذشته توسط سازمان شناسایی و منتشر شد و این اتفاق در ظاهر خوب بود، اما نتیجه خوبی نداشته، چراکه هنوز این روانشناس‌نماها به کار خود ادامه می‌دهند.

طبق ماده پنج قانون سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، مشاوران و روانشناسان برای هرگونه اشتغال در حرفه خود باید دارای‌ پروانه از سازمان نظام روانشناسی باشند.

اما خرداد سال ۱۴۰۱ بود که سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور اسامی افراد غیر روانشناس و بدون مجوز را در قالب سه لیست منتشر کرد که در نوبت اول ۱۴۴ نفر، نوبت دوم ۶۱ نفر و در نوبت سوم ۲۱۹ فرد یا صفحه مجازی که به صورت غیرقانونی در حیطه روان‌شناسی فعالیت می‌کردند را شامل می‌شد؛‌ این اعداد رقمی بالغ بر ۴۵۶ فرد یا صفحه مجازی بود که نه تنها مجوز و پروانه اشتغال از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره نداشتند بلکه برخی تحصیلات مرتبط با روانشناسی نیز نداشتند.

در همان زمان رئیس وقت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه اسامی اعلام شده از بین ۴۵۰۰ روانشناس‌نما شناسایی شده منتشر شده و اسامی باقی روانشناس‌نماها به زودی منتشر می‌شود، از ارسال این اسامی به قوه قضائیه خبر داد و گفت: هم اکنون بر قوه قضائیه واجب است به این موضوع ورود کرده، این افراد را فرا بخواند و احضار کند.

اما، علی فتحی آشتیانی، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با اشاره به فعالیت روانشناسان نماها اظهار می‌کند: در سه نوبت اسامی روانشناسان زرد طی ادوار گذشته توسط سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شناسایی و منتشر شد؛ این اتفاق در ظاهر خوب بود، اما نتیجه خوبی نداشت چراکه هنوز این روانشناس نماها به کار خود ادامه می‌دهند.

وی افزود: اگرچه این روانشناس نماها معرفی شدند اما اتفاق خاصی درخصوص توقف فعالیت آن ها نیفتاده است، این در حالی است که مهم‌ترین عاملی که می‌تواند بر توقف فعالیت روانشناس‌نماها اثرگذار باشد، ارتقای سواد سلامت روانی جامعه است، به عبارتی دیگر مردم باید به قدری آگاهی‌شان افزایش پیدا کند تا بتوانند روانشناسان واقعی را از روانشناس نماها تشخیص دهند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ادامه داد: افزون بر آن مردم می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، روانشناسان دارای پروانه را شناسایی کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟
  • رئیس سازمان نظام روانشناسی: انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها نتیجه خوبی نداشت
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • خراسان رضوی دومین استان دارای خدمات روانشناسی
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود