Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی گفت: دومین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام شهریورماه سال آینده برگزار می شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام غلامی، رئیس پژوهشگاه مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی در نشست خبری دومین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام اظهار داشت: دانشگاه شاهد با کمک سازمان امور اجتماعی و از طریق تاسیس پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی نقش پیشتازی را در حوزه مطالعات اسلامی و آسیب‌های اجتماعی برعهده بگیرد و تاکنون ده‌ها کار علمی انجام داده است، یکی از برنامه‌های این پژوهشکده برگزاری سلسله همایش‌های ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری همایش هایی از سوی این پژوهشکده گفت:  دومین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلامی در دستور کار پژوهشکده مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد قرار گرفته و هدف از برگزاری این همایش ادامه تلاش‌های انجام شده در همایش اول در زمینه بسط و تعمیق مطالعات اسلامی آسیب‌های اجتماعی است، ضمن اینکه این همایش بنا دارد به مجموعه‌ای از مسائل جدید در عرصه آسیب‌های اجتماعی پاسخ دهد.

غلامی افزود: دومین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام در شهریور ماه سال 1400 در تهران برگزار می‌شود. در دومین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام علاوه بر بحث‌های نظری شناسایی و ارائه راه حل برای مواجهه با آسیب‌های اجتماعی مدنظر ما است و سعی خواهیم کرد نسخه‌هایی را به صورت عملی برای حل آسیب‌های اجتماعی ارائه دهیم.

حجت الاسلام ابراهیم پور، دبیر علمی دومین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام نیز در این نشست گفت: در نخستین همایش ما بیشتر به دنبال گفتمان سازی و جلب توجه جامعه علمی و نخبگان به ظرفیت‌های علمی اسلام در حل آسیب‌های اجتماعی بودیم.

رونمایی از نرم‌افزار راهیان نور مجازی دانشجویان دانشگاه شاهد

 

 

وی با اشاره به اینکه محور‌های نخستین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام شامل محور‌های عام بودند، اما در همایش دوم به سمت مسائل تخصصی‌تر رفته ایم و از این رو محور‌های تعریف شده آسیب‌های خاصی را در بر می‌گیرند، تصریح کرد: انتظار داریم مقالاتی که به دست ما می‌رسد در سطح تخصصی و ویژه‌ای به آسیب‌های اجتماعی پرداخته باشند.

ابراهیم پور با بیان اینکه دومین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام در هفت محور علمی برگزار می‌شود، تصریح کرد: محور‌های دومین همایش با بررسی و گفتگوی شورای علمی همایش با مراکز علمی و با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب در حوزه آسیب‌های اجتماعی تعیین شده اند.

 


وی  با اشاره به اینکه پژوهشگران می‌توانند مقالات خود را در حوزه بحران، جمعیت یا کاهش جمعیت، حاشیه نشینی، مفاسد اخلاقی، اعتیاد، طلاق، آسیب‌های فضای مجازی و پیامد‌های اجتماعی و فرهنگی کرونا به دبیرخانه این همایش ارسال کنند، تصریح کرد: ما در عرصه عمل نتوانسته ایم آسیب‌های طلاق را کنترل کنیم و با این حال امیدواریم که مقالات ارسال شده به دومین همایش به بیان راهکار‌ها و راهبرد‌ها در جهت کاهش نرخ طلاق بپردازد.

ابراهیم پور با بیان اینکه سطح مقالات ارسال شده به این همایش پژوهشی است، ولی از مقالات ترویجی هم رویگردان نیستیم، اظهار کرد: مهلت ارسال چکیده مقالات تا آخر دی ماه سال 99 است.

عباس پور، مسئول پژوهشکده مطالعات آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد در استان قم نیز گفت: اولین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام در سال 97  به همت دانشگاه شاهد برگزار شد و پژوهشگران در اکثر رشته‌ها مقالات و ایده‌های خود را در این همایش عرضه کردند.

وی افزود: دانشگاه شاهد به موازات برگزاری همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام پژوهشکده‌ای را نیز با عنوان پژوهشکده مطالعات آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد در تهران و قم راه اندازی کرد و راه اندازی دفتر این پژوهشکده در قم با توجه به ظرفیت‌های پژوهشی این شهر در زمینه آسیب‌های اجتماعی بوده است.

عباس پور با بیان اینکه خروجی مقالات دومین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام در قالب مجله‌ای با عنوان اسلام و آسیب‌های اجتماعی که یک مجله پژوهشی منتشر خواهد شد، خاطرنشان کرد: پژوهشکده مطالعات آسیب‌های اجتماعی دانشگاه شاهد آماده همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی دارای دغدغه در حوزه آسیب‌های اجتماعی است کما اینکه امروز در قم و تهران بسیاری از مراکز با این پژوهشکده همکاری می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران دومین همایش ملی مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام همایش ملی مواجهه با آسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام مطالعات اسلامی آسیب های اجتماعی آسیب های اجتماعی دانشگاه شاهد پژوهشکده مطالعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۳۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،کتاب «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» تالیف هژیر فتحی و با همکاری فائزه تقی‌پور منتشر شد.

روندهای طی شده دهه‌های اخیر نشان داده که میزان مصرف رسانه‌های سنتی که روزگاری رسانه‌های جریان اصلی جامعه بوده‌اند رو به افول نهاده و شبکه‌های اجتماعی مجازی منبع اصلی دریافت اطلاعات شده‌اند. تبدیل این شبکه های اجتماعی به عنوان منابع اصلی تولید و توزیع خبر، فضایی را شکل داده است که این روزها می توان ادعا کرد رسانه‌های سنتی دیگر مثل گذشته قادر نیستند دستورکار برای افکار عمومی تعیین کنند. در این وضعیت، رسانه‌های اجتماعی کارکرد تعیین دستورکارها و برجسته سازی موضوعات را بر عهده گرفته اند از این منظر متخصصان حوزه رسانه در خصوص ادامه این روند و آینده مواجه ای که شبکه های اجتماعی با رسانه های سنتی دارند، نگران باشند.

منظر آینده پژوهی در حوزه رسانه هم برای تحریریه رسانه ها و هم برای سیاستگذاران حوزه رسانه مفید و اثر بخش خواهد بود. در این کتاب کوشیده شد که سناریوهای محتمل آینده که در مواجهه شبکه های اجتماعی مجازی با رسانه های سنتی ایران رخ خواهد داد، با روش علمی شناسایی و تبیین شود تا هم فعالان حوزه رسانه به خصوص مطبوعات از آن بهره ببرند و هم متولیان رسانه ای کشور درک بهتری از جایگاه آینده شبکه های اجتماعی در فضای رسانه ای کشور داشته باشند.

کتاب حاضر حاصل پژوهشی است با روش آینده‌پژوهی در مقطع دکترا، با عنوان «آینده پژوهی شبکه های اجتماعی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران از منظر روابط قدرت» که در آن سعی شده آینده های محتملی که شبکه های اجتماعی مجازی در مواجهه با رسانه های سنتی ایران دارند، شناسایی و تبیین شود. در این پژوهش، خبرگان رسانه ای، دانشگاهی و فضای مجازی به شناسایی مولفه های اثربخش در این مواجهه رسانه ای پرداختند که در نهایت به ترسیم سناریوهای آینده منجر شد. همچنین در فصل آخر نیز به موضوع روزنامه نگاری رباتی به عنوان روشی برای برون رفت رسانه های سنتی از منجلاب کمبود مخاطب و بهبود وضعیت این وسایل ارتباط جمعی در حوزه محتوا و مخاطب پرداخته شده است.

«آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» در ۱۸۰ و به قیمت ۱۸۰ هزار تومان در سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899353

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته سلامت
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • «آینده شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های سنتی ایران» منتشر شد
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک