Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، مسعود شهرجردی عصر یکشنبه در جلسه هم اندیشی کارگروه قرآنی سازمان تبلیغات ضمن تبریک هفته پژوهش و فناوری و گرامیداشت روز ۲۷ آذرماه روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: پس از نشست‌های مختلف با مجموعه‌های فعال قرآنی، دغدغه‌های مشترک را در شورای فرهنگی جهاددانشگاهی احصا کردیم و طرحی را با همکاری وزارت کار و دفتر امور بانوان ریاست جمهوری در سال ۹۸ برای ۱۳۱ نفر از زنان سرپرست خانوار به صورت پایلوت و دو هزار نفر به صورت متقاضی از مرداد ماه شروع کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح را بر اساس مطالعه و تجربیات ۹ کشور انجام شد و در ابتدای سال ۹۹ این طرح در استان به اتمام رسید. این طرح شامل ۳ فاز شناسایی متقاضیان، مطالعه مزیتهای شهرستان و اتصال به بازار بود. برای جلوگیری از هدر رفت منابع مالی در این طرح اقداماتی را اتخاذ کردیم که این زنان سرپرست خانوار بعد از دریافت تسهیلات ملزم به اشتغال باشند و از ایجاد بیکاران بدهکار جلوگیری کنیم به همین دلیل یک مرکز رشد و فناوری قرآنی در جهاد دانشگاهی راه اندازی کردیم که باعث ورود فن آوران قرآنی و تولید محصول فناورانه و ارائه خدمت شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی در خصوص مزیت های مرکز رشد و فناوری گفت: در این مرکز سعی شد که آموزه های غربی حتی در استارتاپ ها هم تغییر پیدا کند و بومی سازی شود.

شهرجردی ادامه داد: در موسسات قرآنی فعالیت های خوبی انجام می شود اما وقتی به مرحله‌ی ارائه محصول می‌رسد با مشکل اعتبارات مواجه می شود. این طرح جهاد دانشگاهی تلاش می‌کند که اتصال فن آوران قرآنی به بازار را ایجاد کند. این اتصال از طریق چهار مکان بازار که به صورت ملی و بین المللی فعالیت می‌کنند اتفاق می‌افتد.

وی ضمن اشاره به کمرنگ بودن نقش موسسات قرآنی پیشنهادی داد: امیدوارم بتوانیم مرکز رشدی در حوزه قرآنی داشته باشیم که فعالان فن آور بتوانند در آنجا مشغول شوند. مجموعه جهاد دانشگاهی هم آماده است با تجربه هایی که در حوزه تجاری سازی یافته‌های علمی دارد بتواند در پیوند مسائل اقتصادی و فرهنگی موسسات قرآنی را یاری کند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی تأکید کرد: ما امروز ۳۵۰ شغل شناسایی کردیم که می‌توانند از ظرفیت دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها استفاده کنند تا خروحی‌اش منجر به تولیدات دانش‌بنیان شود. موسسات قرآنی هم می‌توانند در در بخشی از فعالیت‌های خود به سمت تولید محصولات فناورانه و دانش بنیان رو بیاورند و در این زمینه کار اقتصادی انجام دهند.

شهرجردی ادامه داد: پیشنهاد می‌کنیم یک رویداد قرآنی را با مشارکت همه نهادها و مجموعه‌های قرآنی در استان برگزار کنیم تا بتوانیم در زمینه‌های مختلفی از جمله مد و لباس اسلامی، معماری اسلامی، اسباب بازی، اپلیکیشن، گردشگری و توریسم، تولید محتوای چندرسانه‌ای، سلامت و محصولات غذایی حلال ورود پیدا کنیم. از طریق این محافل می‌شود مجموعه‌های مستعد قرآنی را شناسایی و تقویت کرد تا ایده شان را تبدیل به محصول کنند و به فروش برسانند.

کد خبر 5094938

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید دانش بنیان اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی موسسات قرآنی ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر آیت الله یزدی شیوع کرونا کرمانشاه گرگان شهرستان کرج شهرکرد محدودیت های کرونایی مجلس شورای اسلامی تبریز آلودگی هوا جهاد دانشگاهی موسسات قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۳۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با هدف دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری سازی محصولات فناورانه امضاء شد. 

با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد.

همچنین از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند.

علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، انجام خواهد شد.

حمایت از پروژه های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکت‌های بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکت‌ها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری انجام  می‌شود.

همچنین حمایت از پروژه های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان