Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، «محمد سپهر» در نشست خبری آنلاین خانه مطبوعات و رسانه‌های استان، با اشاره به نقش حائز اهمیت فعالیت‌های صندوق پژوهش و فناوری در حمایت از فناوری‌های نوین یزد، اظهار کرد: این صندوق در حال حاضر با سرمایه‌ای بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال در حال ارائه خدمات مختلف است.

وی اعطای تسهیلات، صدور ضمانت‌نامه و سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیری را از جلمه اهداف و رسالت‌های صندوق پژوهش و فناوری در استان یزد دانست و افزود: این صندوق دارای ۱۷۷ سهامدار از جمله پارک علم و فناوری یزد، دانشگاه یزد، دانشگاه علوم پزشکی یزد و دیگر دانشگاه‌های استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد، گفت: از ابتدای فعالیت این صندوق تاکنون ۳۵۰۰ فقره تسهیلات جمعاً به مبلغ ۱۷۰۰ میلیارد ریال به متقاضیان شامل شرکت‌های فناور دانش‌بنیان و غیردانش‌بنیان، خلاق و استارت‌آپ‌ها پرداخت شده است.

وی با بیان این که خوشبختانه صندوق یزد از صندوق‌های پژوهش و فناوری شاخص و موفق در کشور محسوب می‌شود، تصریح کرد: تسهیلات مصوب سال گذشته صندوق ۷۰ میلیارد ریال بوده که حدود ۶۰ میلیارد ریال پرداخت شده و علاوه بر این نیز ۲۰۰ مورد صدور انواع ضمانت‌نامه‌های پیمان از طریق بانک‌های همکار به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کرده است.

سپهر با اشاره به سرمایه گذاری خطرپذیر این صندوق به مبلغ ۱۹۰ میلیارد ریال، از شکست قطعی دو مورد از این طرح‌ها خبر داد و بیان کرد: هفت طرح دیگر نیز همچنان در جریان است و برای امسال نیز هدف‌گذاری صورت گرفته است.

مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری یزد در پایان با اشاره به اهمیت خدمات انجام شده توسط این صندوق در بحران شیوع کرونا، خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش به شرکت‌های آسیب دیده از کرونا پرداخت شده است.

انتهای پیام/ر

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد فناوری تسهیلات پژوهش صندوق پژوهش و فناوری میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۶۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از وصل‌شدن آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق تحت تأثیر سیلاب استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  زیرکوه، مهدی دوستی صبح امروز در بازدید از مناطق سیل زده زیرکوه اظهار داشت:  16 روستا و 14 پاسگاه مرزی با جمعیت متأثر 7200 نفر درگیر پیامدهای سیلاب شدند که در حال حاضر مشکل آب شرب این روستاها به صورت موقت برطرف شده است.

وی ادامه داد: اکیپ‌های عملیاتی از مرکز استان و شهرهای همجوار در کنار اکیپ های مستقر در شهرستان زیرکوه در سه شبانه روز بصورت مستمر تلاش نموده و با توجه به خرابی جاده های مواصلاتی و خساراتی که برای شبکه برق شهرستان پیش آمد، آبدار شدن روستاها با مشکلاتی همراه شد که خوشبختانه با تلاش شبانه روزی همکاران قطع آب روستاها مرتفع شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی با بیان اینکه کارشناسان شرکت در حال برآورد خسارات ناشی از سیلاب به صورت دقیق هستند تصریح کرد: حدود 50 کیلومتر از خطوط انتقال نیاز به اصلاح خط و تعمیق و تعویض لوله دارند و برآورد خسارت حدود 50 میلیارد تومان می باشد. باید برخی از خطوط انتقال آسیب دیده به صورت ویژه اصلاح گردد تا در تابستان مشکلی برای تأمین آب شهروندان نداشته باشیم.

وی ادامه داد: حساس ترین خط آسیب دیده، 8 کیلومتر لوله 300 جی آرپی بمرود_ حاجی‌آباد است که به صورت کامل از بین رفته است، ضمن اینکه خطوط انتقال مجتمع آهنگران هم به صورت جدی آسیب دیده است.

مدیرعامل آبفای استان خراسان جنوبی تأکید کرد: در حال حاضر آب موردنیاز شهروندان تنها از یک خط تأمین می‌گردد، لذا اصلاح این خطوط قبل از  تابستان بسیار حیاتی خواهد بود.

انتهای پیام/250/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان