Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در قالب این تفاهمنامه که به امضای دکتر محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و اردشیر سعد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران رسید، طرفین سطح همکاری های خود را در امور بانکی و همچنین دیگر زمینه های مورد توافق، ارتقا خواهند داد.

دکتر محمد بیگدلی، مدیرعامل بانک ملت در مراسم امضا و تبادل این تفاهمنامه با اشاره به این نکته که شرکت ملی صنایع مس ایران از مشتریان بزرگ و تاثیرگذار نظام بانکی و به ویژه بانک ملت است، اظهار داشت: فعالیت های این شرکت به کل اقتصاد کشور کمک می کند و ما از امضای تفاهمنامه با این شرکت برای گسترش تعاملات، خوشحالیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این نکته که کسب رتبه دوم شرکت ملی مس ایران در بین شرکت های بورسی کشور و همچنین جایگاه دوم ایران در بین کشورهای دارای مس در جهان، قابل افتخار است، ادامه داد: بانک ملت هم از بانک های بزرگ و موثر در اقتصاد کشور است و هرجا پروژه بزرگی در کشور انجام شده یا در حال انجام است بی تردید رد پای بانک ملت در آن پروژه دیده می شود.

دکتر بیگدلی مدیرعامل:

بانک ملت ۲۰ میلیارد دلار در حوزه نفتی کشور سرمایه گذاری کرده است.

مدیرعامل بانک ملت با اشاره به حضور این بانک در تمامی پروژه های پارس جنوبی، اظهار داشت: این بانک بیش از ۲۰ میلیارد دلار در حوزه نفتی کشور سرمایه گذاری کرده و در اغلب پروژه های نفتی، پالایشی و پتروشیمی کشور حضور فعالی داشته و گام های بزرگی را برای رشد و توسعه کشور برداشته است.

وی با بیان این نکته که بانک ملت جزو نخستین بانک هایی است که سود انباشته دارد، اضافه کرد: درحالی که به دلیل شرایط حاکم بر اقتصاد کشور، برخی از بانک ها با ناترازی در صورت های مالی خود دست به گریبان هستند بانک ملت علاوه بر این که سال ها است که از ناترازی خارج شده بلکه از نقدینگی و منابع خوبی برخوردار است.

به گفته وی، بانک ملت علاوه بر این که چهار سال است که حتی یک ریال از منابع بانک مرکزی اضافه برداشت نداشته بلکه در مواقعی ۵۰ درصد تسهیلات بین بانکی را نیز تامین کرده است. ضمن این که از لحاظ ساختار فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک، نیز حرف های زیادی برای گفتن دارد.

دکتر بیگدلی از آمادگی بانک ملت برای همکاری و تعامل با شرکت ملی صنایع مس ایران در حوزه های مختلف علاوه بر اعطای تسهیلات خبر داد و گفت: بی شک، این تعامل علاوه بر خیر و برکت برای دو مجموعه، منافع خوبی برای کل ملت ایران به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: دو سازمان بزرگ مانند بانک ملت و شرکت ملی صنایع مس ایران می توانند کارهای بزرگی را به صورت مشترک انجام دهند که تاکنون در کشور انجام نشده است و این همکاری قطعا منافع کشور را تامین خواهد کرد.
مدیرعامل بانک ملت اظهار امیدواری کرد که این بانک بتواند به بانک عامل اول شرکت ملی مس ایران تبدیل شود و تمامی نیازهای مالی و بانکی این شرکت بورسی را به طور کامل تامین کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران:

تفاهمنامه با بانک ملت مقدمه ای برای انجام سرمایه گذاری های جدید در صنعت مس خواهد بود.

دکتر اردشیر سعد محمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز با ارائه گزارشی از فعالیت های این شرکت بورسی، اعلام کرد که انعقاد تفاهمنامه با بانک ملت مقدمه ای برای انجام سرمایه گذاری های جدید در صنعت مس، حوزه تامین مالی و همچنین نیروی انسانی این شرکت خواهد بود.

وی اضافه کرد: در عین حال این همکاری می تواند زمینه را برای ایجاد شرایط بهتر برای دیگر فعالیت های اقتصادی نیز فراهم کند و با اجرای این تفاهمنامه، شرکت ملی صنایع مس ایران تاثیر جدی خود را در تولید ناخالص ملی کشور برجای خواهد گذاشت.

دکتر سعد محمدی با بیان این نکته که ایران ۴.۵ درصد ذخایر مس جهان را در اختیار دارد، اعلام کرد که با اکتشافاتی که در حال انجام است، رتبه ایران از جایگاه هفتم به جایگاه ششم ارتقا خواهد یافت.

عباس جعفرلو، معاون مدیرعامل بانک ملت در امور بانکداری شرکتی و تجاری هم در این جلسه گزارش مختصری از تعاملات با شرکت ملی مس و اقدامات انجام شده برای تدوین این تفاهمنامه ارائه کرد.

این گزارش حاکی است، عزیز آخوندی اصل، عباس جعفرلو، سیدابوطالب دیبایی و مجید ابراهیمی معاونان مدیرعامل، حسن کمالوند و علی اکبر صابریان مدیران امور و مجتبی توکلی رییس اداره کل بانکداری شرکتی بانک ملت در جلسه امضای تفاهمنامه با شرکت ملی مس ایران حضور داشتند.

مدیران عامل بانک ملت و شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در پایان آیین این تفاهم نامه در گفت و گو با واحد خبر روابط عمومی بانک ملت اظهار امیدواری کردند که با امضای تفاهمنامه یادشده، اقدامات جدید و بزرگی با همکاری دو مجموعه انجام شود که اثرات بزرگی را در اقتصاد کشور برجای بگذارد.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 اردوغان روح الله زم نشان نصر رود ارس واکسن فایزر بانک ملت بیگدلی صنایع مس ایران بورس تسهیلات بانک ملت لایحه بودجه 1400 اردوغان روح الله زم نشان نصر رود ارس واکسن فایزر شرکت ملی صنایع مس ایران مدیرعامل بانک ملت سرمایه گذاری اقتصاد کشور شرکت ملی مس بانک ملت بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۹۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات با هدف تامین مالی شرکت‌های صادراتی در صنایع پیشرفته به امضا رسید.

سمانه توکلی مدیر بازاریابی و امور مشتریان صندوق ضمانت صادرات در مراسم این تفام‌نامه که امروز در محل نمایشگاه اکسپو برگزار شد، گفت: مشارکت در زمینه تعریف مدل‌های جدید حمایتی و تامین مالی با محوریت صادرات و صدور ضمانتنامه‌های مشترک جهت حمایت از شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان و بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته از اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های حمایتی و وثایق ترجیحی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری در زمینه اعتبارسنجی شرکت‌ها از اهداف این تفاهم‌نامه همکاری است.

توکلی عنوان کرد: همچنین تسهیل ارائه خدمات هر دو صندوق به ذی‌نفعان فعال در زمینه صادرات و صنایع پیشرفته در اولویت برنامه‌های امسال هر دو مجموعه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: همکاری در زمینه انتقال دانش فنی و تبادل تجارب و اطلاعات در ارزیابی ریسک و توسعه زمینه‌های آموزشی و پژوهشی، مشارکت در تامین مالی طرح‌های صادراتی با نرخ ترجیحی و حمایتی و هدایت جامعه هدف صنایع پیشرفته بالقوه به استفاده از ظرفیت‌های بیمه‌ای و ضمانت‌نامه‌ای صندوق ضمانت صادرات برای شرکت‌های صادراتی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد