Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:10:02 GMT

نمایش مصنوعات هنری در ایستگاه‌های قطار شهری مشهد

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۲۱۱۸۴

نمایش مصنوعات هنری در ایستگاه‌های قطار شهری مشهد

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل هماهنگی دستگاه های اجرایی شهرداری مشهد گفت: شهرداری مشهد به عنوان معین اقتصادی منتخب استانداری و به منظور حمایت از فعالیت‌های تولیدی بخش خصوصی، آثار هنرمندان صنعت سنگ‌تراشی را در ایستگاه‌های قطار شهری به نمایش خواهد گذاشت.

علی قناویزچی با بیان این مطلب، اظهار کرد: در اولین گام، آثار کارگاه‌های تولید مصنوعات سنگ سرپانتین با همکاری شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد، در ویترین و غرفه‌های موجود در ایستگاه‌های قطار شهری به نمایش گذاشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امیدواریم اکران این آثار در کنار معرفی هنرمند و ایجاد زمینه سفارش خرید شهروندان به برندسازی و رونق بیشتر این صنعت و سایر تولیدات هنرمندان و صنعتگران مشهدی منجر شود.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد افزود: پس از فراخوان و شناسایی فعالان این صنعت و با انجام هماهنگی‌های لازم غرفه‌های مورد نظر ظرف چند روز آینده تحویل هنرمندان شده و نمایش آثار ایشان انجام خواهد شد.

بر اساس این گزارش، هنرمندان فعال در حوزه سنگ سرپانتین می‌توانند برای اکران آثارشان در محل‌های مذکور با شماره تلفن ۳۱۲۹۲۱۳۳  اداره معین اقتصادی شهرداری مشهد تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری شهرداری مشهد قطار شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۱۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز

به گزارش خبرنگار مهر، عصر دوشنبه جلسه همفکری مسوولان فرهنگی و هنری البرز به میزبانی حوزه هنری این استان با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر کرج، رئیس حوزه هنری البرز، معاون فرهنگی و هنری سپاه استان و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج برگزار شد.

این جلسه با هدف بحث، تبادل نظر و هماهنگی برای انجام اقدامات و برنامه های فرهنگی و هنری در استان البرز برگزار و در خصوص برپایی ششمین کنگره شعر امام حسن مجتبی (ع) تحت عنوان حدیث حسن نیز مباحثی مطرح و مقرر شد این اقدام فرهنگی در قالب یک لایحه به شورای اسلامی شهر کرج ارسال و ردیف بودجه برای آن در نظر گرفته شود.

محمد مهرابی، رییس حوزه هنری استان البرز در این جلسه با تاکید بر ضرورت حمایت از گروه های فرهنگی و هنری استان گفت: باید با حمایت از هنرمندان بستر رشد روزافزون آنها را فراهم کنیم تا انگیزه این قشر برای فعالیت در این استان و کمک به ترویج فرهنگ و هنر انقلابی افزایش یابد زیرا با کمک هنرمندان می توانیم در راستای ارتقای سطح فرهنگی جامعه گام برداریم.

حجت الاسلام علیرضا سعیدی، رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر کرج نیز هنرمندان را بازوان ترویج فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی خواند و بیان کرد: همانگونه که در شهر و استان سایت اداری وجود دارد، لزوم ساخت یک سایت فرهنگی و هنری نیز به منظور ایجاد یک مجموعه منسجم جهت ساماندهی انجمن ها و فعالیت های هنری احساس می شود.

کد خبر 6092522

دیگر خبرها

  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • نقص فنی علت توقف قطار مشهد به تهران اعلام شد
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • ایستگاه شهید سلطانی متروی کرج خرداد افتتاح می‌شود
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی