Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود شفیعی صبح دوشنبه در جلسه مشترک با مدیرکل و معاونین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران اظهار داشت: حوزه منابع طبیعی بسیار مهم و با اهمیت و جز ثروت عمومی محسوب می‌شود.

شفیعی با بیان این مطلب افزود: از آنجایی که منابع طبیعی متعلق به نسل حاضر و نسل‌های آینده است لذا حفظ این ثروت هم برای بهره برداری نسل حاضر هم نسل‌های آینده دارای اهمیت بالایی است که از این رو سازمان مدیریت و دیگر دستگاه‌های ذی ربط بر آن هستند تا برای حفظ و توسعه این منابع ارزشمند هرگونه همکاری و حمایت را از حوزه منابع طبیعی دریغ نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: با توجه به اهمیت فعالیت‌های منابع طبیعی، در صدد هستیم تا این فعالیت‌ها با قوت بیشتری انجام پذیرد و باید سعی شود علاوه بر بهره مندی از اعتبارات استانی، از منابع ملی نیز استفاده شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران به اجرای طرح کاداستر اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح به عنوان طرحی ملی و در راستای قانون جامع کاداستر از اهمیت ویژه ای برخوردار است که در این خصوص لازم است تا با همکاری و حمایت سازمان ثبت این طرح در استان تهران سرعت بیشتری پیدا کند.

شفیعی استان تهران را به عنوان الگویی مناسب در انجام اقدامات دانست و در این باره عنوان داشت: هرگونه اقدام موفقی که در استان تهران انجام شود می‌تواند به عنوان الگویی مناسب در دیگر استان‌ها مورد استفاده و به مرحله اجرا درآید که بر این اساس امیدواریم با توجه به ظرفیت و پتانسل های موجود در استان و با تلاش مضاعف، همکاری و همدلی بیشتر و با بهره گیری از امکانات موجود شاهد توفیقات خوبی در استان تهران باشیم.

وی بر توسعه فضای سبز و جنگل کاری در سطح استان تهران به ویژه در مسیر راه‌ها و جاده‌ها که علاوه بر کارکردهای زیست محیطی تأثیرات روانی و اجتماعی خوبی را ایجاد می‌کند تأکید کرد.

در این جلسه علی نقی حیدریان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران ضمن ارائه گزارشی از سیمای منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران به اقدامات مهمی که در سال جاری از سوی این اداره کل در حال انجام است اشاره کرد و ابراز داشت: با همکاری و تعامل خوبی که بین منابع طبیعی و ثبت اسناد وجود دارد، اجرای طرح کاداستر از شتاب خوبی برخوردار بوده به طوری که از ابتدای سال جاری تاکنون برای بیش از ۲۰۶ هزار هکتار اراضی ملی و دولتی استان تهران اسناد تک برگ کاداستری صادر شده و برای ۲۰۷ هزار دیگر از عرصه‌های ملی و دولتی نیز مراحل اصلاح هندسی انجام شده و در کمیته فنی ممیزی تائید شده و در مراحل صدور اسناد تک برگ قرار دارد.

حیدریان اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان داری را به عنوان اقدام مهمی که تأثیر مثبتی در کنترل سیلاب و کاهش خسارات دارد برشمرد و افزود: در سال جاری و از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و با در نظر گرفتن مناطق حساس و بحرانی از لحاظ سیل خیزی و فرسایش خاک، عملیات آبخیزداری در ۵ شهرستان به مرحله اجرا درآمده اما با توجه به اهمیت اجرای این گونه پروژه‌ها نیاز است تا با تأمین اعتبارات لازم اقدامات آبخیزداری در حوزه‌های آبخیز استان تهران تداوم و استمرار داشته باشد.

گفتنی است در این جلسه مشترک معاونین اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران برخی مسائل و مشکلات مرتبط را مطرح کردند که رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قول مساعد داد تا موضوعات مطرح شده به صورت ویژه رسیدگی شود.

کد خبر 5095511

منبع: مهر

کلیدواژه: مسعود شفیعی منابع طبیعی سازمان مدیریت و برنامه ریزی ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر آیت الله یزدی شیوع کرونا گرگان کرمانشاه محدودیت های کرونایی شهرکرد شهرستان کرج آلودگی هوا تبریز عکس استانها منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۱۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،موسی مقیمی معاون حفاظت اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران- منطقه ساری  اظهار کرد: در بحث حفاظت طی ۱۲ ماهه سال گذشته طی ۱۱۵فقره انجامدعملیات آزادسازی مساحت ۳۷۰ هکتار از جنگل‌های استان مازندران به طبیعت برگشت.

وی افزود: در بحث رفع تبصره براساس تبصره ذیل ماه ۵۵، ۸۵۶ فقره به مساحت ۲۱۴ هکتار از اراضی جنگلی صورت گرفت.

معاون حفاظت اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران- منطقه ساری با اعلام اینکه کشفیات چوب الات در طول ۱۲ ماهه یک‌هزار و ۵۰۰ فقره بوده است، گفت: در این زمینه خودروهای توقيف شده هم پس از سیر مراحل قضایی و قانونی آزاد شدند.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت