Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با سراسر کشور، مرحله چهارم رزمایش «همدلی و احسان» ستاد اجرایی فرمان امام با اولویت حمایت از آسیب‌دیدگان کرونا، در مناطق محروم استان اردبیل آغاز شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در مراسمی با حضور نماینده، ولی فقیه در استان اردبیل، مدیرکل استانی ستاد اجرایی فرمان امام، فرمانده سپاه، معاون استاندار و جمعی از مدیران استانی، توزیع ۱۸ هزار بسته معیشتی در مناطق کم‌برخوردار استان آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مهدی افتخاری مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام در استان اردبیل درحاشیه این مراسم گفت: این بسته‌ها شامل اقلام غذایی خشک مانند رب، روغن، ماکارانی وعدس است و به زودی برنج و گوشت مرغ هم به این بسته‌ها اضافه خواهیم کرد.

وی افزود:این بسته‌ها از امروز توسط نیرو‌های جهادی همکار ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم استان و با اولویت آسیب‌دیدگان کرونا توزیع میشود.

آیت‌الله سیدحسن عاملی نماینده، ولی فقیه و امام‌جمعه اردبیل دراین مراسم گفت:ستاد اجرایی فرمان امام جزو نهاد‌هایی است که هرگره و مشکل و بحرانی در کشور پیش آمده بلافاصله درمیدان حضور یافته وبه یاری مردم شتافته است.

وی افزود:چه در سیل و زلزله، چه بعد از شیوع کرونا و اقداماتی مانند تولید اولین واکسن ایرانی کرونا و تولید دارو‌های تحریمی و اقلام بهداشتی مانند ماسک و ضدعفونی‌کننده موردنیاز مردم، چه در بحث‌های علمی و تأسیس و حمایت از دانش بنیان‌ها و جوانان نخبه کشور، ستاد اجرایی پیشرو بوده و این نحوه مدیریت و فعالیت میتواند تبدیل به یک الگوی بین‌المللی برای مدیریت در کشور و حمایت از جامعه شود.

نماینده، ولی فقیه افزود:بعد از شیوع کرونا، ستاد اجرایی علاوه بر ورود در حوزه علمی و دارویی، درچندین مرحله اقدام به توزیع بسته‌های بهداشتی و معیشتی در مناطق محروم اردبیل و حتی ایجاد اشتغال برای کسانی‌که براثر کرونا بیکار شده بودند کرد که این مسئله تقدیرآمیز و ستودنی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسته معیشتی ستاد اجرایی فرمان امام بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام استان اردبیل مناطق محروم بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۲۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود