Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@21:21:53 GMT

مراحل ساخت مبلمان اداری و میز اداری

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۲۲۲۴۷

مراحل ساخت مبلمان اداری و میز اداری

انتخاب متریال مبلمان اداری و میز اداری

تامین چوب به عنوان متریال اولیه از کشورهای مختلف و بازار داخلی انجام می گردد. توجه به ویژگی های مهمی چون استحکام، اندازه،رنگ و بافت چوب در انتخاب مناسب بسیار حائز اهمیت هستند. 

آماده سازی متریال مبلمان اداری و میز اداری

پس از انتخاب متریال، چوب در داخل دستگاه قرار گرفته و در قسمت های مختلف به صورت کاملا همزمان برش انجام می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انجام برش های لازم چوب ها با اندازه و اشکال مختلف به دست متخصص قرار گرفته تا منحنی های لازم را بر طبق نقشه با دست ایجاد کند.

برش و دوخت پارچه مبلمان اداری و میز اداری

در ساخت نشیمنگاه ها  و قسمت های لمسه از پارچه و یا چرم برای پوشاندن پشتی و نشیمنگاه استفاده می شود. پارچه ها و چرم ها مطابق با طرح مبل اداری پس از الگوسازی برش داده می شوند. قبل از استفاده نیز برای بررسی نقص های احتمالی مورد بازرسی قرار گرفته و سپس دوخته می شوند. این پروسه نیز با دست انجام می شود.

ماشین خیاطی برای ایجاد یک پروسه ی با کیفیت مورد استفاده قرار می گیرد. انتخاب مناسب نوع و اندازه ی کوک و تودوزی متریال ها با طراحی ویژه، سطح راحتی زیاد و محصول با کیفیتی را خلق می کند.

توکاری

امروزه روش و پروسه های چسباندن و وصل کردن قسمت های مختلف میز های اداری و صندلی های اداری بسیار متفاوت است. مثلا برای نصب چرم، چرم باید کشیده شده و صاف و محکم بسته شود. این روند ممکن است ساده به نظر رسد اما برای انطباق یکنواخت با الگو نیاز به مهارت یک متخصص دارد.

جزء به جزء اجزا رنگ آمیزی می شوند. نقاط اتصال نیز طوری رنگ آمیزی می شوند که پس از خشک شدن صاف و یکدست به نظر می رسند.

مونتاژ و تنظیم نهایی مبلمان اداری و میز اداری

مونتاژ قطعات صندلی و یا میز اداری. آنها به گونه ای در کنار هم قرار می گیرند که با الگوها و دوخت ها مطابقت داشته باشند. متخصصان فرامین تلاش زیادی را برای خلق محصولی با کیفیت پس از مراحل برش چوب انجام می دهند. روند روکش مبلمان اداری زمان زیادی می برد. پس از آن به صورت بصری کاملا مورد بررسی قرار می گیرد تا اطمینان حاصل شود که از استانداردهای کیفیت و راحتی برخوردار است.

بازبینی مبلمان اداری و میز اداری

در مجموعه فرامین ساخت مبلمان اداری فقط به تولید صندلی اداری، میز اداری و دیگر تجهیزات اداری ختم نمی شود. این مجموعه برای اطمینان از راحتی و رضایت مشتریان خود بازرسی های زیادی انجام می دهد. بدین منظور برای بازرسی، تاثیرات جابجایی و فشار  بر روی محصولات مورد ملاحظه قرار می گیرد. وقتی محصول مورد نظر به سلامت از بازرسی بیرون آمد، آماده ارسال برای مشتریان خود می گردد.

واحد فروش مبلمان اداری و میز اداری

در نهایت محصولات به صورت بسته بندی و وکیوم شده آماده ارسال می باشند. این محصولات توسط واحد های فروش عرضه و بازاریابی می گردند. توسط ارائه کاتالوگ های مربوطه مبلمان اداری به صورت تصوری و جزئیات کامل تشریح می گردند.

تولید و صادرات مبلمان اداری

امروزه صنعت مبلمان اداری یکی از قدیمی ترین صنایع کشورمان محسوب می شودکه قدمت آن حدودا به 70 سال پیش باز می گردد. این صنعت که همواره مورد توجه تولیدکنندگان در گذشته و امروز بوده است توانسته جایگاه خوبی را برای خود کسب کند. این صنعت به زیرشاخه های زیادی تقسیم بندی می شود که از مهم ترین آنها می توان به صنعت مبلمان اداری اشاره کرد.

رشد شهرنشینی و افزایش بی وقفه جمعیت بیش از پیش افراد را مجبور به استفاده از تولیدات محصولات اداری نموده است. به طورکلی مبلمان اداری تولید شده در حدود 30 میلیون دلار در سال به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس صادر می شوند، این در حالی است که مبلمان خانگی به دلیل وجود ظرافت های هنر دست صنعتگران ماهر ایرانی به اروپا صادر می شود.

همان طور که می دانید متریال اصلی این صنعت چوب است. مواد اولیه چوب طبیعی به همراه نئوپان و ام دی اف برای ساخت انواع اقلام چوبی خانگی و اداری مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه به دلیل افزایش تعرفه های گمرکی شاهد واردات کمتر چوب به عنوان مواد اولیه این صنعت بزرگ هستیم. امید است در آینده با کاهش تعرفه ها، افزایش تولید و ارزش افزوده ی بیشتری را از آن کشورمان کنیم.

حدودا 50000 واحد صنفی در ایران مشغول به تولید مبلمان هستند که تنها 3000 واحد آن مربوط به تولیدات مبلمان اداری است که البته این مقدار نیز کم نیست. این صنعت تقریبا 8 درصد اشتغال درکشور را از آن خود نموده که قابل توجه و درخور ایجاد زیرساخت و توسعه لازم در جهت تولید و ارتقای کیفیت می باشد.

تولیدات جهانی مبلمان اداری و میز اداری

تولید و صادرات مبلمان اداری در سالهای اخیر در برخی از کشورها رشد زیادی داشته است. کشورهایی از جمله چین، آلمان، کانادا، ایتالیا، آمریکا و سوئد از صادرکنندگان اصلی محسوب می شوند. به طوری که 54 درصد از صادرات را به خود اختصاص داده اند. درست است که این رقم عدد بزرگی است اما بهتر است بدانید که نسبت به سالهای اخیر یعنی سال 2005 تا کنون کاهش داشته، و این به دلیل روی کارآمدن کشورهای متوسطی است که با تلاش بی وقفه خود توانسته اند در این مسیر قدم های بلندی برداشته و سهم خود را در صادرات به 48 درصد برسانند.

آمریکای شمالی از سال 2015 تا کنون توانسته بیشترین سهم را در این صنعت از آن خود کند افزایش کارمندان و رشد فضای تجاری سبب ادامه دار شدن این پیروزی در سالهای اخیر تا کنون شده است. کمپانی هرمان میلر پیشگام در طراحی و تولید این صنعت، با درآمد بیش از 98 میلیون دلار در سال 2015 از سرآمدارن این عرصه محسوب می شود. این تولیدکننده به کمک فروش آنلاین به سبب پشتیبانی های بی وقفه و ارائه ی سریع خدمات به مشتریان طی سالهای اخیر توانسته در جهت فروش بیشتر گام های بلندتری بردارد.

آینده ای از تولید مبلمان اداری و میز اداری

امروزه با توجه به جمعیت کثیر کارمندان و تقاضای زیاد جامعه، اهمیت به دکوراسیون و انتخاب مناسب مبلمان اداری مطابق با خواسته های سازمان، انتظار رشد خوبی را در این صنعت خواهیم داشت. تغییر ساختارهای اداری از دفاتر به منازل نیز، از دیگر دلایل رشد تقاضا برای این محصولات محسوب می شود. طبق آمارهای بازار جهانی مبلمان اداری با رشد بیش از 5 درصد به پیشرفت خود ادامه خواهد داد. اما در این میان نیز نگرانی هایی نسبت به این صنعت برای سازگاری با محیط زیست بیان می شود به طوری که عده از تولیدکنندگان به دنبال فناوری سبز در صنعت مبلمان اداری هستند. همانطور که می دانید تولید مبلمان اداری تنها منصوب به میز اداری و یا صندلی اداری نیست، انواع فایل اداری، کتابخانه اداری، کردنزا، میز های کنفرانس اداری، جلومبلی و یا نیم ست های اداری از این قبیل محسوب می شوند اما جالب است که بدانید طبق آمارها در سال 2015 صندلی اداری یک سوم از تولیدات مبلمان اداری را به خود اختصاص داده این امر شاید به دلیل توجه بیشتر مدیران مجموعه به اصول ارگنومیکی و سلامت کارمندان بوده است که احتمال می رود که تا سال ها این روند تولید همچنان به صورت پایدار ادامه داشته باشد.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 اردوغان روح الله زم نشان نصر رود ارس واکسن فایزر مبلمان اداری میز اداری رپرتاژ آگهی لایحه بودجه 1400 اردوغان روح الله زم نشان نصر رود ارس واکسن فایزر مبلمان اداری و میز اداری قرار می گیرد سالهای اخیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل

استان اردبیل تا چند سال پیش در حوزه فضای کسب و کار، شرایط مطلوبی نداشت به طوری که بر اساس آخرین ارزیابی و پایش انجام شده این استان در بهبود فضای کسب و کار،‌ در رتبه سی ام کشور قرار داشت اما این میزان از سال گذشته به رتبه بیستم کاهش یافته و بر اساس اعلام استاندار اردبیل این استان تا پایان سال جزو ۱۰ استان برتر کشور در بهبود فضای کسب و کار شناخته می‌شود.

به عقیده کارشناسان اقتصادی ، تاخیر در صدور مجوزها، تاخیر در استعلام دستگاه‌های اجرایی، مشکل صدور و تمدید پروانه ، قوانین مربوط به تامین اجتماعی ، قوانین مربوط به اخذ مالیات ،قوانین مربوط به عوارض گمرکی ، وجود استعلام‌های زاید، دشواری و کندی فرآیندهای اقتصادی، تفاسیر سخت‌گیرانه از قوانین در مقایسه با سایر استان‌ها، بالا بودن تعرفه‌ صادرات محصولات استان و موانع واردات مواد اولیه از جمله قوانین مخل و همچنین موانع پیش روی فضای کسب و کار در استان اردبیل به شمار می رود.

در سال‌های اخیر برای رفع موانع سرمایه‌گذاری و همچنین قوانین مخل کسب و کار ، سامانه شناسایی قوانین و مقررات مخل کسب و کار به عنوان دبیرخانه هیات مقررات‌زدایی و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار راه‌اندازی شده تا نظرات فعالان اقتصادی در مورد قوانین و مقررات مزاحم کسب و کار به منظور امکان تحلیل آماری و بررسی محتوایی آنها توسط کارشناسان مربوطه اخذ و آسیب‌شناسی شود.

بر این اساس وظایف اصلی هیات مقررات‌زدایی بهبود فضای کسب و کار، تایید عناوین مجوزهای اعلامی و تعیین سقف زمانی صدور مجوز در هر کسب و کار و شرایط و مراحل صدور مجوزها شامل استعلامات پیش‌نیاز، هزینه‌های قانونی، مدارک لازم و فرایندهای بین‌دستگاهی صدور مجوز و مدت زمان اعتبار، تسهیل و تسریع شرایط و مراحل صدور مجوزهای کسب و کار با حداقل هزینه و ترجیحا به صورت آنی و غیرحضوری و راه‌اندازی آن در کمترین زمان ممکن است.

 

عاملی رونق تولید در واحد های تولیدی و صنعتی و هم چنین تامین زیرساخت‌های مربوط به بخش راه، آب و کشاورزی را راهبرد دیگر توسعه استان برشمرد و گفت: احداث بزرگراه‌ها، تکمیل راه آهن اردبیل- میانه ، راه اندازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی، تسریع در منطقه ویژه اقتصادی نمین و تکمیل طرح‌های آبیاری و زهکشی جزو طرح‌های اولویت‌دار استان است که منجر به توسعه کسب و کار و رونق سرمایه گذاری در استان خواهد شد.

صدور مجوزهای کسب و کار به صورت الکترونیکی در استان اردبیل

یکی از مشکلاتی که طی سال‌های گذشته سرمایه گذاران استان با آن در اخذ مجوزها دست و پنجه نرم می‌کنند موضوع صدور مجوزها از سوی دستگاه‌های اجرایی است که با پیگیری‌های به عمل آمده مسئولان استان اردبیل در مرحله اول مجوزهای کسب و کار کاغذی به مجوزهای الکترونیکی تبدیل خواهد شد با این شرط اگر فعالان اقتصادی تا مهلت مقرر اقدامی در این زمینه انجام ندهند از سوی دولت به عنوان فعال اقتصادی شناخته نمی شوند.

یعثوب نژاد محمد مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل با بیان اینکه از ۲۵ اردیبهشت ماه به بعد ارائه خدمات بانکی و مالیاتی، امکان تمدید، توسعه و اصلاح مجوز برای دارندگان مجوزهای قدیمی امکان پذیر نخواهد بود، اظهار کرد: پس از این تاریخ تمام مجوزهای کاغذی باطل خواهد شد.

 موقع سازمان‌ها، مشکلات مربوط به تامین اجتماعی ، صادرات غیرنفتی و مسایل مرتبط با سازمان امور مالیاتی مواجه می‌باشد که باعث پایین آمدن رتبه این استان در کشور شده است.

پیر موذن اضافه کرد: برای سرمایه‌گذاری در این استان باید مشوق‌های لازم برای سرمایه گذاران اعمال شود ضمن اینکه در کنار این مشوق‌ها، زمین مورد نیاز هم به صورت رایگان در اختیار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی قرار داده شود.

توسعه سرمایه گذاری و کسب و کار های نوین در سال جهش تولید

یاسر عبداللهی عابد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: مصمم هستیم بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری شعار جهش تولید را با مشارکت و نقش‌آفرینی مردم محقق کنیم تا شاهد توسعه سرمایه گذاری و کسب و کارهای نوین در استان باشیم.

وی با اشاره به اقدامات دولت مردمی در استان اردبیل طی سال‌های اخیر اظهار کرد: بر اساس سیاست‌های دولت سیزدهم ساماندهی فضای کسب و کار و تولید و اشتغال استان را با ارائه تسهیلات کم‌بهره و همچنین احیای طرح‌ها و واحدهای تولیدی راکد پیش بردیم و در سال جدید هم ضمن احیای طرح‌ها و واحدهای راکد ، چندین واحد تولیدی به باشگاه هزار نفری ملحق خواهد شد.

عبداللهی افزایش ظرفیت اشتغال واحدهای تولیدی را از برنامه‌های مدیریت استان در راستای بهبود فضای کسب و کار و رشد تولید و اشتغال عنوان کرد و گفت: در این زمینه ۱۵ واحد بزرگ تولیدی در استان مدنظر قرار گرفته است که با پرداخت تسهیلات و رفع موانع تولید به دنبال این هستیم هر واحد یک هزار نفر به ظرفیت اشتغال استان اضافه کنند و این واحدها به عنوان محرک و پیشران در دستیابی به رشد تولید و اشتغال عمل خواهند کرد.

وی ادامه داد: همچنین برای بهبودی فضای کسب و کار برای نخستین بار باشگاه هزار نفری‌ها در استان راه‌اندازی شد تا واحدهایی که با تکمیل و توسعه زنجیره یا خط تولید میزان اشتغال خود را به بیش از یک هزار نفر ارتقا دهد، عضو این باشگاه شود.

شناسایی ۷۰ قانون مخل کسب و کار در استان اردبیل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل شناسایی و رفع قوانین و مقررات مخل کسب و کار را از دیگر اتفاقات خوب اقتصادی استان دانست و گفت: در جلسات و نشست‌های شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان تاکنون بیش از ۷۰ عنوان از این قوانین احصا شده که تعداد قابل توجهی از آنها برطرف و تعدادی هم به هیات مقررات زدایی ارجاع شده است.

وی در ادامه تامین منابع مالی را یکی از عوامل و عناصر تحقق رشد تولید استان دانست و افزود: رشد تولید و به تبع آن رشد اشتغال در استان منوط به تامین منابع مالی است که در این زمینه بانک‌های عامل استان به رغم محدودیت‌هایی که دارند، به‌صورت ویژه عمل کرده‌اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل برنامه‌ریزی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی راکد را از اولویت‌های اصلی استان ذکر کرد و گفت: یکی از راهکارهای افزایش تولید توجه و تمرکز بر واحدهای راکد توسعه سرمایه گذاری و کسب و کار در استان است.

وی ادامه داد: طی ۲ سال اخیر در جلسات ستاد تسهیل بیش از ۲ هزار مصوبه با هدف ساماندهی فضای کسب و کار و همچنین احیای واحدهای راکد به تصویب رسیده و در این جلسات مشکلات اساسی واحدهای تولیدی بررسی و درباره آن تصمیم‌گیری می‌شود.

منبع ایرنا

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • دانشکده طراحی سوئیس: مبلمان را در بسته بندی به اندازه پیتزا بخرید، در خانه به اندازه واقعی می رسند! (+عکس)
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • ساخت مراحل اولیه اسکله آمریکایی‌ها آغاز شد/ کشتی نظامی آمریکا در ساحل غزه پهلو گرفت
  • تولید ۱۲۵۰۰ تن عسل در استان فارس
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! + عکس
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل